| 19.09.2008, 20:54.44 | |
Technisat DigiSIM 2Dnes jsem mel zajimavy problem - volal zakaznik, ze prijimac nereaguje na DO, proste nic jen trvale po zapnuti do zasuvky sviti cervena a zelena kontrolka. Tak jsem ho vymenil za jiny kus (bylo to jen 2 tydny po namontovani) a od te doby ho mam na prodejne a ted doma a jede uplne v pohode. Tak nevim co si o tom mam myslet. Setkal se s timto chovanim u Technisatu nekdo z vas montazniku ? Vim ze je tu nekolik tech co je davaji take. Diky za info |
![]() J a |
| 19.09.2008, 21:14.57 | |
RE: Technisat DigiSIM 2Možnosti jsou dvě:1/ vybité baterie - slabší - kontrolky blikají, ale nereaguje. 2/ Přepnuto na Sat 2 touto polohou se ovládá jiný přijímač DVB-T |
![]() grupen |
| 19.09.2008, 21:20.02 | |
Technisat DigiSIM 2o této závadě můžeš přemýšlet jen tehdy,jestli když si byl u zákazníka a přesvědčil si s o tom,že je to tak jak říká,Jinak i když tyto přístroje nevím proč nemám rád,jsou velice spolehlivé,Umí i načíst modul diablo po uprage softu z družice např digit M4,a velice dobře ho dovedou načíst./srovnatelně s přístroji OCTAGON a VANTAGE/to mám vyzkoušené.Vzhlem k ceně velice kvalitní a dobré sat. SD přístroje,srovnatelné s daleko cenové vyššími přístroji. |
![]() hery |
| 19.09.2008, 21:45.51 | |
RE: Technisat DigiSIM 2Koza prý není zvíře a ženská není člověk - nevím.Ale tuhle plastovou tabatěrku nepovažuji za sateltní přijímač... |
![]() Zorbas |
| 19.09.2008, 21:47.01 | |
Zorbasjá ale ano...za přijímač digitálního šumu :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() cb21 |
| 19.09.2008, 22:01.43 | |
RE: Technisat DigiSIM 2Koza prý není zvíře a ženská není člověk - nevím.Ale tuhle plastovou tabatěrku nepovažuji za sateltní přijímač...autor :ZORBAS Psal jsem doufám o tom,že je nemám rád a nevím proč.Vím proč// vychodoněmecký trabant///srovnání je jasné.Ale jestli si to zkoušel,jako že ano tak musíš uznat ,že na toho hazlíka,když vymažu všechny rádia a nechám tam pouze pár programů,ten mikroprocesor ty data načítá ok.I když to je pouze tabatěrka :laughing: :laughing: :laughing: R^ nové srovnání,toty moje kluky pěkně zvedne ze židle,mi jich tady máme asi 30 ks z OMKA. |
![]() hery |
| 19.09.2008, 22:55.27 | |
RE: Technisat DigiSIM 2No to bych chtěl vidět, jak tenhle přijímač umí načíst Diablo!!!Technisat DigiSIM 2 má pouze jednu mini čtečku na Conax resp CRW karty.Nemá ani RS232, ani nic jiného... Závadu tipuji na možnost číslo 2, co uvádí Grupen.Akorát to DVB-T mi tam nesedí. Tenhle přijímač je především určen pro mobilní provoz/Ucc - 12V/.Kdyby měl ještě jeden Scart,pak bych je montoval raději,než nějaké levné Mascomy,Topfieldy či Homecasty.¨ Pro co byl tento přijímač vyvinut,splňuje beze zbytku.To se nedá říct o mnoha jiných, dražších přístrojích. |
![]() Saxon |
| 19.09.2008, 23:00.50 | |
@heryAno, máš pravdu. Trabant,plastové lžičky,ten národ to má v krvi. Mám rád kov,sklo,dřevo a jiné ušlechtilejší materiály.Už jen všude se válející PET flašky se mi hnusí,nevím,proč mít v obýváků pod plazmou termoplastový výlisek. Věci takového designu jsme těsně po revoluci kupovali na Mariahilfer Strasse. Ano, funguje, to souhlasím, mnohdy i rok. Ale ta konstrukce, vždyť to ani nestojí na podložce, trčí to na scartu. Ale do karavnu budiž, nakonec je to na 12 voltů. Nic proti Technisatům nemám, ale tak jako odmítnu pivo z kelímku, nesnáším elektroniku v plastových skořápkách. |
![]() Zorbas |
| 19.09.2008, 23:21.01 | |
SAXON a ZORBASMáte oba pravdu !!!!!!!1./ SAXON : jestli si pozorně četl co jsem psal,tak diablo ve spolupraci s typem DIGIT MF M4 t,j. 1 čtečka ze předu, z boku 1.slot pro modul CAM.po aktualizaci softu z družice ASTRA 19,2 E diablo ok,rychleji načítá než MASCOM CRCI 111O. 2./ ZORBAS: /říkal jsem Trabant/ ae ve srovnání s jinými přístroji SD za ty peníze pro důchodce OK Sám bych to jinak nekoupil mám VANTAGE 7100S a OCTAGON SF 918 HD a jsem velice spokojen. Nemohu za to,že za mnou lidé chodí s technisatem a chtějí z toho s diablem udělat MERCEDES :laughing: :laughing: R^ |
![]() hery |
| 19.09.2008, 23:28.58 | |
heryjakej model a ročník medvěda? :laughing: |
![]() poky1 |
| 19.09.2008, 23:35.25 | |
poky1Ještě Ty začni -bambulo,doufám,že jsem to popsal stručně a jasně,dej si pivo a běž spát!!!!!!! :fuming: |
![]() hery |
| 19.09.2008, 23:40.42 | |
RE: Technisat DigiSIM 2sranda musí být ;) |
![]() poky1 |
| 19.09.2008, 23:45.31 | |
@poky1Ráno odjíždím brzo na chaloupku,čau jdu spát já. :))) |
![]() hery |
| 19.09.2008, 23:47.05 | |
RE: Technisat DigiSIM 2já jdu do lesa, ale makat ;P :fuming: |
![]() poky1 |
| 20.09.2008, 00:40.27 | |
RE: Technisat DigiSIM 2124.mamut. R^ |
![]() Tomik535 |
| 20.09.2008, 04:27.51 | |
RE: Technisat DigiSIM 2to je jeden z důvodů ,proč tyto krámy(to je vhodné slovo),nikomu nedodávám,hrůza z číny s německou nálepkou,fuj |
![]() pierrepetr |
| 20.09.2008, 05:25.59 | |
RE: Technisat DigiSIM 2nevím co proti ním máte já jsem jich několik montoval a všechny šlapou v pohodě |
![]() Miroslav B |
| 20.09.2008, 08:39.08 | |
RE: Technisat DigiSIM 2nechápu jak může tohle někdo preferovat před homecasty nebo mascomy. |
![]() vortimond |
| 20.09.2008, 09:50.20 | |
Stalo se mi to takyInstaloval jsem jich asi 10ks a u dvou to začalo dělat taky.Začalo to dělat když se přijímač zahřál, asi po 15minutách provozu.jeden jsem úspěšně jsem je vyreklamoval druhý teď testuji. |
![]() Badatel |
| 20.09.2008, 14:37.26 | |
RE: Technisat DigiSIM 2ono v tehle tride si neni moc co vybirat a u starsich lidi jsou pro jednoduchou obsluhu a rozumny ovladac a velke texty celkem oblibene. Poruchovost taky nebyla nijaka zavratna (tohle je prvni) Navic ma oddeleny zdroj, takze v pripade zavady se da pouzit jiny (je to to, co se obecne sere nejvic).Jinak treba Homecast 3000CR cca od prosince 2007 taky uz neni to co byval a vadnych jsem jich mel vic, nez tech plastovych Technisatu. Zatim nejlip me z tech levnych sat.prijimacu vychazi Humax CrOne. Co se tyka Mascomu (1110Cr), nemuzu se moc vyjadrit, jen jsem videl nejake z posledni doby a obrazovy vystup byl docela des (rozpite barvy, zubate svisle prechody, takovy divny sum v systych barvach, no nevim), a to jak ve srovnani s temi starsimi mascomy tak i s jinymi prijimaci. Mel jsem moznost videt 4 nove mascomy 1110CiCr a jeden cca rok stary a ty nove mely vsechny obraz takovy jak jsem psal, starsi byl o poznani lepsi na stejen TV. |
![]() J a |
| 20.09.2008, 19:44.16 | |
RE: Technisat DigiSIM 2Přesně tak, v téhle cenové hladině, nebo spíš v cenovém dně se moc vybírat nedá.Vorti nechápe, jak můžu upřednosnovat tenhle Technisat, před Homecastem a Mascomem.Mám na mysli pochopitelně ty nejnižší kousky.Je to jednoduché, Menu a obsluha u Technisatu je mi daleko bližší, než právě tyhle dvě zařízení.Samozřejmně existují i horší přístroje, ale to neni tématem tohoto vlákna. Těhle Digit Simů jsem nainstaloval pět,všechny pro mobilní aplikace a zatim se mi nic nevrátilo.Na Technisatech mě baví technické informace o příjímaných programech/NIT,Bitrate,Formát MPEG - A/V/,tohle nemá moc přijímačů.Tenhle prcek to zvládá také.Druhý Scart pro průchozí A/V signál tam dost chybí. Napájení 12V není zas taková přednost,stejně se tam pak musí řešit nějaký měnič na 13/18V kvuli LNB.A dneska má stejně každý cestovatel měnič 12/24 - 220V. A o přípojných místech v kempech ani nemluvim... |
![]() Saxon |