| 21.09.2008, 22:27.12 | |
dvb-t v Č.B.Nevím, jak funguje reklama na dvb-t v Č. B. ale byl jsem v sobotu v jedné prodejně v Č.B.,kde byla akce na sat.komplet za 2999 Kč.V prodejně měli tři přijímače na dvb-t.Než jsem si koupil kartu do foťáku, tak přišlo několik zákazníků,kteří se ptali na satelitní komplet.Odpověď byla, že mají vše vyprodané,včetně pondělní dodávky 60 ks.Další várka přijde ve středu.Jak je vidět, tak se na dvb-t lidi moc nespoléhají. |
![]() Mydata |
| 21.09.2008, 22:47.03 | |
dvb-t v Č.B.Ten komplet bych chtěl vidět. Že by fta nebo s kartou t-t čt..? Možná snad s nenabitou gitalkou a 60kou. |
![]() Tomik535 |
| 21.09.2008, 22:55.27 | |
RE: dvb-t v Č.B.Je to karta TT.Digitální satelitní komplet smart vyrobeno v Německu. Neomezená dékodovací karta- cituji pouze reklamní leták. |
![]() Mydata |
| 21.09.2008, 23:11.49 | |
RE: dvb-t v Č.B.Komplet za tři tisíce v maloobchodě??To jsi byl v Makru?Klapal i Elektroservis o víkendu nefungují, co to mohlo být jiného.Snad Okey?Ať to bylo co chce,muselo to být něco šíleného.To by nekoupil ani náš kocour, co tu teď na mě kouká a přede. |
![]() Saxon |
| 21.09.2008, 23:19.28 | |
RE: dvb-t v Č.B.Nevím ,jestli to není reklama ale je TO V RETĚ naproti Živitelce. |
![]() Mydata |
| 21.09.2008, 23:25.41 | |
RE: dvb-t v Č.B.Ta cena je jistě pro spoustu lidí zajímavá ale cena dvb-t je cca o 2/3 nižší ale lidi jdou stejně do raději do satelitu. |
![]() Mydata |
| 21.09.2008, 23:31.52 | |
RE: dvb-t v Č.B.Že jdou raději do satelitu je přece v pořádku, ale to takových šrotů??Jsou fakt nepoučitelní, sami to po čase poznají. |
![]() Saxon |
| 21.09.2008, 23:37.38 | |
RE: dvb-t v Č.B.Samozřejmě s tebou souhlasím ale 90% lidí nemá o sat. příjmu páru a ta cena dělá jak je vidět svoje. |
![]() Mydata |
| 22.09.2008, 09:51.48 | |
RE: dvb-t v Č.B.Blb je jednou blb a je třeba ho očesat o peníze.Jemu se to líbí, tak co... Netřeba mít skrupule. Jiná věc je podvod. Ale tohle žádný podvod není. Jasně jim říkají parametry. Naletí jenom tupec. A ten si soucit nezasluhuje, nebo jo? |
![]() Antonín |
| 22.09.2008, 10:31.06 | |
RE: dvb-t v Č.B.k tomu kompletu - známý mi poslal nabídku jednoho sat. obchodu na internetu a chtěl stejné ceny: karta T&T stálá 1660,-, Topfield 6000 1650,- singl konvertor 150, parabola 60 150,- Kč - dost děsivý ceny pro nás, obchodníky, dost dobrý pro zákazníky..JInak jsem už viděl v ČB komplety za 2990,- ze Strongem na 2 družice ale viditelně se spletli,mělo to být s roční kartou, ale prvních pár lidiček relativně levně koupilo /pelech/. |
![]() Luckyolda |
| 22.09.2008, 15:14.19 | |
OldaJestli se nepletu ten "StrongSet" byl z Kauflandu.Jeden chudák toho koupil pět kusů a už jsem mu prodal tři Openboxy.Strong byl 6500, nebo tak nějak - šílený zvěrstvo. Tyhle ceny jsou fakt hrozný a lidi nepoučitelný. Jeho paní pracuje v Kauflandu a tak to měli pod pultíkem... Dokonce se objevil i jeden s porušeným obalem,tak jsem pořídil Gitalku standart za 800kč. Antonín to napsal dost ostře, ale pravdu má. Mirasat jednou napsal,že odjížděl od zákazníka a nechtělo se mu zvracet.V tomto případě by byl zelený jak sedma. |
![]() Saxon |
| 22.09.2008, 18:35.22 | |
RE: dvb-t v Č.B.Některým zákazníkum DVB-T nabízím, když vidím, že je to pro ně optimlnější řešení. Uspěji ale minimálně a pak vesele montuju sat.Dnes psali v ,,Jihočeské Pravdě,, , že nejlepší pozemní digitální přijímač je takový, co zvládá DVB-T + MPEG 4. V souvislosti z jejich tvrzením, že je dobré se dívat do budoucna, jsem natahoval až k breku. Nakonec bych ještě dodal, že zatím není příliž zájem přetáčet antény na Jihlavu, či Vimperk. Nepočítám se změnou tohoto nezájmu. |
![]() mirasat |
| 22.09.2008, 18:40.09 | |
RE: dvb-t v Č.B.Omlouvám se zase tam mám hrubice.Pokud bych si objednal 500 kusů těchto součástí, určitě bych nějaký ten laciný komplet také poskládal. Jsem však rád, že dělám věci jinak. |
![]() mirasat |
| 22.09.2008, 18:42.03 | |
RE: dvb-t v Č.B.dnes jsem potkal p. H. - který je často vidět v ČT a připravuje projekt digitalizace a dost jsem se nasmál - měl v bedně čtyřnásobný sat komplet. to mluví za všechno.. |
![]() Luckyolda |
| 22.09.2008, 19:29.44 | |
RE: dvb-t v Č.B.Pokud jde o zmíněnou firmu, tak mám svoje zkušenosti.Kdosi z vedlejší vesnice si to u nich koupil a ejhle. Karta tam jaksi nebyla. Pěkně si ji u té samé firmy musel dokoupit. Když jsem kouknul na reklamní leták této firmy, tak to ve mně vyvolalo dojem, že karta je v kompletu. Byli tam vyjmenovány programy dostupné pouze s kartou, o kartě ani slovo. Nepochybně je to o té hlouposti. |
![]() Orion |