| 21.09.2008, 22:50.11 | |
zlucovac alebo rozbocovac?Počul som niečo o zlučovačoch a rozbočovačoch satelitneého signálu,lebo mám 2 paraboly-jednu 105cm a druhu85cm,na tej 105 cm mam digitv na takych 90% vsetky programy mi tam idu,takze tu parabolu nechcem otacat,lebo ledva som to tak nastavil,lebo na tej 80cm parabole mi neslo dobre digitv. A na tej 85cm parabole mam zase skylink,tak by som tieto 2 paraboly chcel spojit do jedneho koaxialneho,lebo teraz mam 2 vystupy z koxialnych kablov a chcem to do jedneho projimaca napojit,zatial tam budem pozerat z digitv druzice iba thor 0.8w,takze da sa to? DIKYTOTO STE MI PORADILI, ZE MAM POUZIT DISEQ PREPINAC. ALE TERAZ KED SOM TO DOSTAL DO JEDNEHO KOAXIALNEHO KABLA,CHCEL BY SOM TO DO 3 SATELITNYCH PRIJIMACOV POSLAT,AKO TO MAM SPRAVIT? CEZ NEJAKY ZLUCOVAC ALEBO ROZBOCOVAC? DIKY ZA DALSIE POSTREHY |
![]() jack2500 |
| 21.09.2008, 22:57.05 | |
RE: zlucovac alebo rozbocovac?2x quad kobvertor 3přepínače 3 svody a máš ještě rezervu do budoucna na jeden přijímač. A prosím tě už se rozhodni, co vlastně chceš. Před chvílí ti šlo o to připojit 2 parabooly k přijímači. Teď už chceš 3 příjímače. Někde si tu problematiku nastuduj, rozhodni se, co vlastně chceš a když pak si nebudeš s něčím vědět rady, zeptej se tady nebo jinde. Mě to připadá, že se pohybuješ v teoretické rovině a nemáš zcela jasno o co ti go. |
![]() Hujer |
| 21.09.2008, 23:01.19 | |
RE: zlucovac alebo rozbocovac?http://satlex.de/en/4participants-type_conf_4p_2s_quad.html |
![]() bublajs |
| 21.09.2008, 23:05.21 | |
To jackPodle mého jsi totiž vůbec nepochopil, co ti v předcházejícím vláknu radili. Signál ze dvou konvertorů (parabol) se přepíná, nikoli slučuje. Chceš-li mít více přijímačů nezávislých na sobě , musíš ke každému přivést signál z konvertoru, nikoli jej rozbočovat - není totiž co. |
![]() Hujer |
| 22.09.2008, 00:26.38 | |
RE: zlucovac alebo rozbocovac?vnitřní jednotka(sat přijímač) spolu s venkovní jednotkou(LNB),tvoří neoddělitelnou součást nutnou k sat. příjmu,každá tv musí mít sat. přijímač a svoje LNB,quad-4LNB v jednom futrálu,s jedním ozařovačem s oddělenými výstupy a se společnou kostrou :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() pierrepetr |
| 22.09.2008, 08:40.59 | |
RE: zlucovac alebo rozbocovac?najdi si v místě svého bydlyště firmu, která se tím zabývá. Ušetříš si peníze, čas. |
![]() pepiino |