Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.06.2007, 10:11.22

Doporučte časopis o satelitní technice

Můžete doporučit nějaký dobrý časopis zabývající se vším okolo satelitní techniky ale aby byl čitatelný i pro začátečníky?
uživatel
Radek.km
29.06.2007, 10:20.04

RE: Doporučte časopis o satelitní technice

SAT@DVBT magazín ? Již ho ale nekupuji, jsou tam i tištěné přehledy programů
uživatel
nori
29.06.2007, 10:20.25

SAT@DVB-T nebo Solid Europe nebo Sat Kurier
uživatel
alda
29.06.2007, 10:28.16

to nori: a proč už ho nekupuješ?
uživatel
Radek.km
29.06.2007, 10:31.33

Dost dobrý se mi zdá i tento:
http://www.tele-satellite.com/eng/
uživatel
xjarmilx
29.06.2007, 10:36.52

to xjarmilx: Bohužel moje angličtina není tak dobrá
uživatel
Radek.km
29.06.2007, 10:38.24

Prečo nie?

Stačia dve mená: Blažek - zarobiť za každú cenu a Bradáč - teoria pre nikoho.
uživatel
tadam1
29.06.2007, 10:43.42

t 1

Na toho najlepšieho SK Dänikena si zabudol...
uživatel
P 222
29.06.2007, 10:50.34

No teď pročítám číslo 5/2007 a musím říct, že teda ta teorie je dobře a zajímavě napsaná. Ta diskrétní kosinová transformace je pochopitelná i pro takovýho laika Pepíka jako jsem já.
uživatel
xjarmilx
29.06.2007, 11:08.22

Ani v Cesku ani na Slovensku nic poradnyho neexistuje. Dobry je bud nemecky infoSAT nebo Tele Satellite International (ve vice jazykovych verzich)... Otazkou vsak je, jake informace ctenar vyhledava, protoze stokrat vice toho je k nalezeni na webu.
uživatel
Dusan
29.06.2007, 11:17.03

tele-satellite.com

Tak ten opravdu přesně odpovídá zadání - "...časopis zabývající se vším okolo satelitní techniky ale aby byl čitatelný i pro začátečníky?"
Tenhle časopis je přesně určený pro někoho, kdo včera vrátil oposku, protože se dozvěděl, že existuje originální karta CSlinku...
uživatel
Roy73
29.06.2007, 11:36.52

žejo, tak to jsem rád, že jsem dobře poradil. Mě se taky líbí a je v něm hodně zajímavýho ke čtení.
A s tou oposkou to máš pomotaný, to bylo jinak.
uživatel
xjarmilx
29.06.2007, 12:34.44

já odebírám SAT@DVBT magazín,je dobrý kvuli recenzim,možná k inzerci či novinkám.Pro začátečníky je dobrá "Satelitní technika populárně",je sice staršího data,ale má co dát i dnes.Slušná je i "DVB-T" v nabídce www.omko.cz
Ale ten web je určitě nejlepší!
uživatel
MarekS
29.06.2007, 18:51.44

to xjarmilx

"Ta diskrétní kosinová transformace je pochopitelná i pro takovýho laika Pepíka jako jsem já." A k čomu to potrebuješ? Pomôže ti to pri ladení prijímača, alebo antény? Ale v každom prípade to prilepší Bradačovi k dôchodku a autorom časopisu, že nemusia vymýšlať čo do časopisu dať. Áno je problém robiť časopis aby bol pútavý pre všetkých. Články v ktorých autor píše ako montoval parabolu v Bulharsku pre tetu, alebo popisuje výstavy sattech v Prešove a Trnave tak, že zabudne pri kopírovaní celých statí vymeniť miesto konania, to však nebudú.
uživatel
huvo
29.06.2007, 18:56.17

...musim suhlasit....

...nic solidne v CR ani SR neexistuje.
uživatel
gorefan
29.06.2007, 20:04.26

huvo, ta Kosinová transformace mě vedle slovutné Fourierovy pomůže pochopit takovou spoustu fyzikálních zákonitostí a principů, které asi ty nedokážeš nejspíš docenit. Ale to nevadí, já se na to podívám a příště už se o to míň budu ptát.
uživatel
xjarmilx
29.06.2007, 20:59.05

Solid Europe - SK....
uživatel
mat
29.06.2007, 23:28.29

Polsko

Občas si nechám koupit polský časopis TV SAT MAGAZYN. Je tam přehled všech družic. Občas přikoupím i časopis TO I OWO. To je zase programový týdeník, ale jsou tam i programy z Ruska, Itálie atd.
uživatel
polhrad
29.06.2007, 23:45.00

ta kosinova transformace to je fakt bomba pro začátečníky,až to nastudují,vlezou sem a budou se ptát kam otočit parabolu a kam natočit "konvektor",pro začátečníka v česko a slovensku o ničem jako časopis nevím,asi bych začal někde v knihovnách,ale pokud je to technický antitalent,tak nejpozději do dvaceti let,jinak si toho ani v důchodě neužije
uživatel
pierrepetr
30.06.2007, 20:34.23

to xjarmilx

...ta Kosinová transformace mě vedle slovutné Fourierovy pomůže pochopit takovou spoustu fyzikálních zákonitostí a principů, které asi ty nedokážeš nejspíš docenit... Ja nedokážem pochopiť, že si na to potreboval Bradáčov článok. Pokial v tejto oblasti máš vzdelanie tak neviem prečo ti je to neznáme a ak nie tak ti to je v praktickom živote určite na h....
uživatel
huvo