| 29.06.2007, 10:11.22 | |
Doporučte časopis o satelitní techniceMůžete doporučit nějaký dobrý časopis zabývající se vším okolo satelitní techniky ale aby byl čitatelný i pro začátečníky? |
![]() Radek.km |
| 29.06.2007, 10:20.04 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceSAT@DVBT magazín ? Již ho ale nekupuji, jsou tam i tištěné přehledy programů |
![]() nori |
| 29.06.2007, 10:20.25 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceSAT@DVB-T nebo Solid Europe nebo Sat Kurier |
![]() alda |
| 29.06.2007, 10:28.16 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceto nori: a proč už ho nekupuješ? |
![]() Radek.km |
| 29.06.2007, 10:31.33 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceDost dobrý se mi zdá i tento:http://www.tele-satellite.com/eng/ |
![]() xjarmilx |
| 29.06.2007, 10:36.52 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceto xjarmilx: Bohužel moje angličtina není tak dobrá |
![]() Radek.km |
| 29.06.2007, 10:38.24 | |
Prečo nie?Stačia dve mená: Blažek - zarobiť za každú cenu a Bradáč - teoria pre nikoho. |
![]() tadam1 |
| 29.06.2007, 10:43.42 | |
t 1Na toho najlepšieho SK Dänikena si zabudol... |
![]() P 222 |
| 29.06.2007, 10:50.34 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceNo teď pročítám číslo 5/2007 a musím říct, že teda ta teorie je dobře a zajímavě napsaná. Ta diskrétní kosinová transformace je pochopitelná i pro takovýho laika Pepíka jako jsem já. |
![]() xjarmilx |
| 29.06.2007, 11:08.22 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceAni v Cesku ani na Slovensku nic poradnyho neexistuje. Dobry je bud nemecky infoSAT nebo Tele Satellite International (ve vice jazykovych verzich)... Otazkou vsak je, jake informace ctenar vyhledava, protoze stokrat vice toho je k nalezeni na webu. |
![]() Dusan |
| 29.06.2007, 11:17.03 | |
tele-satellite.comTak ten opravdu přesně odpovídá zadání - "...časopis zabývající se vším okolo satelitní techniky ale aby byl čitatelný i pro začátečníky?"Tenhle časopis je přesně určený pro někoho, kdo včera vrátil oposku, protože se dozvěděl, že existuje originální karta CSlinku... |
![]() Roy73 |
| 29.06.2007, 11:36.52 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní technicežejo, tak to jsem rád, že jsem dobře poradil. Mě se taky líbí a je v něm hodně zajímavýho ke čtení.A s tou oposkou to máš pomotaný, to bylo jinak. |
![]() xjarmilx |
| 29.06.2007, 12:34.44 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní technicejá odebírám SAT@DVBT magazín,je dobrý kvuli recenzim,možná k inzerci či novinkám.Pro začátečníky je dobrá "Satelitní technika populárně",je sice staršího data,ale má co dát i dnes.Slušná je i "DVB-T" v nabídce www.omko.czAle ten web je určitě nejlepší! |
![]() MarekS |
| 29.06.2007, 18:51.44 | |
to xjarmilx"Ta diskrétní kosinová transformace je pochopitelná i pro takovýho laika Pepíka jako jsem já." A k čomu to potrebuješ? Pomôže ti to pri ladení prijímača, alebo antény? Ale v každom prípade to prilepší Bradačovi k dôchodku a autorom časopisu, že nemusia vymýšlať čo do časopisu dať. Áno je problém robiť časopis aby bol pútavý pre všetkých. Články v ktorých autor píše ako montoval parabolu v Bulharsku pre tetu, alebo popisuje výstavy sattech v Prešove a Trnave tak, že zabudne pri kopírovaní celých statí vymeniť miesto konania, to však nebudú. |
![]() huvo |
| 29.06.2007, 18:56.17 | |
...musim suhlasit.......nic solidne v CR ani SR neexistuje. |
![]() gorefan |
| 29.06.2007, 20:04.26 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní technicehuvo, ta Kosinová transformace mě vedle slovutné Fourierovy pomůže pochopit takovou spoustu fyzikálních zákonitostí a principů, které asi ty nedokážeš nejspíš docenit. Ale to nevadí, já se na to podívám a příště už se o to míň budu ptát. |
![]() xjarmilx |
| 29.06.2007, 20:59.05 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceSolid Europe - SK.... |
![]() mat |
| 29.06.2007, 23:28.29 | |
PolskoObčas si nechám koupit polský časopis TV SAT MAGAZYN. Je tam přehled všech družic. Občas přikoupím i časopis TO I OWO. To je zase programový týdeník, ale jsou tam i programy z Ruska, Itálie atd. |
![]() polhrad |
| 29.06.2007, 23:45.00 | |
RE: Doporučte časopis o satelitní techniceta kosinova transformace to je fakt bomba pro začátečníky,až to nastudují,vlezou sem a budou se ptát kam otočit parabolu a kam natočit "konvektor",pro začátečníka v česko a slovensku o ničem jako časopis nevím,asi bych začal někde v knihovnách,ale pokud je to technický antitalent,tak nejpozději do dvaceti let,jinak si toho ani v důchodě neužije |
![]() pierrepetr |
| 30.06.2007, 20:34.23 | |
to xjarmilx...ta Kosinová transformace mě vedle slovutné Fourierovy pomůže pochopit takovou spoustu fyzikálních zákonitostí a principů, které asi ty nedokážeš nejspíš docenit... Ja nedokážem pochopiť, že si na to potreboval Bradáčov článok. Pokial v tejto oblasti máš vzdelanie tak neviem prečo ti je to neznáme a ak nie tak ti to je v praktickom živote určite na h.... |
![]() huvo |