Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
09.10.2008, 12:35.55

Pre Vlado Fogo

Si my neposlal svoje udaje. Ja si nechcem otvorit biznis na oprvau Humaxov, len som zvedavy a vobec mi nevadi, ked toho Humika vyhodim do kosa. Kedy inokedy si mozem nieco odskusat, ak nie teraz. Myslel som, ze tu si navzajom radime ako na to inac by to forum bolo na nic.
uživatel
Johny
09.10.2008, 12:41.28

RE: Pre Vlado Fogo

Vlado je momentálně sólista,asi má špatné zkušenosti(kšet je kšeft značka"KDD",tak že za peniazky,pokud něco chceš!!)
uživatel
zzaner
09.10.2008, 12:57.14

a hlavně je

ko.ot
uživatel
mikim
09.10.2008, 13:07.00

@Johny

kontaktne udaje na mna najdes trebars na konkurencnom webe vo firmach pod trencanskym krajom konkretne Pov. Bystrica

@zzaner
solista nie som ale know-how je know-how. skus ist treba za automechanikom a spytat sa ho ako sa menit to alebo to ze si to chces doma vymenit, razom uvidis kam az ta posle ..

@mikim
pepo neríkej mi táto k sakru !!!
;P :zombie:
uživatel
Vlado Fogo
09.10.2008, 13:52.41

Pre VF

Myslel som, ci nie si niekde blizsie pri mne (Prešov). Mas pravdu s tym know-how, ale myslim, ze teraz sa na tomto fore bavime o niecom inom. Myslim, ze manualy a rady ako na nejake vymeny oleja v aute ale trebars aj brzd najdes na urcitych forach, kde sa tomu venuju. Proste o tom su vsetky tie fora a ja osobne to robim len preto, ze to beriem ako konicek a chcem to aj opravit ked nieco pokazim (kamarat by povedal, ze si chcem dokazat, ze mam velku pu.ku).
uživatel
Johny
09.10.2008, 14:03.36

pre konickarov mam taktiez pochopenie a priamo ich odkazujem na najstra Google.. neboj, ja som na tom tiez vyrastal R^
uživatel
Vlado Fogo
09.10.2008, 15:31.57

Vlado Fogo

Vlado Fogo dokážeš lidi tak akurát znechutit a když se člověk slušně zeptá tak očekáva odpověd na stejné urovni.A ne že ho pošleš k zelináři.Pak toto fórum ztrácí cenu.(a zkutečný machr automechanik i ve značkovém servisu ti poradí mam z tím zkušenost).
uživatel
romik5
09.10.2008, 16:02.25

ved ja som mu slusne odpovedal.. nic viac ..
...skus zabehnut za Grossom a spytat sa ho ako zarobil tolke miliony.. verim tomu ze ti tiez poradi podobne ako ten tvoj vysnivany automechanik Rv
uživatel
Vlado Fogo
09.10.2008, 16:25.43

Mě například chytnout slepé střevo, tak jdu na internet, a nechám si poradit, jak udělat autooperaci.
A kdyby mi nějaký dochtor nechtěl poradit, tak ho taky začnu napadat.
Co od Vlada chcete, aby poradil, když ten přístroj nemá v dílně?
Budeš mu posílat screenshoty z osciloskopu z měřících bodů, které ti bude zadávat v souřadnicové soustavě, nebo jakou máš představu o pomoci?
Nabídl ti opravu, tak ber nebo nech ležet. Všechno ostatní je zbytečné vyvolávání emocí.
uživatel
Hujer
09.10.2008, 16:28.33

presne tak ... dik, som rád ze sa nasiel jeden rozumny clovek, ktory to chape
uživatel
Vlado Fogo
09.10.2008, 18:23.32

Ked sa tu niekto na nieco opyta, tak ho Vlado posle na google, ked sa opyta zle, tak ho zjazdi a ked sa opyta na konkretnu vec a chce pomoc, tak mu ju nedas. Z toho mi vyplyva ze na toto forum ani nepatris mal by si dostat BAN, lebo si tu nahanas len ksefty. Toto forum vzniklo na to aby si ludia vymienali skusenosti. Ak by bolo vsetci ako ty, tak ani ty nic nevies a dodnes nosis satelit k odbornikovi. Keby sme mali od kazdeho pytat peniaze za radu, tak sme stale v dobe kamennej, lebo ani ohen by sme neukazali druhym ako sa robi.
uživatel
Billysk
09.10.2008, 18:32.29

Billysk

Takto môže zmýšľať len ten , čo má vypláchnutý mozok.
uživatel
oneeeee
09.10.2008, 18:46.11

to říká fakt ten pravej :-/
jinak v tomto případě VF plně chápu a musím říct, že poslední 2dni je jak vyměněný R^ :O
uživatel
poky1
09.10.2008, 18:53.19

Suhlasim s takmer so vsetkym s Byliskom. Naco niekto vlastne chodi na toto forum, ked nechce sa poradit so svojimi skusenostami. Je nejaky iny dovod, koli comu vlastne vzniklo toto forum? A ak nechcem prispiet a pomoct inym, tak ako v minulosti zrejme aj mne pomohli, tak sa radsej prihlasim na nejake nabozenske forum a tam sa modlim az vidim vsetkych svetych na nebesach. To si myslim a ak nechcem poradit inym, tak som radsej ticho. Ja neplanujem sa hrat s osciloskopom, ale len potrebujem poradit cim sa to da napravit (Z-board je isty, ale mozno aj J-tag). Z-board nemam a nechce sa mi ho vyrabat, ale J-tagom som uz toho dost napraval, len mozno u Humika to neide a mozno len treba vediet ako. A urcite by som neisiel do takych oprav, ako je vymena eprom a pod.
uživatel
Johny
09.10.2008, 20:14.49

Vlado F.

V.F. má pravdu,když to znám tak si to udělám sám,když ne tak si na to najmu odborníka,bohužel musím platit,neboť sám v práci chci za svoji práci taky dostat zaplaceno,vědění něco stojí,nic v tomto světě není zdarma,radit bezplatně se dá,ale i jinní chtějí žít a tak ponuka na opravu je to dost. Celý život dělám ve službách a setkal jsem se už s leckterými zákazníky. Radit se dá ,ale bohužel vše nejde.
uživatel
Jendaj
09.10.2008, 21:44.22

No Vlado

máš pravdu,svůj um je dnes jen pro tebe, pro všechny byl za ko..ušů,a jak to dopadlo,každý si chrání svoje a je to dobře,zadarmo nic-nebo se nauč.
uživatel
spyko
09.10.2008, 22:11.33

OK, v tom pripade ale toto forum nema ziadny zmysel a moze sa rovno zrusit, alebo prerobit na novu platenu internetovu sluzbu: 1 rada za 100 sk, kazda 10 zadarmo.
uživatel
Billysk
09.10.2008, 22:36.28

Billysk

to si děláš srandu,jestli něco nového vymyslíš vynalezneš nebo najdeš novou vychytávku,tak to hned vyzvoníš na netu???
uživatel
spyko
10.10.2008, 07:13.07

keby takto radil gsmobil asi nic nepreda aj ked i on niektore info ma len pre svojich zakaznikov
uživatel
Duzu