Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
16.10.2008, 23:32.41

Topfiled TF 7700 HSCI + Nova HD + Diablo

Zdravím, třeba někomu pomůžu, kdo měl nějaké problémy s Novou HD na Topfieldu TF 7700 HSCI. Pořád se mi stávalo, že každou chvíli se obraz seknul a hned běžel, nebo zakostičkoval. Prostě plno výpadků. Myslel jsem, že chyba je v modulu. Zkoušel jsem Diablo a originál Cryptoworks (modrý). U obou stejná chyba. Nechtěl jsem se s tím smířit. Měl jsem tam firmware 7.00.93. Nyní jsem nahrál 7.00.98 a zdálo se mi, že výpadky jsou ještě horší. Pak jsem náhodou zavítal na německé forum Topfieldu a zajímaly mě poznatky o novém firmwaru 7.00.98. A zde jsem objevil, že tyto výpadky mají i na jiných HD programech a že nejstabilnější a nejlepší doposud je firmware 7.00.84. Tak jsem ho tam zkusil nahrát a ejhle jsem bez výpadků. Především kostičkování už není. Konečně se dá HD Nova sledovat. Používám to nyní ve spojení s modulem Diablo. Tak snad jsem někomu pomohl od trápení s Novou HD. Mě to vše vyřešilo. Hold se zase musím smířit, že blbne guide. Ale to oželím. :)
uživatel
michalmc
17.10.2008, 00:31.39

RE: Topfiled TF 7700 HSCI + Nova HD + Diablo

to je zajímavý. já pozoruju to samý na homecastu 5101CI. popsal bych to jako občasný rozhození obrazu. taky jsem myslel že je to modulem ale objevuje se to různě často podle verze firmware v přijímači. jako nejlepší vypadá starší verze 1.10.4B
uživatel
vortimond
17.10.2008, 14:38.24

Asi

jsem sto let za opicema,ale já tam puvodní FW 64 se kterým jsem to koupil a nemám sebemenší problém s příjmem NOVA HD.Já nic neměním dokud to funguje.A ani mi to nějak moc nebere.
uživatel
hobo
17.10.2008, 18:03.09

RE: Topfiled TF 7700 HSCI + Nova HD + Diablo

firmware 7.00.98 bez problemov od začiatku vysielania
uživatel
marpoz