17.10.2008, 00:02.03 | |
bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC@redakceNa přijímači Homecast HS5101 CI zvuk nefunguje. |
![]() kdoporadi |
17.10.2008, 00:22.30 | |
bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AACSkusal to niekto na dm800 -ke? |
![]() Stani |
17.10.2008, 00:56.34 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...tohle je skutečně perverzní stanice po všech stránkách :D od pochybnýho účelu, přes poněkud zvláštní obsah, až k technickým zvláštnostem |
![]() vortimond |
17.10.2008, 01:01.08 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...U Vantage 7100 opravdu funguje.Řekl bych, že to není AAC ale AAC+, ten se používá pro streaming častěji. Spíše bych uvítal formát AC3 (DD 5.1). AAC, a jeho variantám je často vytýkán "syntetičtější" zvuk než u formátů skupiny MPEG 2. |
![]() Martin79 |
17.10.2008, 05:09.50 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...Prosim.Přes jaké zařízení se dá tento zvuk spustit. |
![]() Liska |
17.10.2008, 07:50.05 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...COMAG HD-S CI100 zvuk i obraz bez problému. |
![]() sirda |
17.10.2008, 08:18.59 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...vortimond:Prosaďte si všichni stejnou kvalitu obrazu a zvuku u Vašich oblíbených stanic CSLinku, UPC Direct, Digi apod. ale neprskejte tady nesmysly. Je to věc provozovatle v jaké kvalitě svůj pořad hodlá vysílat. Já osobně nesouhlasím s vysíláním jakékoliv stanic určeneé pro děti do 3 let. Viva la France. Jsem zastáncem osobitého přístupu rodičů a ne bedny. A propos zastánci těchto programů na čem jste vyrostli vy? Dát dítě před bednu je jednodušší, že? Na inteligenci většiny prskalů tento program je naprosto dostačující. :))) |
![]() meduzka |
17.10.2008, 08:26.19 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...Děti před bednu sedat nedávaj(těm by to nevadilo), koukají na to sami.. ;) |
![]() Tomik535 |
17.10.2008, 08:34.01 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...je to nejlepsi kanal ktery je detem nabizen. |
![]() image |
17.10.2008, 08:52.35 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...já s tebou ale naprosto souhlasím medůzko. jedině totální dement může před něco takovýho posadit svoje dítě. je to pěkná oblbovačka určená akorát k upoutání pozornosti aby byl od toho uřvanýho parchanta na chvíli pokoj. dítě jistě nepotřebuje podobný postmoderní podbízivý trapárny |
![]() vortimond |
17.10.2008, 09:03.40 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...tady de oto a to ty si vubec nepochopil ze kdyz uz tam to dite sedi pred tou bednou ze ho to nuti aspon trosku premyslet,chvilku se na to divej a pochopis. :O |
![]() image |
17.10.2008, 09:11.41 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...tebe to možná nutí přemýšlet ale mě to nutí zvracet. a k čemu to nutí nebo vede malý dítě, to nikdo neví a nemůže vědět. |
![]() vortimond |
17.10.2008, 09:14.35 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...nic si nepochopil preju hezky den :lookaround: |
![]() image |
17.10.2008, 09:30.41 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...A hlavne to male decko vie rozpoznat kvalitu zvuku,format atd... :razz: |
![]() liquere |
17.10.2008, 09:49.46 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...mimino totiž nerozebírá děje ale vytváří si k tomu co vidí nějakej vnitřní citovej vztah. což myslím není vhodné mu podstrkávat ty ohyzdný bezživotný příšery který se na tomhle programu promenádujou. když už bys chtěl posadit takový dítě před tv tak jistě najdeš spoustu kvalitního materiálu z let minulých, což byla kvalitní tvorba známá po celý evropě. |
![]() vortimond |
17.10.2008, 10:32.55 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...TVŠ to byl pořad. Jenže kde jsou ty časy... |
![]() miloush |
17.10.2008, 11:06.21 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...OCTAGON SF 918 HD- zvuk nefunguje. Okrem toho ani 5.1 DD napr. z Deluxe music, ale z nemeckych stanic co vysielaju DD, zvuk hra len stereo. Optika, ani HDMI nedava 5.1, ale len 2.0 Rv |
![]() loon |
17.10.2008, 17:05.29 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...dítěti dá mnohem víc hračka na provázku, kostičky, hračky s různými tvary a nutí ho to přemýšlet mnohem víc než pasivní koukání na bláboly v debně. Milý image zkus si sednout se svým batoletem a chvíli se mu věnovat, pak možná pochopíš onen rozdíl v pasivním sledování bedny a aktivní zábavy s rodičem. To dá ale větší záhul co?liguere : už to nepYj. Malé díte si tak nemusí namáhat oči věčným zaostřováním na mazaniny v SD. A platí, že pro děti to nejlepší. Nejlepší pro děti je péče rodičů. V případě neschopnosti rodičů(a těch je panečku) je to bedna. A proto HD. :bigeyes: |
![]() meduzka |
17.10.2008, 17:19.43 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...Á, zdravím paní sociální pracovnici. R^ |
![]() Tomik535 |
17.10.2008, 21:35.33 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...neznam dite ktere by si pred tu televizi nesedlo,pokud se ovsem diva na tento program tak je to takove pohlazeni. :))) R^ |
![]() image |
17.10.2008, 22:12.55 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...to moje maximálně zapaří a zamotá u VH-1 Classic nebo Clubland TV, jinak TV absolutně NEBERE. A to jde spíš jenom o hudbu. A protože to je jenom kulisa zajímá se hlavně o bourání, stavění kostiček, četby knihy s tátou na klíně, letadlo, houpačka, jiné děti plus další blbosti s tátou. Takže pro IMAGE je tohle asi první dítě(15M), který tv nebere. Tomíku zklidni hormon, teprve tě tato zkušenost čeká. A větší radost ti neudělá nic jinýho než dítě, který se zajímá o to co s ním děláš a co mu vykládáš. Sociálku z toho vynech. Komplexy z toho, že tvoje oblíbená tv není zadarmo a v HD jsou mi ukradený. Moje dítě tv prostě nepotřebuje, zajímá se a studuje jiné věci než o to, co je v bedně. Dlouho jsem odmítal dítě, měl k tomu docela i odpor a světe div se, těším se na další. Jakýkoliv HD vysílání čehokoliv tuto radost nenahradí. Kdo není línej a dítěti se věnuje, vrací se mu to. Se SAT nic moc společnýho, ale tv pro děti min. do tří let DISABLED. Nic víc nebo míň. Každej si vychovavejte dítě podle svýho. Svůj názor jsem už řekl. Moins de 3 ans interdit!!! HAWK. |
![]() meduzka |
18.10.2008, 09:07.12 | |
RE: bebe tv HD vysílá se zvukem ve formátu AAC...Tomíku zklidni hormon, teprve tě tato zkušenost čeká. A větší radost ti neudělá nic jinýho než dítě, který se zajímá o to co s ním děláš a co mu vykládáš. Sociálku z toho vynech.@meduzka Nebuď tak vážnej :))) Podle těch kostiček usuzuji, že moje(4,5) je starší než to tvoje. Kostičky už máme za sebou, teď se učí jiné věci. A občas kouká na minimax nebo jimjam. Neboj, raději je venku. Tak to tak nežer. |
![]() Tomik535 |