Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
17.10.2008, 07:36.56

Strong SRT 6500_první zkušenosti

Instaloval jsem včera v jedné domácnosti Strong SRT6500 a musím říci, že souhlasím se všemi recenzemi, které tento přijímač hodnotí špatně. Naladění paraboly pro laika bez přístroje bude asi dost oříšek, ale zaujalo mě to strašné prostředí ovládání, které bych přirovnal k analog přístrojům dodávaných před 10lety. Ukazatel signálu v info o programu úplně chybí a uživatel musí do Menu-Vyhledávání programů,a když je přístroj zaheslovaný, tak i zadávat heslo, aby se nakonec dozvěděl pouze informaci o síle signálu, protože údaj o kvalitu signálu nikde není k dispozici. Před týdnem jsem dělal další dva přístroje podobné cenové hladiny - Humax a Mascom a nedá se to vůbec srovnávat. Další věc co mě překvapila je, jak strašně topí. Při koupi kompletů pro DVB-S ho nedoporučuju.
uživatel
voko21
17.10.2008, 07:49.49

RE: Strong SRT 6500_první zkušenosti

A stejne ho milion lidi koupi, protoze je to tak LEVNE !!!
A po roce a pul v nem odchazi zdroje, ovladani je horsi jak trest smrti, ovladac je po roce nepouzitelny, protoze casto uzivana tlacitka jsou vymackana a nefunkcni. Je to proste totalni krumpl, sracka, kram. A ty veci okolo, tedy LNB. parabola a Diseqc stejne tak. Ty Strong Diseqc prepinace casto nefungovaly hned nove, davali jsme k nim nase EMP a mechanicke provedeni parabol, no desbes.
uživatel
J a
17.10.2008, 08:33.19

To naklepnuté a ohnuté ráhno paraboly bych zvlášť zdůraznil. To se musí vidět. :laughing:
uživatel
Tomik535
17.10.2008, 08:44.55

Ale prodávat se to bude. Stejně jako dacie, lady a shnilé banány po 9,50,-
uživatel
Tomik535
17.10.2008, 09:00.20

Nebojte sa ,neviditelna ruka trhu to vyriesi.Ale az sa nachyta par tisíc chudakov,co sa v tom nevyznaju a spoliehaju sa na rady predajcu.Bohuzial dnes sa moze predavat velakrat aj velky drek,ak je dobra reklama.A spoliehat sa na hrdost predajcu,ze neponukne nekvalitny tovar a nezaspini si tym svoje meno je smiesne.Pravda vynimka potvrdzuje atd.Preto cest vynimkam,bohuzial je ich malo....
uživatel
liquere
17.10.2008, 09:00.51

V jednom obchodnom reťazci sa predáva zostava z prijímačom "skymaster nabo"..je to presne ten istý strong len má lepšie dialkové..všetky komponenty su ale strong !!a bola k tomu nová skylink karta biela.Pokial nie je registrovaná bežia aj Nova,Nova Cinema,ČT4 sport..tj po dobu max 20dni!!Prijímač je jedna škaredá krabica, a programy nabiehali postupne nekonečne dlho(asi 30min)..to je moj postreh Rv ...ale cena valcuje
uživatel
sivko44