Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.10.2008, 12:43.56

satelitni zesilovac

zdravim vas,, ma nekdo zkusenost s nejakym sat. zesilovacem a je videt nejake rapidni zlepseni obrazu?
co treba typ FP 5I?kamarad se mne ptal,protoze mu kostickuje obraz na nekterych programech. napiste kdo ma scim zkusenosti ,,dekuji john
uživatel
john1
19.10.2008, 12:50.49

satelitni zesilovac

ahoj john1.nejlepsi satelitni zesilovac je velikost paraboly.pokud budete mit oba stejnou velikost stejne konvertory je zbytek dany delkou kabelu. z tohoto duvodu se pouzivaji sat,zesilovace.ze zkusenosti vim ze nad delku 50metru poznas na promaxu vetsi zesileni.jinak je to o nicem.ozvi se mi na skype.jirka
uživatel
vanspeed
19.10.2008, 13:34.41

RE:satelitni zesilovac

Nelze jinak než souhlasit s "vanspeed". Pokud není dostatečný signál z paraboly tak není co zesilovat. Kvaliní nastavení paraboly, elevace, skew, a vzdálenost LNB od paraboly udělají hromadu signálu navíc. Chce si to pohrát. Já jedu na parabolu 85 cm, koax délky asi 20m, LNB Big SAT BS-201, přijímač Vantage HD 6000S, motor SG 2100, a jsem spokojený. :8)
uživatel
Walt66
19.10.2008, 15:27.15

RE:satelitni zesilovac

přesně tak viz.výše, satelitní zesilovače jsou pouze na vyrovnání případných ztrát v extrémně dlouhých kabelech, sílu signálu tím vlastně řečeno laicky "nezvětšíš"
uživatel
teslaton
19.10.2008, 16:18.06

Zosilovač

Podľa mňa nielen zväčšiť parabolu, ale riešiť aj ostatné súvisiace detaly, správne nastavenie nuly, jej správny azimut, eleváciu čiže nasmerovanie preto súhlasím s s Walt66. Svoje hodnoty si môžeš skontrolovať s dobrým programom výpočtov všetkých rozhodujúcich parametrov na www.satlex.net/Sk/technology.htm/
uživatel
antonius
19.10.2008, 18:28.12

john1

ahoj tak jsem to skoro dodelal podivej se do galerie.obe paraboly rizeny dvouma motorama pres obdobu egis automatu.bez problemu pod obeznou drahu i na inklinujici a prenosove druzice.vic napsano na dxsatcs.com.az prijedes rad ti predvedu.ahoj jirka jablonec
uživatel
vanspeed