Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.10.2008, 15:37.10

mám fakt problém

potřebuji poradit mam philipse 6010 od upc zatím neupravenej jak se dá uprav a jak jse dá příjímat digi tv potřebuji radu
uživatel
sokolnet
20.10.2008, 15:42.04

RE:mám fakt problém

ten přístroj má pro mě hodnotu 1,-Kč, pro Tebe to asi vyřeší kompletní digitalizaci- jde to, ale není to jen tak popsat vlastní zkušenost
uživatel
Babui
20.10.2008, 15:43.42

RE: mám fakt problém

Na gsmmobil je jakýsi popis. Trochu starý, jde to už jednodušeji, ale jde to i tak, jak je popsáno tam...

Stáhni si poslední DSXmultiloader.
Propoj přijímač s PC přes sériový port kabelem 1:1. Přijímač nech vypnutý.
Vyber správný modely přijímače a jeho paměti.
Zvol Sebrat všechno z internetu.
Zvoj Propojit.
Ono ti to řekne, abys zapnul přijímač, tak to udělej.
Zvol Aktualizuj.
K tomu potřebuješ FUN kartu s náplní, co je na gsmmobil.

Případně si můžeš (možná dokonce musíš, nejsem si jist, jestli v tom z internetu je teĎ DigiTV) přes DSXEdit nebo TM Krasny editor upravit setting na české poměry, nebo nějaký jiný použít z netu pro ten účel s DigiTV. Pak si ho tam dáš místo Stáhni z internetu...
uživatel
Antonín
20.10.2008, 15:45.07

Tu Fun kartu potebuješ až k provozu, ne k tomu loadování.
Po loadování to vypni.
Strč tam FUNku.
Zapni.
uživatel
Antonín
20.10.2008, 16:23.30

fak to nejde

hm ale mně to nějak nejde nemáte někdo nějakej návod a trošku podrobnej jsem opravdu začátečník
uživatel
sokolnet
20.10.2008, 16:40.06

To:sokolnet

Napis svuj Skype, nebo ICQ kontakt!
uživatel
damba
20.10.2008, 16:47.39

jo jo skype je

sokolnet 1
uživatel
sokolnet
20.10.2008, 16:47.53

Jsou teda 2 možnosti...

jak přímat Digi TV, když jsi opravdu začátečník:

1/ Buďto si zavolej na číslo 800 900 868 a tam se s nima domluv. Přijedou kluci a všecko udělají, takže si budeš moct v klidu sednout s čajem v papučkách k telce,

nebo

2/ Hledej přes Google věci jako "Philips 6010 digi" a tak podobně. Možná zkusmo zkus hledat bez označení přijímače, a namísto toho použij slůvko "emulace". Na stránkách, které najdeš se dočteš úplně všechny podrobnosti jak to vyřešit. Podle tvé zdatnosti zabere nastudování tak jeden den až tři měsíce. Případné drobnosti, nejasné po samostatném nastudování, vyzvíš pomocí dotazů zde na fóru.

Jen přátelská rada na závěr: Jestli to odhadneš podle svých schopností spíš na ty tři měsíce, tak jdi radši do varianty 1/. Mohlo by se totiž stát, že než bys to rozjel, nebylo by už co rozjíždět...
uživatel
Louskacek
20.10.2008, 17:03.20

vedel by mi niekto z okolia prievidze nahrat na goldkartu napln pre philipsa? nemam programator ,pripadne aky je potrebny pre gold karty?
uživatel
chozze69
20.10.2008, 17:08.16

@sokolnet

ak sa ti nepodari toho phlipsa rozbehat ,daj mail poslem ti co treba ,akurat mam jeden na stole len si to budem musiet trochu ozivit v hlave lebo som jedneho upravoval ale uz davnejsie
uživatel
chozze69
20.10.2008, 17:12.07

děkuju

děkuju adresa meila je sokolnet@email.cz fak potřebuju tak nějak popoředě budu strašně rád když mně tady někdo pomuže
uživatel
sokolnet
20.10.2008, 20:44.54

mám fakt problém

hele tady to maš po lopotě

http://gsmobil.net/forum/viewtopic.php?t=3706&start=60
uživatel
ladinek