Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.10.2008, 18:48.45

Univerzálne diaľkové ovládanie

Ak máte nejaké skúsenosti, poradte prosím nejaký kvalitný univerzálny dialkač.Mal by sa vedieť učiť kódy a mal by mať tlačítka a nie dotykový display. Inak nejaké makro a viac nič také extra.
uživatel
silverosbd
20.10.2008, 20:39.49

mac 2000

čo som mal bolo ,to super univezálne dialkové. Skús pozrieť novšiu verziu.
uživatel
oneeeee
20.10.2008, 21:01.14

RE: Univerzálne diaľkové ovládanie

Ak myslíš avelmak 2000, tak ten som mal, no nepáčilo sa mi rozloženie tlačítok, nikdy som si naňho nezvykol, tak som ho nakoniec dal starým rodičom keď sa im pokazil dialkač.
uživatel
silverosbd
20.10.2008, 21:11.11

Ja myslím mac 2000 , Robili to poliaci. Na starý analog sat prijímač technisat st 6000 čo som potreboval mi išli absolutne všetky funkcie včetne natáčania motoru. . Vedel čítať aj kódy, skrátka bol super. baterky pri dennom používaní tam vydržali asi rok. Skús na internete pozrieť novšiu verziu. V predajni som pred 3 rokmi našiel verziu 2004.
uživatel
oneeeee
20.10.2008, 21:16.34

Emgeton C1 PRO

Mám ho asi dva týždne, spokojnosť. Po vybratí baterky sa kódy nevymažú.

EMGETON UNIVERSAL
REMOTE CONTROL C1

8 IN 1

- Blue backlight LCD
- Unique ergonomic design
- Hi-tech soft grey case cover
- Fast universal learning
- Automatic learning guide
- Huge IR code database with 1800 codes
- all power off

Compability: TV/DVD/VCR/CD/SAT
CABLE/TAPE/TUNER/AUX/DVB-T
uživatel
georgo
20.10.2008, 21:30.11

Nebo:
IR-TSC1 Dálkové ovládání s dotykovým displejem IR-TSC1 Dálkové ovládání s dotykovým displejem IR-TSC1 - Moderní design - Předprogramované s učící se funkcí - 10 v 1 (TV, VCR, DVD, CD, ZESILOVAČ, AV1, AV2, AV3) - Modře podsvětlený LCD displej s inteligentním světelným čidlem - Až 70 funkčních tlačítek pro ovládání přístrojů - Rychlá tlačítka pro nejpoužívanější funkce - Přednastavené kódy, skenovací funkce - 10
uživatel
hdpe
20.10.2008, 22:08.53

Nejlepší a nejvýkonnější

je Oskar od Elmaku - poláci. Umí 99% přijímačů a to 1% se naučí. Může ovládat až 20 přístrojů. Opavdu neznám lepšííííí. Mám tři a jsem s nima moooc spokojen! :) :) :)
uživatel
bobbik
21.10.2008, 00:25.51

logitech harmony 785

Mám ho už rok a spokojenost. Jedním tlačítkem zapnu satelit, televizi, zesilovač včetně přepnutí vstupu zdroje signálu. Možnost nastavení různých kombinací např. při poslechu cd vypne tv a satelit atd. Jen je to trochu složité naprogramovat. Jde to pouze přes internet a komunikace není v češtině. Ale jinak supr.
uživatel
pluto