Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
22.10.2008, 22:10.15

DVB-T přijímač s DVD přehrávačem

Našel jsem jen toto - Sencor SDV 8803 nemáte někdo zkušenost s tímto strojem?
uživatel
hadrak
22.10.2008, 22:13.50

pozor

stojí za prd. To už je lepší Huyndai nabo Gogen!
uživatel
bobbik
22.10.2008, 22:36.11

@bobbik

víš i typ...?
uživatel
hadrak
22.10.2008, 22:38.36

RE: DVB-T přijímač s DVD přehrávačem

jde mi hlavně o kvalitu DVB-T tuneru a způsob ovládání (předpokládám, že na přehrávači se toho dá málo zkazit, ale ani mě jeho kvalita 2x netrápí). Je to pro manželku, která už nechce v kuchyni další přístroje a hlavně další ovladače. Nemluvě o tom, že to pak stejně neumí ovládat...
uživatel
hadrak
23.10.2008, 05:42.24

Sencor patří sice mezi šmejd značky ale je mezi nima naopak jeden z nejlepších. Měl jsem DVD přehrávač (ještě v dobách kdy byly např. od Sony dost drahý) a potom i DVD rec. obojí mělo svoje chybky ale normálně to fungovalo a kvalita provedení byla vzhledem k ceně poměrně solidní. obraz to mělo velice pěknej. to se třeba o tom Hyundai říct nedalo
uživatel
vortimond
23.10.2008, 09:01.25

díky
uživatel
hadrak
23.10.2008, 09:24.18

Kupuješ do té kuchyně i prošlé konzervy?
Jsou taky levnější.
Ještě levnější jsou psí...

Myslím, že než šmejd, tak je lepší nekupovat nic, místo masa sníst dobrý čerstvý chleba s cibulí, kdybych už na více třeba neměl peněz.
Viděl jsem celé hromady zařízení se značkou Sencor, ale ani jednu bych si nikdy nekoupil (a nechtěl ani zadarmo). Nekvalita všeho. Počínaje hnusnými plastovými čudlíky, přehřátými zdroji, šmejdským chrchlavým zvukem. Měl bych otrávený celý život, jak bych vlezl to kuchyně (kam moc nelezu), hned bych to viděl, celá léta. Brrr. Mohlo by to odtud být i slyšet. To se nehodí fakt ani pro služky a kuchařky.

Nebráním nikomu v ničem, jenom říkám, že lze žít jinak. Bez šuntu a šmejdů. A že je to ohromně prima. Pořádné boty z kůže, pořádně gatě s podšívkou a řemenem, pořádný barák z cihel, pořádné věci v něm. Radost z poctivých věcí okolo. To pak vede k tomu, že i vlastní práce má být poctivá a festovní.
Ale já vím vrána k vráně, rovný si hledá rovného. Kdo chce kam...pomožme mu tam. Za peníze, co stojí psí konzerva, kus hovězího fakt není.
uživatel
Antonín
23.10.2008, 10:10.31

Tak to už radši připlat a kup dvd recorder s dvb-t tunerem a pevným diskem od Panasonica. Za necelých 7 tis. ho pořídíš a budeš spokojenej. Co by sme pro ty manželky neudělali.../aby byl klid/
uživatel
tukan
23.10.2008, 10:13.12

Nemluvě o tom, že si bude moci ty svoje seriály nahrávat donekonečna, i to ovládání určitě zvládne.
uživatel
tukan
23.10.2008, 11:37.50

Pokud nejsi zazobanej jako modrej pták Antonín;P a nemáš potřebu se obklopovat jenom značkovou elektronikou, tak si to klidně kup. Pokud od toho nebudeš moc očekávat a pokud se to nepo***, tak ti bude třeba i dobře sloužit několik let. :8)
uživatel
eemil
23.10.2008, 11:56.29

Tento typ přijímače je naprosto bez problémů. Možná není až tak konstrukčně sladěný jako typy od Panasonicu, ale cena oproti Panasonicu je jednoznačná. Stejně ti poslouží jak Sencor, tak Panasonic.
uživatel
Casio
23.10.2008, 12:50.30

Všimněte si že dotazovaný se ptá na konkrétní výrobek a Antonín z toho vždy udělá zakomplexovanou narcistickou přednášku plnou jeho ,,JÁ".V jeho odpovědích se to začíná objevovat stále častěji.Dnes už víme jaké nosí gatě,kšandy,co jí,jak velkou má TV,jaké kabely,jaké super kožené boty,má super psa atd....příště se někdo zeptá na DVD sony a my se dozvíme jaká používá značková párátka,značkový toaletní papír,v jaké značkové pračce pere a že na praní ani obyčejnou vodu nepoužívá.Dnes pevně věřím že Antonínovo H.O.V.N.O ani nesmrdí...
Antoníne prober se už !!!
My nejsme tady nejsme žebráci a co mají místo bot na nohou hadry a co nosí místo kabátu pytel od brambor.
Z těch keců Tvých je my opravdu nablití !!
uživatel
pat
23.10.2008, 13:02.11

pat- taky víme jaký straně tonda fandí (ani bych se nedivil kdyby byl přímo jejím členem :laughing: :lookaround:
uživatel
eemil
23.10.2008, 13:02.33

4Pat

Nezlob se na mě, ale mě ta Tonckova odpověď přijde adekvátní, navíc má hlavu i patu, což se o některých jiných příspěvcích v poslední době říct rozhodně nedá. Když tě to sere, tak to nečti. Já si zase jeho příspěvky čtu rád, protože to nejsou žádné pitchoviny
uživatel
polulin
23.10.2008, 13:36.30

ja bych s nekterymi diskutujicimi souhlasil ze se tady nekteri predvadi jaky to sou mistri, ale vetsinou tazateli nedovedou vubec odpovedet. :lookaround:
uživatel
image
23.10.2008, 14:42.40

Pokud vás to uklidní, nejsem členem žádné politické strany, a nikdy jsem nebyl.
Čím větší pitomec, tím více vulgarit, sprosťáren a urážek vyplodí. Můžete tomu říkat Antonínova úměra. Mimochodem platí stejně pro pana Ratha, Paroubka i Topolánka. Jsou to ti, co si volíte...kdybyste náhodou nevěděli. Vrána k vráně, sencor k sencoru, k patovi Paroubek, nebo Topolánek? Akorát, že Paroubek jede na lopatě soudruha Filipa směrem do Ruska, jinak pěšky nebo za vozem, že.
Pate fekálie smrdí všem zhruba stejně a slovo značkové jsem nikde nepoužil. Napsal jsem: pořádné a poctivé. Že bys už byl i slepý nesmyslnou závistí a neuměl číst?
Sencor není pořádné a poctivé zařízení. Přestože je značkové. To je vše.
uživatel
Antonín
23.10.2008, 15:10.17

Ach joooo nejhorší je že on si pořád myslí a žije tady v tom že mu všichni závidí..
Jak komické ! Naštěstí nejsem závistivec a i kdybych byl tak jak můžu závidět někomu něco ??? Koho znám jen z písmenek na monitoru a jeho keců ..ach jooooo.
Prosím co závidím konkrétně ? Vždyt se neznáme a o sobě nic nevíme..
uživatel
pat
23.10.2008, 20:02.14

Nebudu se s nikým dohadovat o názor zda SENCOR jo nebo ne, to ať si každý rozhodne sám. O této značce se dá napsat hodně. Jedno je jisté. Nejni to zase takový šmejd jak se tady o této značce píše. Její výrobky jsem znal už minimálně před 20 lety a prodávaly se v "tuzáru" i docela za velkej peníz-tedy v té době.Dnes patří k těm levnějším.

Zkušenosti s touto značkou mám následující:
1. kazeťák typ nevím, je to už dost dlouho - šlapal dobře
2. televize SLT-3202 HD Ready už podle názvu 32" vítěz testu několika LCD televizí v časopise PC Magazine.
Mám ji jako druhou televizi třetím rokem v mé pracovně propojenou kabelem na SCART-YPbPr a obraz je parádní.

Samozřejmě chápu, že jiné "uznávané značky" dokáží více, ale pro méně náročné jsou tyto přístroje dostačující a je to jen věcí názoru a samozřejmě konkrétního zařízení. R^
uživatel
S_T_A_R_T
23.10.2008, 20:30.28

Já mam doma mikrovlnku Sencor a taky šlape dobře.Brambory stopadesát stupňů, špenát studenej.
uživatel
Saxon
23.10.2008, 21:00.41

Saxone,Saxone :)) že se nestydíš mikrovlnou troubu SENCOR že si radši nekoupíš kvalitní a hodnotnou věc z toho ty brambory ani chutnat nemužou... R^
To někteří uživatelé tu mají určitě BOSCH nebo Siemens či AEG to je prý uplně jiná chut a brambory jsou určitě BIO.
;) ;)
uživatel
pat