Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.10.2008, 09:17.41

fishing and hunting

Zajímalo by mne kterou dekodovací kartu lze použít pro příjem kanálu fishing and hunting
uživatel
jmatus
23.10.2008, 09:20.43

RE: fishing and hunting

třeba digi tv
uživatel
kimi
23.10.2008, 10:05.20

RE:fishing and hunting

Také jsem tento program sháněl, ale velice mne zklamal. Je to samá komerce a k našim poměrům nepřiměřený. Samozřejmě, že ne se vším, ale většina snímků nekoreponduje se zvyklostmi v "naší zeměpisné šířce". Kdo si chce udělat obrázek o myslivosti a rybaření u nás, tak nechť tento program nebere vážně. (pouze můj názor).
uživatel
Walt66
23.10.2008, 13:00.18

@Walt66

Proč né, třeba to rybaření s lukem, kuchání ryby ve vodě.... Tohle vidět náš porybnej, tak budeš asi zaživa rozčtvrcen :-)))). Jinak kanál je slušnej - jen jsou co se zvěře a ryb týká bohatší země, které si (zatím) můžou dovolit i jiné praktiky.
uživatel
gaston
23.10.2008, 17:41.33

RE:RE:fishing and hunting

S touto debatou by jsme se dostali k hodnotám tradiční české myslivosti a rybářství. Mnozí dnes nejsou myslivci, ale střelci, rybáři nejsou rybáři, ale masaři. Samozřejmě netvrdím, že všichni. Zde nejde generalizovat. Pohybuji v obou oborech a vidím to na vlastní oči. Znám myslivce i rybáře a jsem mezi nimi rád. Z kanálu Fishing and hunting si vemme to co je pro nás tradiční a nemějme touhu kopírovat co je jinde normální, ale pro nás nepřípustné. Máme krásné tradice. LOVU a PETRU ZDAR. R^
uživatel
Walt66
23.10.2008, 20:02.03

gaston

Tak maďaři jsou hovada !!! :D
uživatel
jonnyq