| 23.10.2008, 09:17.41 | |
fishing and huntingZajímalo by mne kterou dekodovací kartu lze použít pro příjem kanálu fishing and hunting |
![]() jmatus |
| 23.10.2008, 09:20.43 | |
RE: fishing and huntingtřeba digi tv |
![]() kimi |
| 23.10.2008, 10:05.20 | |
RE:fishing and huntingTaké jsem tento program sháněl, ale velice mne zklamal. Je to samá komerce a k našim poměrům nepřiměřený. Samozřejmě, že ne se vším, ale většina snímků nekoreponduje se zvyklostmi v "naší zeměpisné šířce". Kdo si chce udělat obrázek o myslivosti a rybaření u nás, tak nechť tento program nebere vážně. (pouze můj názor). |
![]() Walt66 |
| 23.10.2008, 13:00.18 | |
@Walt66Proč né, třeba to rybaření s lukem, kuchání ryby ve vodě.... Tohle vidět náš porybnej, tak budeš asi zaživa rozčtvrcen :-)))). Jinak kanál je slušnej - jen jsou co se zvěře a ryb týká bohatší země, které si (zatím) můžou dovolit i jiné praktiky. |
![]() gaston |
| 23.10.2008, 17:41.33 | |
RE:RE:fishing and huntingS touto debatou by jsme se dostali k hodnotám tradiční české myslivosti a rybářství. Mnozí dnes nejsou myslivci, ale střelci, rybáři nejsou rybáři, ale masaři. Samozřejmě netvrdím, že všichni. Zde nejde generalizovat. Pohybuji v obou oborech a vidím to na vlastní oči. Znám myslivce i rybáře a jsem mezi nimi rád. Z kanálu Fishing and hunting si vemme to co je pro nás tradiční a nemějme touhu kopírovat co je jinde normální, ale pro nás nepřípustné. Máme krásné tradice. LOVU a PETRU ZDAR. R^ |
![]() Walt66 |
| 23.10.2008, 20:02.03 | |
gastonTak maďaři jsou hovada !!! :D |
![]() jonnyq |