| 26.10.2008, 14:09.44 | |
Prekážky vo výhľade na družiceMám dosť veľký problém so stromami a s budovami v mojom okolí a teda nechytám kvôli tomu mnoho družíc, napr. ani 1°W a to ma štve najviac, pretože prichádzam o DIGI, ktoré ide momentálne v EMU, na 1°W mi clonia stromy.Ako sa ich dá zbaviť najlepším spôsobom ? Nemyslím teraz vypílenie, potrebujem vedieť osvedčený spôsob, jednoducho aby vykapali, za každú radu budem moc vďačný. Ešte upresním, že sa jedná o ihličnany (smreky), ktoré sa tiahnu poriadne do výšky. Vysoké minimálne 20 metrov a ja bývam nižšie. |
![]() PeterHumax |
| 26.10.2008, 14:14.52 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družicechcipni sam kdyz chces poskozovat prirodu . |
![]() bublajs |
| 26.10.2008, 14:15.41 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceNavádzaš nás na priestupky alebo nebodaj trestný čin??? Si normálny??? |
![]() jklajban |
| 26.10.2008, 14:24.14 | |
Topic Téma: Prekážky vo výhľade na družiceJá Ti poradím-přestěhuj se do Rumunska |
![]() donkarlos |
| 26.10.2008, 14:53.00 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceVšem zarputilým ochráncům přírody přeji souseda, který má u Vašeho plotu 20 metrový strom, který hrozí zřícením na Váš pozemek na Váš majetek. Přeji Vám souseda, který odmítá strom povolit skácet a přitom dostal z životního prostředí potvrzenou garanci vysazení hned několika dalších stromů náhradou.Podotýkám, že soused má hned dvě vsoké školy. |
![]() kacenkin |
| 26.10.2008, 14:58.40 | |
kacenkinTak potom je tvůj soused vůl, asi takovej, jako tazatel, který zase chce stromy likvidovat jenom proto, aby mohl čumět na bednu. |
![]() kubisek |
| 26.10.2008, 15:02.30 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceTak jasně, kvůli příjmu likvidovat stromy je kravina... jen chci ukázat další možnou variantu tohoto problému :(Mimochodem já nedávno obešel vysoké stromy tím, že jsme dali parabolu natolik bokem od stromů, že jsme signál našli... ale stálo nás to 30metrů koaxu :)))) |
![]() kacenkin |
| 26.10.2008, 15:42.12 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceMísto zjišťování rady tady na fóru, věnuj svoji energii hledání jiného místa pro umístění paraboly. Neznáme tvoji místní situaci, takže ti těžko poradíme.Kácet stromy kvůli příjmu satelitního vysílání je blbost. |
![]() colombo |
| 26.10.2008, 16:09.09 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družicetie ihličnaté stromy majú lepšiu kvalitu obrazu ako digi tv, pozeraj na ne a máš to! Radšej investuj do sky link na 23,5 st. E a máš to aj s lepším obrazom. :laughing: |
![]() Tami |
| 26.10.2008, 16:11.15 | |
re :No sat mám rád,ale ničit skrze to přírodu,to je asi moc.Obecně to co dělají lidi v poslední době na svých chatách a chalupách s přírodou kvůli sat TV přestává vše.Prořezávají větve,kácí stromy... a pak ti každý říká,že v TV stejně nic a,ŽE SE NEDÍVÁ... :lookaround: |
![]() lubbik |
| 26.10.2008, 17:01.00 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceA čo myslíš dokedy to pojde v tom EMU..? A ešte kvoli tomu rezať stromi..? Nech už to ti rumuny konečne zakodujú a bude pokoj....a zachránia tým aj našu zeleň... :))) |
![]() accid |
| 26.10.2008, 17:31.21 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceMyslím, že podřezání nějakého stromu kvůli parabole je nic proti tomu, co se děje třeba na Šumavě. Jsem lesák, takže mám na to jiný názor než laická veřejnost zmanipulovaná přiblblými ekoteroristy. Ale když kácet, tak s povolením. |
![]() cicek |
| 26.10.2008, 18:10.34 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceKiež by tých priblblých ekoteroristou bolo viac,lebo čo sa v poslednéj dobe deje v naších horách je na zaplakanie.... |
![]() accid |
| 26.10.2008, 18:40.08 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceŘešil bych to místo osfetové paraboly středovou a to by bylo abych digi nechytil normálně i v lese no problema. ;) |
![]() alda |
| 26.10.2008, 18:49.18 | |
ReakciaAko vidím, tak nejakej schopnej rady ako na tie stromy som sa nedočkal. :))) Možno sa ešte aj dočkám. :laughing: |
![]() PeterHumax |
| 26.10.2008, 19:02.58 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceno, já bych to tak nepaušalizoval...např. v našem sídlišti, kdy se sem lidi stěhovali, kdysi kdekdo vysazoval stromy různého druhu, kam se mu chtělo a dneska jsme svědky, že stromy rostou těsně u domů, oken...konkrétně v našem vnitrobloku je to jak v pralese...pozičně nevyhovující vzrostlé stromy, kde se o ně nikdo nestará, neprovádí vyřezávku atd. Mám rád přírodu, ale příroda a příroda jsou dvě věci...obzvlášť ve městě.. |
![]() žlab |
| 26.10.2008, 19:21.39 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družicepred tyzdnom som mal ten isty problem,,ale opacne,,nemohol som koli stromom chytat 23.5,,,ale potom som to vyriesil na 1W,,(zatial)rezat stromy""""-nerob si zbytocne problemy,,, kup radsej dlhsi kabel a hladaj niegde bokom vhodnejsie miesto,,, a tiez pravda znicit stromy koli EMU ktore ktovie dokedy na 1W pojde je tiez blbost, i ked neverim ze sa hackery prestanu rodit,,, tak hodne stesti |
![]() markes |
| 26.10.2008, 19:52.40 | |
peter humaxProsímtě kde žiješ? Unás smrky nerostou ani v lese natož ve městě.Osobně bych 20 metrové smrky u baráku taky nesnes teda pokud jeto ve městě.Na vesnici nebo v malém městečku pod horama jeto něco jiného ty tam patří.Jinak je spoustu spusobu jak je zničit stačí zapřemýšlet. |
![]() amadeus |
| 26.10.2008, 22:42.29 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceMozarte, ty budeš asi taky pěknej ..... |
![]() kubisek |
| 27.10.2008, 02:01.21 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceseš D.E.B.I.L |
![]() pierrepetr |
| 27.10.2008, 06:11.50 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družiceTakovej obyčejnej smrk má větší hodnotu než Ty....Kubisek,Pierre - souhlas. |
![]() Saxon |
| 27.10.2008, 07:26.40 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družicePeter je viacero možností,ale kým by ten strom spadol,emu na digi už nebude. Rozumným riešením je hľadať iné miesto pre parabolu. |
![]() Rasto |
| 27.10.2008, 07:32.59 | |
RE: Prekážky vo výhľade na družicesmreky tak do lesa ,len tam ich zas nieto |
![]() Duzu |
| 27.10.2008, 10:11.48 | |
kubisekMožná jsem pěknej ko...,ale vím očem mluvím.V zásadě jsem proti ničení všeho živého.Tvrdím smrk u baráku je neštěstí. :crying: |
![]() amadeus |