| 27.10.2008, 13:13.41 | |
HOMECAST S8100chcem koupit sat s HDD abi zvladl HD proramy. Jakej mate nazor porovnani cena a kvalita. nebo dopuručte jinej přijmač. Diky všem. |
![]() cochtanek |
| 27.10.2008, 14:55.08 | |
RE: HOMECAST S8100Tento přijímač mám již od února...A jak s nim jsem spokojený? řekl bych to asi takhle momenttálně s nejnovějším firmware je přijímač celkem stabilní, nedělá mu potíže ani Nova HD (se kterou má problémy nejeden přijímač), nahrávání na HDD i HD obsahu je bezproblémů... takže podle tohodle je super Ale teď se dostáváme do záporů: přijímač s nynějším oficiálním A firmware nemá pořád aktivovaný Lan (vypadá to ale že by už při příští aktualizaci firmware LAN mohl fungovat. S betou firmware už LAN funguje). Dále co je přenost stb - PC přes USB. Takže jediná možnost jak dostat nahrávku ven z HDD je přes čelní USB a to buď do Flashky a nebo na přenosný HDD ale i tady je to značně omezené protože připojit můžeš jen zařízení ve formátu FAT32 tzn tě to přenese jen 4 GB dat, tim pádem asi těžko dostaneš z HDD HD film ( tedy kromě kromě vyndání HDD a propojení přímo s PC). Další problémy se občas vyskytují při nahrání beta verze firmware do přijímače, kdy už nejeden přijímač odešel ( mě naštěstí ne ale už jsem také jednou myslel že je po něm ) Nicméně jak jsem již řekl, doufám že tyto nedostatky opraví firmware v blízké budoucnosti. |
![]() marf1 |
| 27.10.2008, 15:14.28 | |
RE: HOMECAST S8100umi toho hodně ale za ty penize.....ja mam T-rexa a diablo jde mi oto abi to frčelo jak ma a to frčet bude mam plazmu 42 panasonica px80 a muj dosavadni satelit mascom mc 1110cr ci to zvlada ale proč nedopřat aji tv něco lepšiho a nakonec aji očim. kdyš nahraju na hdd filmeček nahraje se zvuk 5.1 tojsem ještě nezistil |
![]() cochtanek |
| 27.10.2008, 15:32.02 | |
RE: HOMECAST S8100Ano umí toho hodně. Jak se chová s T-rexem nebo diablem nevím - nikdy jsem nezkoušel.Jinak SD i HD nahrává bez problémů a bez problémů i přehrává. Nahrává všechny zvukové stopy a 5,1 neni problém. U HD je jen trochu problém dostat tu nahrávku do PC. Tedy já už to řešim tak že jednou za čas odmonuji vrchní kdyt, vyndám HDD, připojim HDD do PC, překopíruji obsah do HDD v PC a poté zase HDD vrátim zpět. Jinak pokud si ho pořídíš tak nedoporučuji moc neexperimentovat s beta firmware a v žádném případě nedoporučuji nahrát 1.06.7b . Kolegům z německa už tento firmware oddělal nejeden přijímač :(( Pro více info a případné nové firmware se můžeš podívat na http://www.homecast.de/lang/german/phpbb/index.php |
![]() marf1 |
| 27.10.2008, 15:41.02 | |
RE: HOMECAST S8100jo diky za odp.mam aji dvd rekorder ale tam nedostanu zvuk 5.1 oten mi jde nejvic. R^ |
![]() cochtanek |
| 27.10.2008, 17:05.46 | |
RE: HOMECAST S8100s diablem jde dobře,mám i vantage 7100 obraz hd i sd srovnatelný |
![]() kosmik |
| 27.10.2008, 21:12.14 | |
marf1Mám tento přijímač též.Přenos do PC ze zadního USB je bez problému,rychlejší než přes LAN.S FW 1.06.7b nemám žádný problém i když bych už taky rád viděl nějaký oficiální FW.Dávají si na čas.Poslední dobou mám občasné mrznutí obrazu.Dělá to HDD,pokud je deaktivován je vše v pořádku.Možná by to spravil formát HDD,ale mám tam dost nahrávek,takže to zatím neřeším.Stáhni si z instalačního CD program HC xDrive USB transfer a můžeš přetahovat soubory do PC bez rozebírání přijímače. |
![]() Hanex |