Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.11.2008, 18:32.12

mimo mísu DVD Sencor

Klukovi se povedlo do Sencoru SDV 8801 T nahrát jiný firmware než tam patří a DVD kleklo. Nejde používat dálkové ovl. protože jsou zpřeházené klávesy a tak se nejde vrátit ani do továrního nastavení. Neví někdo jak se to dá resetnout a nebo nějaký odkaz na net-schema. Už to hledám kamarádem googlem 2 hod a nic.U nás TV opravář s tím nemá prý zkušenosti. Dík za radu.
uživatel
nemo
01.11.2008, 18:38.47

pardon za 2 příspěvky,

nevšiml jsem si že se to neředí od začátku. :scared:
uživatel
nemo
01.11.2008, 19:10.41

RE: mimo mísu DVD Sencor

Tak ti odpoviem aj tu. Ja som tiež kôli kodeku prehral a dal som aj ten správny ale seklo sa to a bol koniec. Buď do servisu ak je ešte v záruke, ale nepovedať pravdu , alebo kúpiť nový,ako ja.
uživatel
oneeeee
02.11.2008, 06:27.54

Sencor jako značka

To nestojí za to si je kupovat.Já mám ještě katalogy na půdě jiné firmy s jménem Sencor(japonec)z doby před listopadem 89.Tyto výrobky se prodávaly v Tuzexu a byly na tu dobu super např.kazet.magn.+digitální FM tuner s pamětí.Tenkrát to stálo jmění.Ty současné Sencory jsou činské výrobky nevalné kvality-SUPERŚMEJDY.Když slyším slovo Sencor tak chytám kopřivku.Ani neopravovat,škoda času.
uživatel
Baron
02.11.2008, 09:36.03

To,že je to průměrný přístroj vím.Koupil si to kluk do pokojíku a šel 1 rok stále bez problému,než do něj vlastní vinou nahrál jiný frimware,než tam patřil.Vyhazovat se mi to nechce,je to i s DVB-T tunerem. Myslím,že by to opravit mělo jít,stejně jako sat.přístroj,když se tam nahraje nesprávný s/w.Dík za každou radu.
uživatel
nemo
02.11.2008, 10:29.52

re:JEJDA

Dík za rady a odkazy. Samozřejmě,že to nechám udělat odborníkovi.Jenom nějakého sháním. Nevím jestli to půjde když to nemá RS 232. Má to jen USB a to by se musel použít asi převodník né?
uživatel
nemo
02.11.2008, 11:38.44

firmrware pro sencor

Přeji prima den ,
posílám tady odkaz na stranku s firmware , stačí to rozbalit a vypálit na CD-ROM a přidat neujaký mp3 aby to celkem bylo asi 50 mb.

http://www.sencor.cz/download.aspx
uživatel
pohosat
02.11.2008, 11:59.10

re:pohosat

To si asi špatně pochopil. Z original stránky je firmware stažen ale k jinému přístroji. Jak ho tam narval tak se DVD kouslo a teď jde o to jak tam dostat ten správný když ovladač nereaguje :crying:
uživatel
nemo
02.11.2008, 12:39.03

tak ovladač na to možná ani nepotřebuješ, pokud jde otevřít DVD mechanika aby to načetlo správnej firmware z vloženýho CD. Pokud je úplně chcíplej a nereaguje vůbec na nic, tak mu vykopej hrobeček :laughing: :dead: :lookaround:
uživatel
eemil
02.11.2008, 12:46.49

Návod pro dohrání Firmware pro model SDV 8801T Sencor.

1) Dekomprimujte zabalený Firmware a vypalte na CD nebo uložte na USB paměť.
2) Vložte CD, nebo připojte USB a počkejte na informaci o načtení aktualizace.
3) Potvrďte tlačítkem "ENTER".

!!! Nic nepotvrzujte a nepoužívejte žádná tlačítka. !!!

4) Počkejte na Restartování přístroje.
5) Vyjměte CD, odpojte USB.
6) Přístroj je aktualizován.

FAST ČR a. s.
Černokostelecká 1621
251 01 Říčany u Prahy, Czech Republic
( + 420 - 323 204 147, FAX + 420 - 323 204 110)
( + 420 - 606 637 101)
* mailto: david.stribrny@fastcr.cz
uživatel
eemil
02.11.2008, 13:25.56

re:eemail

Tak to jsi mě moc nepotěšíl.Předposlední řešení je FAST ČR s.s a poslední je hrobeček. Snad se najde ještě nějaké řešení mezi tím. Nějak se vrátit k nastavení od výrobce.
uživatel
nemo
02.11.2008, 13:44.38

žádnej návrat k nastavení od výrobce není. Řešení je nahrát tam znovu správný firmware, pokud mu zůstalo alspoň trochu života aby ho byl schopen načíst z USB, nebo CD. To že momentálně nereaguje na dálkové ovládání je vedlejší.
uživatel
eemil
02.11.2008, 13:58.30

re:email

Život mu zřejmě zůstal protože se na obrazovce objeví menu ale nejde otevřít mechanika.Klávesy na DO reagují uplně zpřeházeně. Zkoušel jsem mačkat všechny ale mechanika se neotevře. Dá se otevřít ješte nějak jinak? Ale i kdyby se otevřela tak to stejně sw nenačte když to nepotvrdíš entrem né?
uživatel
nemo
02.11.2008, 15:28.56

nevim, jasnověděc nejsem, nevim jáký tlačítka jsou přímo na tom přehrávači a jestli ty fungujou, prostě zkusit všechno možný, jak přes CD a USB a když to nepůjde, tak zkusit ten servis. ... ovšem je otázka jesti se to vyplatí
uživatel
eemil