Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.11.2008, 18:25.51

Ferguson 8900 HD + Nova HD

Nova HD mi jede pouze v orig.dekodéru od Technisatu v univer.čtečce v satboxu ani tuk.Je někde chyba,nebo čtečka to neumí? Jinak to jede ok - modul:Skylink
čtečka:Gital
uživatel
Cucerak
11.11.2008, 19:26.59

RE: Ferguson 8900 HD + Nova HD

nový softy nepodporují karty TaT ve čtečce, proč to nevím, ale jedno vím jistě, v každém modulu podporující cryptoworks jde TaT nebo Skylink bez problémů a Nova HD taktéž a nakonec se to zde mnohokrát probíralo. :8)
uživatel
poky1
11.11.2008, 20:11.00

už jsem napsal lakimu snad to bude k něčemu...
uživatel
Babui
12.11.2008, 00:22.28

Tak ted mam ten stroj doma, neni spatny. Pred vcerejskem jsem se tu dozvedel, jak nahravat s casovacem.... Jinak ty karty, kdyz jsem mel Gitalku v UNI ctecce a Skylink v externim Technisat modulu, tak programy od Gitalu OK no a po prepnuti na slovaky vzdy casova prodleva pri nabehnuti programu (cca 3-6s), coz je pri prepinani a hledani vhodneho programu na sledovani velmi nevhodne! Vyzkousel jsem original i neoriginal aktualni FWry. Defakto vysledky stejne. Nakonec pouzivam muj temer nepouzivany suplikovy EasyTV modul, kde mam oboji karty a UNI ctecka je prazdna. Jeste ze jsem ho nakonec neprodal. Vse bezi jak ma! Jinak EMU Kabel Deutchland na 23.5 funguje. Neni to zase tak spatny stroj. Akurat jsem nezjistil, jak na tom univerzalnim dalkovem ovladaci rozchodit moji TV :-D
uživatel
faust