| 12.11.2008, 08:31.59 | |
Klamstvo alebo neuplnost informaciiDobri den. Oblavil som vasu stranku a je to dobre ked si mozem popozerat aky bude v ktori den program na vsetkych staniciach TV. Hlavne ma zaujimaju iba sportove programi,kde davaju NHL.je to stv3,nova sport,sport1cz. Ale su tam nepresne udaje ze kydy bude alebo nebude zapas priami prenos. uz sa mi stalo viac krat ze som si nadtavil budik a zapas nebol a vy ste ho mali napisany ako priami prenos. Robte s tym nieco. |
![]() canada |
| 12.11.2008, 08:45.27 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciiPoužívej jinou lepší stránku...a máš to zadarmo!Tvůj Béďa. P.S. Nebo - pokud není, tak to udělej. |
![]() Antonín |
| 12.11.2008, 09:01.31 | |
@canadaNejdřív se nauč psát. |
![]() alda10 |
| 12.11.2008, 09:12.09 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciiTo je asi nějaký spam přeložený robotem, protože tohle člověk nemůže v životě sesmolit. R. |
![]() rysavy3 |
| 12.11.2008, 09:39.07 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciiby si se divil, múže napsat člověk a dokonce jeden podobnej mi před 5 minutama telefónoval. To je něco strašného, nic jsem mu nevysvětlil - nepochopil. |
![]() pepiino |
| 12.11.2008, 10:02.47 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciiasi je to cudzinec, tak ho nekamenujte |
![]() PEPE8989 |
| 12.11.2008, 11:32.37 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciito nebude cizinec, páč slovosled je OK, to bude nejspiš nejakej d e m e n t, ktery šel ze 6 tridy na strednou, neco podobne mam totiz jakoze v rodine (tchán) ;) |
![]() Vlado Fogo |
| 12.11.2008, 12:56.19 | |
Vladoto jsou taky lidi a mají své zájmy,proč jim je upírat? |
![]() spyko |
| 12.11.2008, 13:13.44 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciiPánové,ať je to ten nebo onen,má právo se zde ptát.Vaše reakce odrazují případné další tazatele nebo zájemce o tohle forum. |
![]() Jarous |
| 12.11.2008, 13:19.21 | |
@JarousPozor, nikoho neodrazuji, pouze by si mel ten dotaz napsat v notepadu, precist trikrat a pak prepsat... Ale uz toho bylo dost napsano k tematu o nicem.. R. |
![]() rysavy3 |
| 12.11.2008, 13:42.08 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciino kdyby jste resily spis to co tu kdo napise a ne jak...pokud nekdo tomu nerozumel co napsal tak at se sam opta kdo je tady de.m.nt takze netusim jestli todle forum je na to aby tady ostatni buzerovali nebo pomohli poradit, ze se vsichni nenorodily s parabolou v ruce neznamena ze se tady misto pomoci budou resit d.b.l.ty, todle me na tomdle furu fakt stve!!!! :fuming: |
![]() enddj |
| 12.11.2008, 14:05.04 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciitodle tudle a nudle kamosko ty si asik tiez driemal na cestine.. kto sa nevie pisomne a ustne vyjadrovat nemal by vyliezat z domu a toboz nie chodit na internet |
![]() Vlado Fogo |
| 12.11.2008, 14:08.43 | |
enddjA ty si myslíš že toto forum je o táraní a drýstaní ? Prečítal si si tie pravidlá raz , alebo viackrát ?, myslím že nie. Hľadať tu niečo 5 hodín v nezmysloch sa nikomu nechce. Už sa tu pchá aj politika. 90% príspevkov tu nemá čo hľadať. Pravidlá sú asi len pre satelitných fanúšikov. Tí ich dodržujú. Je tu problém z vyhľadávaním príspevkov , polovici nejde točiť kolieskom. Minulý rok to tu bolo lepšie.Čo sa týka príspevku , pisateľ to nemá ani v rukách , určite to nebude mať ani v hlave. A keď mu nevieš poradiť ,tak sa nesťažuj.Parabola diskuze je o vymieňaní si svojich názorov a skúsenností a nie žobrák fórum, kde niekto niečo chce a chce to hneď a vy sa idete pobiť kto bude prvý. Snáď nás tu nechcete presviedčať , že montéri majú viac skúsenností , ako servisáci. Kto z vás má všetky satelitné prijímače doma a vie o nich všetko , okrem servisákov. Na 100% sa to povedať nikdy nedá . Tak tu zbytočne netáraj. |
![]() oneeeee |
| 12.11.2008, 14:53.42 | |
RE: Klamstvo alebo neuplnost informaciiVLADO: skoda ze nejsem tak chytrej jako ty hned by se mi lip žilo ale bohužel VLADO FOGO je jen jeden že....ONEEEEE: v určitem směru máš pravdu... |
![]() enddj |
| 12.11.2008, 23:23.29 | |
canada by mal mat hned zatrhnuty pristupTaky nazov temy, ako zvolil, nech radsej pouziva v komunikaciis reprezentantmi statnej spravy, sem to skutocne nepatri. Ak sa vyskutuju niekde technicke nepresnosti, rozhodne sa to neda nazvat klamstvami. |
![]() kono |