Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
12.11.2008, 09:23.26

Problém s JOJ Plus (nebo přijímač)

Nedávno jsem si naladil JOJ plus, ale když přepnu na tento program, skoro pravidelně se po cca 10s objeví hláška že program je kódovaný nebo nějak podobně. Ovšem po přepnutí zpět se tato hláška objevuje na všech kódovaných programech SKY linku. Pak musím přijímač vypnout a znovu zapnout. Dělá to jen tato stanice. Mám starožitný Humax CR 5510, ale kde je chyba - netuším. Má někdo podobný problém? Díky za váš čas.
uživatel
Tomíno
12.11.2008, 10:52.39

RE: Problém s JOJ Plus (nebo přijímač)

Mám HU 5500 a dělá mi to zrovna tak: přijde hláška že program je nedostupný, a po chvíli se přijimač uplně zablokuje takže nejde nijak posouvat programy, jedině vypnout od sítě a zapnout a pak zase jde.Někdy to jde bez problému dál někdy se to zablokuje znovu.Kartu mám českou vloženou du čtečky.Zkoušel jsem asi 3X všechno vymazat a nahrát znovu, nahrát znovu jen JOJ PLUS pomocí pidcodu ale nic nepomohlo Tak nevím... Beat.
uživatel
beat
12.11.2008, 10:55.37

vystriehni keď bude žena vetrať a vyšmar to von,potom sa na.er a rovno chod kúpiť nový zabere ti to asi 1 hod.
uživatel
hujer23
12.11.2008, 12:36.44

Mám Humax 5500 SkL bez problemov.
uživatel
katka
12.11.2008, 18:52.26

neexistuje na tento typ novější soft?
uživatel
BIDLO
13.11.2008, 13:54.34

Mám Humax 5500 CRCI a taky mi to dělá. Jinak je to ovšem spolehlivý přijímač a nedám na něho dopustit.
uživatel
Franta