15.11.2008, 11:55.04 | |
Octagon SF-918ahj,prosím poradil by mi někdo jak u tohoto sat zprovoznm sharing?jak nastavím Newcamd(nemám ho nikde v menu)mám tam akt.emu soft. |
![]() mslambor |
15.11.2008, 12:03.40 | |
RE: Octagon SF-918vse potrebne najdses na notoricky znamem linku http://tvuj_prodejce.cz/podpora/ |
![]() Vlado Fogo |
15.11.2008, 12:16.34 | |
RE: Octagon SF-918Cau Vlado,mohol by si mi prosim ta dat na teba nejaky kontakt ? |
![]() brikol |
15.11.2008, 12:42.27 | |
RE: Octagon SF-918vlado muzes mi dat link na prodejce ktery dodava hw i s navodem na newcamd ? |
![]() bublajs |
15.11.2008, 12:51.32 | |
RE: Octagon SF-918No, chlapi, já to chápu tak, že "prodejce" je ten prodejce, který prodal dotyčnému člověku ten přijímač... Když já někomu nainstaluju přijímač, tak se na mě dotyčný samozřejmě se vzniklými problémy souvisejícími se satelitním příjmem obrací (osobně, bo www stránku nemám) a já mu samozřejmě poradím. Kdybych ty přijímače prodával, tak to pro mě (jako pro dobrého prodejce) musí platit zrovna tak, ne? Nebo podle vás je OK, když si koupíte mikrovlnku, po týdnu rozfláknete otočný talíř a váš (před týdnem tak ochotný...) prodejce bude jen krčit rameny a bude vám "radit", ať si nový talíř seženete kde chcete? |
![]() Louskacek |
15.11.2008, 12:51.44 | |
link se vsemi navodylink se vsemi navody prevazne v CJ: http://www.octagon.ic.cz/viewtopic.php?f=5&t=15 |
![]() afkcz |
15.11.2008, 12:53.21 | |
@bublajsno takych je niekolko... na svojich strankach maju legal softy a na inych maju addony. ked sa zamyslis utcite aspon na 2 co to tak robia prides, hold ale ked niekto nakupuje u zeleninarov s inet shopmi a potom pride po rozumy na parabolu.cz, tak tomu je kazda rada marna.@brikol nontakt na mna najdes aj tu: https://www.parabola.cz/prodejci/katalog/ pod trencanskym krajom - pov. bystricou a hned prve |
![]() Vlado Fogo |
15.11.2008, 12:53.28 | |
2 Louskacekto jiste, ale on tam uz ma specialne modifikovany FW ve kterem neco nevi, jak udelat - to je trosku jine, ne ? |
![]() afkcz |
15.11.2008, 12:58.00 | |
dodatekJo, samozřejmě, když novou mikrovlnku používám nelegálně na to, abych sousedovi zarušil WiFinu, a nedaří se mi ji rozjet bez zavřených dvířek, tak s tím k prodejci nemůžu. No ale když už jsem takovej machr, že se cítím na rušení WiFiny, tak to mě nesmí taková pitomost jako jeden "koncák" odrovnat, a budu muset asi víc studovat a experimentovat... |
![]() Louskacek |
15.11.2008, 13:00.11 | |
2 Louskaceka prave proto je tady pro radu, laborace zrejme nevysla ;)2 mslambor: na to linku, co jsem psal vys, tak je to ten posledni navod, v Nj. nemel by to i presto byt problem, pokud neumis nemecky ;) |
![]() afkcz |
15.11.2008, 13:07.20 | |
Pro afkczNo dobrá, dobrá, nebudu už vyrypovat...{ ...ale (mezi námi) stejně bych se vsadil, že té laboraci a studiu před tím dotazem moc nedal... ;-) } |
![]() Louskacek |
15.11.2008, 19:20.51 | |
RE: Octagon SF-918niekolko ? tak sup sem s tema linkama. ja znam nekolik prodejcu octagonu i s podporou a veskrz sem tam nic takovyho nenasel.a docela by me zajimalo kde si prisel na to, ze support ma delat prodejce. podporu ma delat vyrobce a ne nejaky druhy ci treti strany atp. takze jedinej spravnej link by mel vypadat www.tvujprijimac.eu jako treba ja-mam-krabici-snu.cau . pri systemu kterej zastavas ty se odezva od uzivatelu a informace pro ne rozdrobujou a celej system je ne ze neefektivni ale spis uplne kontraproduktivni. to ale dokazujes presne tim, co tady predvadis. |
![]() bublajs |
15.11.2008, 21:59.33 | |
@bublajspozri kamosko nejdeme sa chytat za slovicka ..proste je to tak ze dobry predajca sa stara aj o svojho zakaznika od predaja, cez softovanie az po instalaciu. to ze nastal obrovsky boom inetshopov sice znizil ceny ale ako vedlajsi produkt vznikli somrovaci informacii krorym ti podovaci z inetshopov dali link na parabolu.cz a vysledok vidis priamo tu |
![]() Vlado Fogo |
15.11.2008, 22:41.09 | |
RE: Octagon SF-918VF máš recht, i v kamenných obchodech prodavači při nejasnostech odkazují tazatele na parabolu.cz, je to jednodušší. |
![]() knawi |
15.11.2008, 23:31.38 | |
RE: Octagon SF-918nevim o jakem vysledku zde mluvis ? vysledkem je to ze tu prezentujes jakesi radoby linky ? nebo co je tim vysledkem ? to ze nekdo chce poradit ? tak to je snad logickej postup. blbej je ten kdo se nepta. spis me zarazis ty, ze kdyz te to tak se.re ze se tim vubec zaobiras. me spis daleko vic vadi, ze je tu spousta otazek na ktery ani mistri tveho kalibru nemaji odpovedi. to je podle me zavaznej problem. ne to ze nejakej podavac nekde v horni dolni nevi jak flashnout ferdu. |
![]() bublajs |
15.11.2008, 23:55.44 | |
@bublajsje to pekne ze je tu spusta otazok, ale vies vystrngal si si klucami taku dobu, trhovy mechanizmus to ti kapitalisti nazyvaju, :))) ze zadarmínko ani kuře nehrabe, vždy nejake to zrničko nájde ... takze pokial by si chcel nejaku special odpoved, kludne myslim ze som tu uz viackrat prezentoval moj cennik, ale pre osviezenie pamati:1, lahke odpovede - 250 sk 2, odpovede pri ktorych sa musi premyslat - 500 sk 3, odpovede na zbytocne a hlupe otazky - 1000 sk |
![]() Vlado Fogo |
16.11.2008, 07:51.52 | |
RE: Octagon SF-918vlado, pokud takovymhle zpusobem dojis svoje zakazniky, tak se ani cemu divit ze chodej na parabolu :))) trzni mechanizmus zde funguje vicenez dobre. ty si drahej tak jdou vsichni jinam :)akorat mi unika, proc davas takove rady jako v uvodu tohodle tematu, pac traparnu zadara v tvem ceniku neni videt. |
![]() bublajs |
16.11.2008, 14:16.44 | |
@bublajsale vobec nie som drahy.. na tych rychlozbohatlikov co mam ako zakaznikov plati uplne opacny postup.V piatok Ti bol zrovna u mna jeden tiez taky "rychlokvaseny" ( rozumej ako synacik vyuzivajuci tatkove peniazky ) ze zaktualizovat software v dreamboxe 7020 .. tak som sa mu s tym vyhral hadam 3/4 hodinku, setting, favoritne atd atd. Nuz a ked sa nakoniec spytal ze co je dlzny tak som mu povedal ze 17 Sk. Pokrutil hlavou , spytal sa ze ci mi neje*be hodil pätikilo a odisiel prec .. A ver mi keby som si vypital co i len 200 sk tak by prenaramne mudroval preco tak vela, ze kolko on musi robit aby zarobil 200sk atd atd ... takze tak nejak sa veci maju ;) |
![]() Vlado Fogo |
16.11.2008, 14:36.45 | |
RE: Octagon SF-918to ale nema vubec zadnou souvislost s tvym prvnim prispevkem. |
![]() bublajs |