Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
23.11.2008, 22:22.03

rozsah motora?

Zdravim vas, chcem sa vas spytat, ako vam ide max. natocit motor? Mam prijimac Vantage HD6000 a moj motor toci na zapad maximalne po Hispasat 30°W dalej nechce cez USALS ist, ked skusim manulane tocit tak ide :( Na vychod ide az na doraz, teda u mna je to zhruba 50°E, poradte preco nejde viac na zapad. CO som pozeral tak vlastne za Hispasatom aj tak niec viac zaujimaveho nieje, alebo? Diky moc, caffte
uživatel
street
23.11.2008, 22:25.50

RE: rozsah motora?

je to napsáno v manuálu k motoru,který neznám
uživatel
pierrepetr
23.11.2008, 22:28.10

pokud jsi číňan,tak máš 2 stanice na 45W a dál už horizont
uživatel
pierrepetr
24.11.2008, 12:08.20

U tebe je "doraz" jen 50E?
To je dost málo, např. na mé pozici 14 vých. délky, je horizont až asi 85E-90E.
Za Hispasatem opravdu už není moc na koukání, takže se s tím netrap.
uživatel
Martin79
24.11.2008, 13:00.24

OK, diky vsetkym, tiez si myslim, ze dalej tam uz aj tak nic nieje, takze pohoda, no na vychod som myslim naladil max.42°E (Turksat), dalej nieje sice horizont, ale stena, nakolko moj barak je orientovany viac-menej na juhozapad, takze na zapad mam sice vyhlad perfektny, ale to mi je na dve veci ako sme uz spominali, ale aj tak som spokojny, staci aj rozsah 42°E - 30°W, islo len o to, preco mi motor v "USALS-e" netoci za Hispasat, na vychod ide az na moj doraz, natocil sa mi az na nejakych 53°E, ale tam uz nic nenajdem, nakolko mi zavadzia stena :( manualne ide aj dalej, ale inak nie. Ale v podstate mi to moze byt jedno, lebo dalej uz nic zaujimave nieje, takze este raz diky a zdar :)
uživatel
street
24.11.2008, 16:42.26

Není to v motoru, ale v nastavení Usals a zarážkách,a v uložení pozic. Měl jsem podobný problém, ale na východ. Potom se to z ničeho nic rozchodilo.
uživatel
sateliťák
25.11.2008, 14:02.11

jak v zarazkach, myslis dorazy? tie mam deaktivovane, takze neviem kde moze byt problem, nastastie na vychod kde to najviac potrebujem to ide OK a na zapad do 30° takisto pohoda, takze v podstate nieje problem, len s principu ma to stvalo, preco to nechodi... Diky i tak za odpovede
uživatel
street