24.11.2008, 16:23.05 | |
Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledováníPoradíte mi někdo, prosím, co dělám špatně, že při nahrávání na HDD nemůžu sledovat jiný kodovaný kanál, pouze nekodované? Na Skylinku mi řekli, že je problém zřejmě v mém nastavení, že to přijímač umožňuje (to vidím, CT24 při nahrávání sledovat můžu, ale to je všechno. kodovaný hlásí, že je kodovaný). Kde mám co nastavit? Díky... |
![]() jehla |
24.11.2008, 16:28.30 | |
RE:Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledováníZkus ve vyhledávání něco pohledat, myslím, že už to tady bylo. |
![]() sateliťák |
24.11.2008, 16:47.58 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...Kolik používáš dekodovacích karet?Já znam akorát HDS2 a ta umožnuje na jednu kartu nahrávat a sledovat dva kodované programy ovšem ze stejného Transporderu.Otázka pro tebe: Můžeš natáčet CT1 a sledovat CT2? |
![]() Saxon |
24.11.2008, 16:47.59 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...Prosim Te,kontaktuj sveho prodejce,ktery Ti ma vse jasne vysvetlit,pripadne dodat podrobny navod.Digicorder S2 je prijimac,ktery ma 2 tunery a mj.jine 2 sloty pro CA MODULY.Pri testu v prodejne,ktery jsem mel moznost zhlednout,nebylo mozne z jednoho tuneru kodovany program nahravat a druhy sledovat ani pri stejne polarizaci.Pokud byly zapojeny oba dva tunery ,slo na jednom nahravat a na druhem sledovat stejnou polarizaci (napr.CT1 sledovat a CT2 nahravat).Jestli se spletu (a tedy melu),tak se prosim majitele tohoto pristroje priznejte co jde a ne a opravte me.Diky |
![]() hdpe |
24.11.2008, 16:58.50 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...Technisat proste neumí zdílet kartu pro oba tunery,to je celkem logické.Zrovna tak, že jeden tuner neumí zpracovávat dva transpordery,takže si sepiš přehled programů ze všech českých TP a utvoř si pomyslné skupinky/TP/programů a podle toho můžeš sestavovat strategii nahrávání s jednou účastnickou kartou CSlink.Jsou sice přístroje které to umí/zdílení pro oba tunery/,ale to už neni tématem tohoto vlákna. |
![]() Saxon |
24.11.2008, 17:05.46 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...sledovat CT1 a nahravat CT2 nemůžu. program je kódován... takže jestli tomu dobře rozumím, jediné řešení je pořídit další CI modul a další kartu? |
![]() jehla |
24.11.2008, 17:15.50 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...Ne neni,vem pristroj,kup letenku a zajed do firmy TECHNISAT k hlavnimu software a hardware inzenyrum.Predved mu problem,ktery vzniknul a ocekavej navrh reseni.Mas na karte SKY LINK napr. predplacen balicek,tudiz jednou z koser moznosti bude,ze Ti firma Technisat nabidne originalni modul CryptoWorks a bude Ti platit druhou kartu SKY LINK s balickem (coz neni spatne).Nebo na to synci sednou a pres vikend (ve volnem case) to dodelaji. |
![]() hdpe |
24.11.2008, 17:21.14 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...V menu přijímače je ještě okno s nastavením dekodovacího modulu,tam bys mohl mýt zakopaného psa.To co popisuješ, je tutově špatným nastavením tvého přijímače.Předpokládám,že tohle by mělo být u tvého modelu stejné, jako u HDS2.Pokud se mýlim,tak se omlouvám předem. |
![]() Saxon |
24.11.2008, 17:29.53 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...je tu pouze:podmíněný přístup-cryptoworks- - general smartcard info - tam není co nastavit - available entitlements - all providers+skylink 1-4 (vybráno all prov.) - smartcard management - modify rating, pincode, disable pincode potom jazyk a nový software. dál už nic... :( |
![]() jehla |
24.11.2008, 20:03.32 | |
Ale jde to !!!Tady je kousek z recenze na tomto webu Technisat digicorder HD S2:"Do přístroje jsem tedy vložil dekódovací modul SCM Cryptoworks s kartou GITAL a spustil záznam pořadu na TV PRIMA. Problém nastal v případě, když jsem přepnul na jiný kanál (ČT1) a následně zpět na zaznamenávaný (TV PRIMA). Obraz na tomto kanálu už nebyl a záznam poté obsahoval černou obrazovku. V případě nahrávání dvou pořadů současně (ČT1, ČT2) se s obrazem zaznamenal pouze druhý přepnutý kanál (ČT2). Pro nahrávání dvou zakódovaných programů je totiž nutné použít modul s podporou Dual Decrypt (což platí i pro předchozí modely DigiCorder S2). Po vložení modulu TechniCAM (TDS Crypt) byla možnost záznamu ČT1+TV PRIMA bez problémů a program při zpětném přepnutí nevypadával. V MENU přístroje je však také nutné zvolit funkci duálního dekódování Dual Decrypt (CI1 + CI2 nebo AUTO). Tuto funkci podporuje právě modul TechniSat TechniCam (Cryptoworks), díky kterému je možné zaznamenat i přepínat oba kanály bez výpadků či zmrazení obrazu (doporučené nastavení je CI1 + CI2). Stejný postup záznamu s volně vysílanými kanály družice ASTRA 19 byl také bezproblémový (EUROSPORT, SAT1)." Stačí trochu hledat. :8) |
![]() daddy |
24.11.2008, 20:38.57 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...daddy má pravdu. Já mám HD S2 a jestli fungují stejně tak já jsem rovnou loni koupil i s přístrojem ty jejich speciální moduly, takže aby byla plná funkčnost zaručena, tak mi přišel na slušný peníz. V té době jsem měl ještě i upc a vše fungovalo a funguje i teď na sto procent.Musíš holt technisatům přisypat další peníz.Já použil na zkoušku moduly Cryptovorks a to prostě nefungovalo. Je to už rok, takže dnes může být všechno jinak. Ale podle dotazu Jehly asi ne. |
![]() Jarpet |
24.11.2008, 22:09.13 | |
Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...já používám dvě karty a moduly Technisat a vše jede jak má, jen se někdy stane při rychlém přepínání kanálů, že jaksi zatuhnou a přestanou dékodovat, pomůže vyp zap nebo reset modulu přes menu. |
![]() Jirka410 |
25.11.2008, 09:26.00 | |
RE: Technisat DigiCorder S2- nahrávání + sledo...díky díky díky, změnou nastavení už jsem pokročila k černé obrazovce při přepnutí tam a zpět, tak teď už jen koupit ten nový modul a je to :) uf... |
![]() jehla |