| 25.11.2008, 06:00.28 | |
pre hansi1chcem tebe ale aj vsetkym ostatnym odkazat,ze si tu ziadnu srandu nerobim. Vsetko co som sem pisal za posledne 3 tyzdne je pravda. Hotbird som hladal na zaciatku ked som kupil prijimac. Na intelsal1002 som sa pytal z dovodu,ze som pocul ze aj na nom je paket cs programov,a kedze sa na jar stahujem do bytu kde mam okna situovane na severovychod, tak som hladal riesenie (este som nebol tak doma na tejto stranke aby som vedel ze viac menej vsetky moje otazky sa dali najst na stranke aj bez fora. No a aj to,ze mi prijimac prestal ladit a vyhladavat je pravda. Mrzi ma ze som tu obvinovany z toho ze si robim srandu len preto, ze v priebehu par dni riesim 3 veci. Myslel som ze forum je prave od toho,ze akonahle ma nieco napadne a neviem si sam rady,mozem sa spytat,kedykolvek,na cokolvek |
![]() viliamko |
| 25.11.2008, 08:54.06 | |
RE:Nemyslel jsem to ve zlém, ale připadalo mi to divné. Tak znova: nic ve zlém. |
![]() Hansi1 |
| 25.11.2008, 09:59.34 | |
RE: pre hansi1nie ved v pohode , len naozaj vsetko co sa tu pisem , nieje sranda. len ja som v tomto uplny laik |
![]() viliamko |
| 25.11.2008, 17:29.17 | |
RE:Pouze když zde dáváš dotaz by chtělo nakonec napsat, jak jsi dopadl, když Ti zde lidé radí,popřípadě jim poděkovat.Jinak vše OK. |
![]() Hansi1 |