| 25.11.2008, 19:05.15 | |
HD příjmačVím že toto tema se tu hodně opakuje ale me jde o konkrétní příjmač.Potřebuji poradit jaky?Moje požadavky jsou:1/ Co nejlevnější 2/Aby umel Emu protoze chci sledovat Cabel deutschland Co me muzete doporucit z vasich zkuseností? Dival jsem se do starsich temat a psali jste neco o Vantage 1100? Diky vsem za rozumne odpovedi. |
![]() Meidny2 |
| 25.11.2008, 19:18.06 | |
HD přijímačA víš o tom že KD má ke konci roku přejít stejně jako už Premiere na vyší zabezpečení? Čily tma! |
![]() MONY |
| 25.11.2008, 19:29.29 | |
to MONYA je to s jistotou ze to prijde od noveho roku?Slysel jsem neco o tom ze Premiere pry pujde rozlousknout? |
![]() Meidny2 |
| 25.11.2008, 19:34.15 | |
RE: HD příjmača co takhle Ferguson 8900 HD nebo si pockat na prosinec na novy AZBOX HD ?ceny velice prijatelne ... kukni na google nebo Olmi ci s * atd. |
![]() orbitfan |
| 25.11.2008, 19:41.32 | |
@MONYAsi ťažko do konca roka...a budúci tiež pochybujem. |
![]() Milan C |
| 25.11.2008, 19:55.08 | |
MONYTo máš jedno,žádná tma v diable 2.3,když někde něco odeberou,hned se to vyrovná,koukej na ALTLANTIK BIRD 8W a kabelkiosk v CONAX ok,i FOTBAL BUNDESLIGA komplet celá PREMIERE a ještě sportovní programy navíc,tak zklidni hormon. |
![]() hery |
| 25.11.2008, 20:19.36 | |
HeryPotřeboval bych s Tebou popovídat máš Skype? |
![]() Jarus |
| 25.11.2008, 20:46.56 | |
Kup siComag 100 HD. Za 100 euro umí vše co chceš. A je spolehlivý a bombový. Jsem s ním moc spokojenej!!!! |
![]() bobbik |
| 25.11.2008, 21:18.42 | |
@MeidnyPromiň, ale dovol mi otázku. Zcela vážně. Hledám příčinu, proč někteří lidé si kladou jako první kritérium při koupi elektroniky "co nejlevnější".Je to opravdu chudoba, nebo národní sport - protože to dělají všichni kolem? Předpokládejme, že jsi student, který opravdu nemá nazbyt. Ale ruku na srdce. Oblékáš se hezky a aspoň v mezích možností značkově, nebo nakupuješ na tržnici? Pokud kouříš, určitě ne marsky. Pokud si dáš panáka, určitě ne rum. Na poslech hudby máš určitě slušné bedny. Pokud máš auto, jistě jej využíváš, a není to žigul ani favorit z bazaru. Pochutnáš si raději také ve slušné restauraci. Tak proč zrovna sat musíš mít nejlevnější? Nezlob se na mě, upřímně mě zajímá, proč to lidi dělají. Ono to totiž má strašný důsledek. Trh je plný levnéhu shitu, planeta zasraná odpadem, finanční krize, které s tím potažmo určitě souvisejí taky. Dík za odpověď, přestože zde nejde o techniku. Proč to lidi dělají zrovna u elektroniky? |
![]() Zorbas |
| 25.11.2008, 21:37.10 | |
@zorbaspresne tak... ;) |
![]() jarino1978 |
| 25.11.2008, 21:50.00 | |
@Zorbas:8) :8) :8) velmi dobrý R^ R^ ,ale aspoň máš co opravovat,né??? :laughing: :laughing: :laughing: jak znám trochu tvou mentalitu tak bys bez práce nemohl být!!!!!! |
![]() hery |
| 25.11.2008, 22:13.44 | |
ZorbasV něčem máš pravdu,v jiném nemáš,osobně si myslím ,že ten který začíná má na-prd drahý a jak říkáš kvalitní přístroj,protože je z něho jelen..,a pak tu vidíme dotazy majitelů drahých strojů -co je Emu,ID,provid.. apod.Začít by se mělo,třeba ne od nejlevnějšího,ale od jednoduchého-za 2.500 koupíš dnes přístroj/sice ne HD/ale vše co jiný potřebu-je,při přečtení návodu se pak dostane dále,a je rozdíl mit přístroj za 17.000 a chytat ho--o,nebo za 2,500 a mít co jsem chtěl/třeba DIGI/ :laughing: :laughing: |
![]() misut |
| 25.11.2008, 22:13.52 | |
RE: HD příjmačno to znam z nemecka, uz jsem jich videl mraky, prijedou tim nejtlustsim a nejdelsim autem, vystoupi se psem, ktereme hodej sumku od nejdrazsiho reznika, jdou do medida-marktu a chteji ten dvd prehravac, nebo sat-receiver nebo neco jineho co je nejlevnejsi a nejlepsi!! :laughing: :laughing: No proste bes. Rv Rv |
![]() docdoutnik |
| 25.11.2008, 22:17.20 | |
Dodateka ještě jsem zapomněl,podívej se okolo sebe,proč myslíš ,že většina kupuje boty na Svin.mostech u veitkongu/třeba 4x za rok,a né u Batě na Masaryk.... :))) |
![]() misut |
| 26.11.2008, 07:28.26 | |
RE: HD příjmačLebo chcú mať za rok 4x nové topánky(boty)! :laughing: |
![]() notna |
| 26.11.2008, 09:33.08 | |
HD příjmača plochý nohy s puchýřemi a kuřím okem ,spařený a smradlavý:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :))) :))) |
![]() hery |
| 26.11.2008, 09:38.09 | |
RE: HD příjmač2hery: no myslím, že se stmívá i nad diablem 2.3, nedělá mi to velkou radost, ale je jasné, že zabránit tomu jde. Jak karty merlin, tak nds V13 vypadají dost odolně, koneckonců obyč cryptoworks bios 5 a výše odolávají už taky léta. Jde jenom o čas, kdy vymění karty a uříznou stará CAID. Karty lze udělat tak, aby byly hodně odolné, a systém samotný je odolný 100% už dlouho a z principu věci.2zorbas: Vrána k vráně sedá, šmejd šmejdy si hledá. To věděla už moje babička, a ta se narodila za císaře pána. Už tehdy to tak bylo a je to tak i teď. Některým lidem nekvalita nevadí. Víš jak poznáš Čecha ve světě? Ošoupané špinavé boty, nejméně měsíc nebyl u holiče, špatně ostřihaný, levné hodinky na ruce, konfekční oblek ze špatné látky, nebo podle situace neznačkové tričko, mnohdy s reklamou (a tedy zadara od sponzora) vystrčené z kalhot, většinou smrdí bez žádné výraznější vůně = vysoká pravděpodobnost: dávej pozor na to, co říkáš česky, tenhle může rozumět. Prostě to je tak, nejde se tomu úplně vymknout. Ale je to každého věc, jsou mnohem podstatnější pozitivní rysy Čechů, než tahle drobná negativa. Pracovitost, znalost mnoha jazyků, manuální šikovnost, flexibilita, skromnost, nekonfliktnost, týmový duch, vynalézavost, to všechno jsou taky veliké výhody, které ne každá skupina má. Takže ať si každý kupuje co chce... Ke kvalitě: Osobně se mi zdá, že současná elektronika obecně nemůže už jenom z konstrukčních důvodů přežít více, než několik málo let. A to i tak velice značková a drahá. jenom co se děje okolo: V Sonce CRT, která kdysi stála trojnásobek ceny běžného přijímače byl studený spoj z nekvalitně provedené vlny, v hitachi odešel zdroj pro plazmový displej, nejspíše kondenzátory, nevím, ještě to byla záruky a vyměnili celou desku, v plazmě panasonicu odešla celkem bez důvodů celá hlavní deska, zdroje v humaxech nebo dreamboxech jsou kapitola sama od sebe... Neřekl bych, že se dnes dá koupit kvalita, a sám váhám o smyslu u elektorniky. Špičková televize tři roky stará je beznadějně zastaralá oproti současné špičce. Výměna u věcí jako je satelitní přijímač nebo TV by asi měla přijít během pěti let (?) vlastně jediná věc, za kterou se vyplatí utratit pořádné peníze a koupit co nejlepší jsou reproduktory. To je skoro nadosmrti. Já už si tyhle věci kupuju skoro výhradně podle doby záruky. Když mi dají 5 let, už se neptám, to mi stačí. Déle to stejně používat zřejmě nepůjde. 2Meidny: ten Comag je dobré řešení. Ale zadání je chybné. |
![]() Antonín |
| 26.11.2008, 11:39.41 | |
@AntonínJaké máš zkušenosti s kartou GAMMA pro dekodování IRDETA2,chtěl bych slyšet tvé mínění,zatím jsem spokojen,uvidíme jak dál. |
![]() hery |
| 26.11.2008, 12:10.58 | |
HD příjmačto máš i v botách od Batě hahaha :laughing: :laughing: |
![]() misut |
| 26.11.2008, 13:46.57 | |
@herry - gammaKartu Gamma provozuji už dva roky, na Řeky. Za celou dobu jsem ji jednou upgradoval (obyčejným cas3). Jednou v létě jsem zkoušel ze zvědavosti Bulsatcom a nějaké péčka, fungovalo to. Vrátil jsem Řeky, mám ji v Alphacryptu, funguje doteď.Kdysi jsem ji dostal, takže nevím, kolik stojí a kde se shání. |
![]() Zorbas |
| 26.11.2008, 13:53.51 | |
RE: HD příjmač2hery:Furt je to jenom o jednom. Jak je chráněná originální karta, aby z ní bylo možné přečíst klíče. Samotné systémy prolomené nejsou a ani nemohou být, poněvadž jsou víceméně veřejné. A jsou karty, které jsou (přinejmenším zatím) neprolomené. NDS, cryptoworks, merlin... Je jenom otázka času, kdy podobně ochráněné karty uvedou na trh i ostatní výrobci a kdy je provideři vymění za ty současné, které jsou chráněné málo a blbě. Už pár let tvrdím, že bych dovedl vyřešit kartu, která by se dala lámat jen velmi velmi těžko. Není to zase tak težké. Oni na to dojdou - akorát je otázka, kdy to provedou. To je všechno, co jsem tím chtěl říct. GAMMA je karta jako sto dalších. Můžeš si jich nakoupit i sám pro svoje účely, kolik chceš, nic na nich není. Loadování zakódované náplně s nějakým RSA klíčem, který je vevnitř. Pak už připravit "tajnou" náplň není žádný problém - tedy za předpokladu, že vyčteš klíče z originálních karet. Karta jako je GAMMA, penta, opos, m2 vlastně sama o sobě nic zvláštního nedělá a všechny jsou uvnitř v podstatě stejné. Jediné, co je na těch kartách jako je Gamma zajímavé, je to, že jsou hw chráněny pravděpodobně slaběji, a že by vyčtení klíčů z nich mělo být snazší i pro nižší techniku jako jsou třeba obyč. unloopery. A to je taky to jediné, co bych s ní udělal, kdybych ji měl po ruce. Zkusil bych z ní ty klíče vydolovat. |
![]() Antonín |
| 26.11.2008, 14:36.04 | |
HD příjmač/@Zorbas @Antonín@ZORBAS Nemám tyto karty dlouho ,více jsem se specializoval na diabla,ale zkušenost krátkodobá je obdobná tvé zkušenosti,dívil jsem se,že po jednom naprogramování značně dlouho jedou a i když vychází nové soubory AU keys,jede stále na starou náplň,což bylo pro mne dost překvapující,protože diablo jak víš musím krmit aby bylo stále aktuelní min. jednou za týden.@ANTONÍN-mám zde kolegu,který sice nikde nepíše,nemá to prý zapotřebí,ale jeho znalosti právě kolem dekodovacích karet jsou obdobné jako u Tebe až se kolikrát divím co vše jde se staršími kartami Tebou zmiňovánými/opos atd. dělat/. Jinak p.Zorbas a p.Antoníne děkuji velice za poznatky,a za reakci k používaným dekodovacím kartám. |
![]() hery |
| 26.11.2008, 15:25.38 | |
RE: HD příjmačZkus se kolegy zeptat, jestli na tom co se děje, má sebemenší zásluhu ta karta...Jestli řekne, že jo, pak nemá naprosto páru o tom, co a proč se děje. Ty karty fakt neumí nic, než umně skrývat klíčovaný volně přes weby šířený obsah. To je celý jejich smysl - umožit beztrestný komerční hack a výběr peněz, aniž by mohla policie kohokoliv zatknout - prodává prázdné karty, a to se smí. Jinak je to obyč. karta, procesor, paměť, io, možná nějaká hw kalkulačka pro RSA...nic zvláštního. Takových si za stokorunu koupíš hrst v každém krámě s kartama na světě. Akorát k nim nebude na webu ten specifický obsah...protože to je ten trik, chápeš? A jakmile utnou provideři používání originálních slabých karet a budou všichni používat něco jako merlin, V13, nebo i jenom bios5 crwks, tak bude po ptákách a všechny opos, m2, gamma budou zase jenom vhodné na škrabání ledu. Bohužel případ současné Premiere je hodně smutný a důležitý: přešli na NDS, aniž by museli vyměnit přijímače, a to je bohužel tvrdá skutečnost. Už ví jak na to i s prastarými přijímači. V13 je mimochodem obtížné i jen sdílet, je to trochu podobné jako s NDS kartami od SkyUK ... zdá se. |
![]() Antonín |
| 26.11.2008, 22:35.27 | |
To Antonin::: Ke kvalitě:Jedina vec, co mi tam chyba, je naplnenie poziadaviek (ta trosku spomenuta bola, a je to zial tak ako je) a uzivatelsky komfort (u mna preto skor vyhrava produkt DM - kde si clovek plati aj softver - aj ked je oficialne neoficialny). |
![]() kono |