29.11.2008, 17:56.42 | |
pozor na Vantage proprotože až náhoda mi pomohla vyřešit problémy s občasnými, velmi nepravidelnými, ale i několikasekundovými výpadky DVB-T signálu.Někdy i 20 krát za den. Na střeše se vystřídali tři odborníci,vyměnili postupně anténu, slučovač, útlumové články, dali spec.koaxiál - stále měřili a kroutili hlavou. A přitom stačilo o cca 45 stupňů pootočit vysílačem. Proto když vám občas u čehokoliv vypadává signál, zaměřte se i na rušení a to i třeba u blízkých sousedů a možná i nevěřte zdravému rozumu. |
![]() Janik |
29.11.2008, 18:09.46 | |
RE: pozor na Vantage proRušení cizími vysílači je problém, mnohdy nelze pootočit sousedovic vysílačem na jiný směr :laughing: :laughing: :laughing: ale pomáhá anténí odlaďovač, do nedávna jsem měl třístupňový 21-60k a účinnost je obrovská, kolem 50dB a je mozné ji zařadit i za zesilovač. |
![]() TDB |
29.11.2008, 18:11.00 | |
RE: pozor na Vantage promoje řeč. zdravýmu rozumu věří jenom chudáci. společenské vědomí, každopádně brácha přetvářky, slaboty a nevědomosti. věc vhodná k ovládání stáda tupejch ovcí. |
![]() vortimond |
29.11.2008, 18:11.39 | |
DVB-T rušíi provoz mobilů, sekačky co sekají trávník, neodrušené motorky,auta. |
![]() sateliťák |
29.11.2008, 18:13.17 | |
@Janikto jsi nám tedy sdělil novinu,až přímo žasnu,a to jsi k tomu potřeboval tak chytrý člověk 3 odborníky:laughing: :laughing: :laughing: ,kdybys se kamarádsky a né namyšleně zeptal kolegy misuta na VANTAGE COMBO,a jeho perfekt hodnocení,tak bys opět nemusel otvírat další pitomé vlákno,a možná bys tomu zdravému rozumu už nikdy v životě nevěřil.Mám totiž také Vantage!!!!!!!! |
![]() hery |
29.11.2008, 18:18.18 | |
co to je ?.....stačilo o cca 45 stupňů pootočit vysílačem... jako ze ste pootaceli se zizkovskou vezi nebo coze ??? |
![]() bublajs |
29.11.2008, 18:24.29 | |
bublajs:laughing: :laughing: :laughing: asi jo???????,pokud to nevysvětlí ;P ;P |
![]() hery |
29.11.2008, 18:34.31 | |
RE: pozor na Vantage prodejte mu pevný bod a on pohne zemí |
![]() vortimond |
29.11.2008, 19:47.51 | |
RE: pozor na Vantage proJeště je tu rušení ze sítě, u Interstara mě poskočí obraz když mě sepne kompresor na chlazení piva. To je daný tím jediným IO který kolem sebe nemá příslušné filtry. |
![]() TDB |
29.11.2008, 19:58.56 | |
Rušení dvb-tnení jen problém vantage,mám problém u 42px80,taktéž skoky z maxima na minimum /kvalita/,ale jen u 54 kanálu z Hladnva.Výměna symetr.členu nepomohla./plzeň.síto bez zesáků/Pokud znate způsob odrušení,poprosil bych o radu./odlaďovač na 54,do koaxu???/Zbytek Hladnova jede v absolutní pohodě,poláci ze Skrzyczného taky.Havířov.Děkuji. |
![]() spyko |
29.11.2008, 20:13.49 | |
Rušení dvb-tněkdy hoši stačí sousedova mikrovlnka,už jsme na to přišli,a museli jsme překopat celý el.rozvod a dát vše do mědi,hliník sviňa se vymačkne a tvoří pak špatný spoj,který jiskři,i když to vizuelně není vidět,ale závadu jsme odstranili a můžem i se sousedem přes WIFI diablo a čtečku ,a doplňky perfekt pracovat/sdílet/:8) :8) :8) :8) |
![]() hery |
29.11.2008, 21:15.04 | |
hery, čti pozornějipíšu mj. i o vysílači. Vantage pro není satelitní přijímač, ale meteorologická stanice. |
![]() Janik |
29.11.2008, 21:32.37 | |
@Janikjsem už asi starý :laughing: :laughing: ,dávám návrh,můj email asi máš,již jsem ho zde uvedl,ozvi se a začnem znovu a bez emocí,budem spolupracovat,jestli nepohrdneš, |
![]() hery |
29.11.2008, 22:10.48 | |
RE: pozor na Vantage prolool :) pokud tohle udela 8mW v pasmu 868Mhz tak to bude ferovka radijko :) |
![]() bublajs |
29.11.2008, 22:30.57 | |
hery, ty starýKdyž mi bylo deset, tak mi říkali že už jsem velký. Jak mi bylo 18 let, tak jsem byl vysoký a jak jsem při fotbale v 35 letech pustil blbej gól, tak jsem byl starej. Teď je mi skoro padesát a jsem co?!Se mnou spolupracovat moc nejde, jsem velký samorost.Ale můžeme se respektovat. |
![]() Janik |
29.11.2008, 22:52.51 | |
RE: pozor na Vantage proMne nefungovala po večeroch a víkendoch WIFI na internet. Vymenila sa všetko, od antény, kabely, sieťová karta... nič nepomáhalo. časovo to vyzeralo, že mi WiFinu ruší niekto, kto je buď doma v tom čase, alebo doma nie je :-) Oproti môjmu domu je škola. Po troch týždňoch sme prišli nato, že jedno zabezpečovacie čidlo v triede s oknami k môjmu domu je pokazené... |
![]() Crescenzio |