29.11.2008, 18:35.53 | |
Vantage nevidí HDDVantage 8000S mi ihned při připojení HDD ( WD 250Gb, zformátovaný FAT32 ) přes USB napíše Media is inserted USB1. Ale v menu Multimedia/USB1 napíše USB medium není připojeno a stejně tak při zmáčknutí tlačítka REC. Můžete mi někdo poradit, co s tím? |
![]() mesab |
29.11.2008, 18:49.53 | |
RE: Vantage nevidí HDDDělalo mi to také za použití prodlužovacího kabelu USB Pokud to mám připojené jen s dodaným kabelem tak to chodí bez problému.Vyzkoušej. |
![]() Jarus |
29.11.2008, 20:29.49 | |
mesab1./ neuvedl jsi jak si to připojil,jestli přes prodlužovačku,nebo na přímo,nebo jestli jsi provedl vše jak má být.2./ Tlačítko REC Ti nemůže fungovat,jestli jsi nedostal zprávu,že USB medium je připojeno,to je pak o ničem. 3./ Vše řádně znovu překontroluj,koukni na to,není možné,že zrovna Tobě by to nefungovalo,když všem to jede a u tohoto zařízení bez problémů. |
![]() hery |
30.11.2008, 00:00.41 | |
RE: Vantage nevidí HDD1) připojil jsem přímo přes káblík 30cm co byl u HDD Westernu my passport essential. Zkoušel jsem připojit do zadního i předního vstupu USB1. Se stejným káblíkem jsem ho formátoval v PC přímo Windows Vistama. ( je tam volba xxFAT a dal jsem 32FAT, dal jsem zrychleně, to trvalo asi 2 sekundy, tak jsem dal pak znovu "raději" volbu bez zrychleně a to trvalo 3 hod slovy tři hodiny :-) )" 1./ ... jestli jsi provedl vše jak má být. " ... , no to právě nevím ... Netuším, řekl bych chyba někde v mém nastavení. |
![]() mesab |
30.11.2008, 01:20.47 | |
mesabteď jsem malinko společensky unaven,za chvíli budu doma,vyspím se a ráno se ozvu,bude to nějaká blbost,jinak to vše funguje kouknem na to ráno,můj email HERY120@email.cz dáme to dohromady uvidíš,bude vše šlapat jak má, |
![]() hery |
30.11.2008, 01:52.24 | |
@mesabVantage HD 8000S + WD My Passport Esential 250GB (Order: WDME2500TE , Model: WD2500ME-00) - O.K.V PC som naformátoval celý disk cez utilitu - HP USB Disk Storage Format Tool, v2.1.8 (je na webe, free) potom následe (pre istotu) formát vo Vantage (zformátuje disk a vytvorí si adresáre media, record, timeshift) a ide bez problémou... Vyskušaj, predtým som mal problém pripojiť tento disk k TOPFIELD TF-7710 HDPVR a toto pomohlo. ? Nemáš náhodou disk rozdelený na viac oddielou ? ?? Ak pri formátovaní v PC pomenuješ disk (Label), býva problém, zformátuj disk v PC bez mena (Label) a potom ešte raz vo Vantage... |
![]() Ferrari |
30.11.2008, 12:57.10 | |
heryako je to s nahrávaním, ak by som mal stále pripojenú pomalú USB flashku aj HDD súčasne, nahrávalo by to kde? dá sa to nastaviť, aby nahrávalo iba na HDD?dik. |
![]() digitals |
30.11.2008, 13:49.24 | |
@digitalsPri priamom spustení si zvolíš kam sa to má nahrať (HDD/USB1/USB2), takisto aj v časovači (položka Target Device). |
![]() Ferrari |