Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.12.2008, 14:58.06

Humax iCord...

...máte někdo zkušenost s tím receiverem, uvažují o jeho koupi a chtěl bych znát váš názor.
uživatel
Dan_zx12r
03.12.2008, 15:24.16

RE: Humax iCord...

Skus se podívat na nemeckých forech, tam je velice populární, řekl bych, že víc, než Vantage.
uživatel
tukan
03.12.2008, 16:23.04

já zas tak dobře německy neumím, tak jsem myslel, že ho má někdo z vás a řekne mi jaké má s ním zkušenosti
uživatel
Dan_zx12r
03.12.2008, 17:18.49

... mám ho v obyvačke... je super... R^
uživatel
unc1
03.12.2008, 17:44.50

prosím tě, na parabole je na něj recenze a píší tu, že je prý harddisk pořád v chodu. Jak je to s hlučností? a v jakém formátu se ukládají nahrané soubory na hdd? je to soubor s příponou VID jako to bylo u PVR 8000?
uživatel
Dan_zx12r
03.12.2008, 21:14.42

@Dan - napíš prosim na unc1@azet.sk - nestíham teraz ozvem sa. dik.
uživatel
unc1
04.12.2008, 07:25.34

Ja mam s iCordom len tie najhorsie skusenosti. V kuse mrzne. Mame ho v praci a zapada v kute prachom. Je totiz dost vyberavy co sa tyka CAM. Neviem na co ho chces, na trhu existuje kopec inych strojov s omnoho lepsou reputaciou. Toto hovoria na inom fore ludia ktori maju podobne skusenosti: "Niektore iCordy (ak nie vsetky) maju zrejme velke problemy s kompatibilitou s modulom. To neplati iba pre diablo. Mne sa ho napr. s Diablom podarilo rozchodit aj UW (so STHEALTom chodil dobre), ale nechodil dobre s original CONAX kartou a blblo to aj s UPC kartou v CW module. Na zaklade toho sa mi to aj podarilo vymenit za Vantage. Vyskusaj ci to chodi dobre s original UPC v obidvoch slotoch a ak to mrzne (niekedy aj po hodine) tak trvaj na vymene. Budes na to nadavat ked si kupis iny modul - nikto nevie, co pride o rok o dva.
Tak a je to vybavené. Včerá jsem jim ten zázrak po hodinovém zkoušení vrátil. Byla to komedie.....slavnej Humax ICord s 320HDD odmítal poslušnost a nereagoval skoro na žádnou kartu. Postupně tuhl s UPC, potom i s TT a nakonec si ani neporadil s origoš kartou FIRECrypt. Postupně jsme vyzkoušeli ješte dva přístroje a pořád stejná písnička....trval jsem na svém a řekl , že už korejca nechci a bylo hotovo. Vytáhli jsme ze škatule Vantaga 8000 a postupně zkoušeli to co na ICordu .......výsledek ??? Co myslíš,..zbalil jsem ho pod paži a ještě mi vrátili 600 očí."
uživatel
vettriano
04.12.2008, 12:15.26

@vettriano

Zajímavé je, že jsem prodal 4 ks a ani jeden Tebou popisované problémy nemá. O iCordu je známo, že nefunguje korektně dolní CI slot, nicméně CW modul Red Irdeto v horním slotu s kartou Skylink funguje korektně.
Není to přijímač pro lidi, které zajímá EMU, různé experimenty, ale pro normálního diváka je to velmi slušný a jednoduchý (ovládání PVR) stroj. ;)
uživatel
Zip