Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.12.2008, 21:45.36

Polsat a TV4 na telewizja na karte je to utopie?

Byl jsem o víkendu v polsku u znamého co dělá do sat techniky a on mi říkal jestly jsem četl článěk na sat kurir,bylo tam že Polsat udělal kopii TVN a nechal ji v N2/končí mu smlouva o přebírání programu od (N),ted (N) vede jednání s Polsatem o vyměně programu jenže chce aby polsat platil nějakou sumu za N programy protože ty mají věčí marketingovou cenu.Jenže to jsem něvěděl že si polsat upletl bič na sebe protože kdysi donutil rozhodnout polskou Tv radu když vysílal TVP programy na černo že každá platforma si muže udělat do své nabídky kopii programu /přebírat signál/ s terterialního vysílaní na uzemí Polska bez souhlasu vysílatele.A tu je kamen urazu vytvořil precedens pro další spory Polsat testerialně vysílá Polsat + TV4 a (N) pouze TVN takže pokud mu bude Polsat házet klacky pod nohy tak se nemusí dohodnout a budou mu stačit tyto dva programy přebírané s analogu.A tu je šance pro nás co máme telewizja na karte že tam Polsat i TV4 přidá,protože polsat TVN i TVN7 do své miny nabídky zařadil na rok zdarma se smlouvou na 36 měsícu a ted by tam ubylo TVN7 (se tersterialně nevysílá).Druhá varianta vysvětlení je taková že se ted přes svátky bude Polsat vymlouvat na technické problémy s N3 u zbyvajících progrmu a umožní vlastně pirátský příjem svých programu a větší sledovanost svých programu,a větší nakup svych vanočních akcí a chce zabránit i prodeji telewizja na karte které nikdo nevěřil.Jak jsme seděly ja u coly on u vodky tak jsem se ho zeptal ,že polsat měl taky vyhodit svoji kartu a on říká kdo by ji kupoval pro telewizja na karte hovořil jeden fakt statisíce přijímaču s CONAXEM a levné CI moduly,za to Nagravision CI modul 400 zl,ty jejich přijimače k mini nabídce ty vypadájí jak pro děti a to je vše.Pirátské moduly by zas mohly mít problémy z N3,a hlavně riskly to,říkal když se podívám na ceny Vašich karet tak se divím že se vubec prodavají.Tak uvidíme jak to dopadne.
Ps:Perlička jak jme tam seděly přinesl nám jeho soused ochutnat klobásky s udírny a donesl mi nějakou jeho čistou.Mám ji ještě doma a donesl sousedovi ochutnat tu jeho mocnou jak jsem k tomu čichl tak jsem si hned vzpoměl na Chalupaře jak Huml(SOVAK) se ptá sypavým hlasem co to bylo (čistý lih) legendární hláška.A oni si nalily decák a jen polkly,říkám plechové huby.Mě by odnesly.
Ale jinač přeji všem ostrý obraz a čistý zvuk.
uživatel
habr
03.12.2008, 21:57.11

nagra 4+5

Trochu tý češtiny navíc a bylo by to srozumitelný,jinak nevím vočem je řeč
uživatel
korkoran
03.12.2008, 22:00.30

@habr

no pepo koukam ze i vypary mohou zabijet mozkove bunky.. chapu ze uz te doma stara nechce poslochat, ale proc take zvasty musis pastnou primo na parabolu ? tady nejsme boutlava vrba !!!
Ale jinač přeji všem ostrý obraz a čistý zvuk. Rv
uživatel
Vlado Fogo
03.12.2008, 22:16.28

Kurier

to sice psal,ale jako nepodloženou správu,polsat měl do konce roku pustit svou mini kartu,TNK usiluje o polsat od začátku,jestli se to podaří ,okamžitě ji beru.Na polských forech je teď velký fofr./TNK,POLSAT,N3 /
uživatel
spyko
03.12.2008, 22:53.34

re Vlado

Tak ted jsi mě fakt rozesmál R^ :laughing:
uživatel
binladin2
04.12.2008, 09:11.16

vlado fogo

veď si každemu prial len to dobre ! obať ten palec hore! R^
uživatel
par32