03.12.2008, 22:30.18 | |
Canal Digital Nordic - problémy s HD kanályPřátelé, potřebuju pomoct. Mám Diablo rev 2.3 a mám problém u HD kanálů v platformě Canal Digital Nordic, a to následující - sleduji např. Canal+ Film HD a třeba po dvou minutách, co na to čučim, mi najednou zamrzne ve Vantage 7100 TS obraz, objeví se černá obrazovka, hláška, že je kanál kódován, a po nějaké chvilce opět obraz naskočí a třeba za minutu se opakuje třeba již to mnou popsané. Kde může být problém? Zajímavý je, že v žádné jiné platformě se tenhle problém nevyskytuje. To je mi fakt záhada... |
![]() kosmodisk |
03.12.2008, 22:43.29 | |
RE: Canal Digital Nordic - problémy s HD kanál...Vymaž data.bin a nahraj znovu... |
![]() fuzak |
03.12.2008, 22:54.08 | |
RE: Canal Digital Nordic - problémy s HD kanál...Aaa, zdravím mudrce z AB fóra. ;) Hele, kde to tam u vás najdu? Vždyť vy tam máte Underworld 1.42 a v něm jsou data.bin. Můžu si to teda vzít z toho? Nebo kde vzít samotný soubor data.bin? A jak vůbec tenhle problém nastal? Přece jen už něco s Diablem umím, ale mám ho teprve půl roku a úplně jako ty, velký fuzak, do toho rozhodně nevidím. :) |
![]() kosmodisk |
03.12.2008, 23:18.12 | |
RE: Canal Digital Nordic - problémy s HD kanál...data.bin jsou na AB-fóru aktuální díky Fuzakovi,jinak jsou i zde http://www.ulc.satfreaks.tv/ |
![]() tkan |
04.12.2008, 07:08.48 | |
kosmodiskrobiš zo seba mudrca a maš problem najsť nove subory nafore??!! :laughing: prečitaj si poriadne svoj prispevok ....zbytočne zo seba robiš šaša |
![]() par32 |
04.12.2008, 07:30.02 | |
@par32Hele, borče, takový jako ty mam nejradší a kvůli nim jsem přemejšlel, zdali začnu přispívat do diskusí na Parabole. Dal jsem vám sem dvě informace o státním webu k digitalizaci a portálu Českejch Radiokomunikací. Kdybych vám to sem nehodil, tak o tom ani nevíte. Za to budu rád, když mi zas někdo pomůže. Takže s tim svym růžovym haháčkem jdi do kytiček. :dead: |
![]() kosmodisk |
04.12.2008, 07:49.54 | |
RE: Canal Digital Nordic - problémy s HD kanál...Tak jsem si nahrál aktuální data.bin z AB fora ze sekce Key Update a vypadá to, že to opravdu bylo tím. Už mám teď deset minut puštěnej dokument Planet Earth na BBC HD a obraz se ještě ani jednou neseknul. Díky všem, především, fuzakovi, kteří byli ochotni pomoct. |
![]() kosmodisk |
04.12.2008, 09:08.03 | |
kosmodisknamiesto uražania si mal premyšlať a skušať.Mne skutočne tie tvoje dve prispevky boli na figu....tu sa učim od inych :))) |
![]() par32 |
04.12.2008, 09:58.22 | |
kosmodiskúplně jako ty, velký fuzak, do toho rozhodně nevidím. :)Autor: kosmodisk Ja do toho tiež nevidím, ale na mudrca sa nehrám... Chcel som Ti len poradiť a vôbec to nerobím preto, aby som niekomu dokazoval, že tomu rozumiem... Ja mám radosť z toho, ak moja rada niekomu pomôže... :8) |
![]() fuzak |
04.12.2008, 17:25.23 | |
RE: Canal Digital Nordic - problémy s HD kanál...A to se ti povedlo. ;) |
![]() kosmodisk |
04.12.2008, 19:32.23 | |
@KozmodiskTo si celkovo prepiskol. |
![]() gogo1 |