04.12.2008, 00:13.40 | |
Hmm za dobrotu na zebrotu ..akurat teraz som zistil ze ma podrazil jeden z dobrych kamaratov.. popisem ako a verte ze to ma suvislost so sat problematikou ..cely cas som pre neho opravoval satelity sposobom, pridi na pockanie ti to urobim.. a tak mily kamos nazvime ho M. chodil, motkal sa mi poza chrbat, sem tam sa nieco opytal a ja dobrak som mu odpovedal.. zakratko na to si urobil predajnicku a samozrejme aj servis v nej.. zrejme si povedal: ved co na tom.. cosik som odkukal tak to porobim a co neporobim donesiem fogovy a fogo opravi .. a takto to slo az do dnesneho dna ked sa mi dostal do ruk dream 500 s od toho halieroveho kseftara z juhu s klasickou chybou t.j problemom z napajanim konvertora .. tranzistorik vymeneny presne za ten co mily M odkukal, aale satelit samozrejme nefungoval tak ako mal. napajanie sice islo ale prerusovalo no a pan dovozca klonov u ktoreho to bolo 2x na reklamacii napisal ako vyjadrenie zaujimavu dedukciu : Pri pripajani konvertora LNB k prijimacu je bezpodmienecne nutne aby bol prijimac odpojeny od siete !!! Rovnako to plati aj opačne !! " zaujimava to formulacia podavaca satelitov. ( mimochodom vsetko mam pofotene a ydokumentovane) Tymto chcem dorazne varovat od nakupu v spominanom shope 1cdc nakolko tento tiezpredajca nema paru o satelitoch,je hulvat na ludi a reklamacie riesi ako baran !! sluboval som ze mojej servisnej stranke budem uvadzat kompletne udaje a skusenosti s reklamaciami u tych ktorych predajcov presne tak ako mi ich budu zakaznici referovat.. a verte tomu ze ak budem mat co i len kusok casu tak tak urobim a pridam aj diskusne forum pre Vase nazory !! |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 06:10.19 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..s 1cdc shopom mam spatne skusenosti a rozpraval som sa tam s jednym a vyjadroval sa ako uplny hulvat, takze mas asi pravdu... |
![]() Marian21 |
04.12.2008, 06:18.24 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..No jo Vlado, to je život, takových umělců existuje! Dělám servis elektroniky (TV, audio, video, u satů jen zdroje), a takových rádoby kamarádů mám v okolí x. Já už si dlouhou dobu nenechám hledět přez prsty a na dotazy, co by to mohlo být odpovídám, dones, opravím.Nejhorší na tom je, že to jsou lidi, kteří mají jako zaměstnání jiný obor, dělají to načerno a lidi v okolí potom mrmlou, že jsem drahý, protože já platím elektriku, nájem, soc., zdrav., daně ...... Už mi mockrát cukalo, že je bonznu, zatím jsem se udržel! :(( :(( |
![]() Zip |
04.12.2008, 07:55.49 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Pánové, není nad vybraný charakter.Zrovna ty Vlado tady plakej nad hulvátstvím a buranstvím jiných, zrovna ty, kterej tady provozuje hulvátství úplně stejné.Už jednou jsem byl vyhozen ministrem 007 za upozornění na tvoje hulvátské chování a není to tak dlouho.Tak doufám, že se to nebude opakovat. Vlado, je opravdu nedůstojné dospělého chlapa, takto tady plakat.Chlap nepláče, chlap řeší! Věděl jsem, že tvoje chování je no řekněme jiné, ale myslel jsem, že jsi jinak borec. Bohužel platí pouze to první. |
![]() kuba |
04.12.2008, 08:11.23 | |
@kubato neni vyplakavanie.. to je realita a skor info o tom ze sa dnes neda verit ani kamaratovi..a co sa tyka mojho hulvactva vsimni si ze je to v zasade na 2 druhy ludi: 1, na podavacov satelitov co tlacia na trh kravinky 2, na total hnilov ktori vyblafnu na parabolu dotaz bez hlavy a paty a cakaju do minuty odpoved |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 08:13.04 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Vlado, život je boj :)) |
![]() Jaivanecek |
04.12.2008, 08:18.33 | |
VladoMohl jsem ti odpovědět i takto:no Vlado koukam ze i vypary mohou zabijet mozkove bunky.. chapu ze uz te doma stara nechce poslochat, ale proc take zvasty musis pastnou primo na parabolu ? tady nejsme boutlava vrba !!! Ale jinač přeji všem ostrý obraz a čistý zvuk. |
![]() kuba |
04.12.2008, 08:18.41 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..hmmm taky my to nepřijde moc důstojné tady upozornovat na osobní podnikatelské boje,šarvátky a neschody.Denně jich probíhá v byznysu tisíce..Ale "mazaný" VF to udělá rovnou zákeřně na parabolu..což není poprvé Záměrně a mazaně se postaví do role "hodného chudáčka" cituji "já dobrák".. :)) Pak tady vysype všechnu špatné co se odehrálo... a nakonec napíše "Dorazne varujem pred nákupem v tomto e shopu" !! a ještě tam napíše jeho název.... Pěkně mazaně ale podle mě zákařně a zbaběle.... I já se spálil,kolikrát,cítil křivdu,zklamal v obch. patnerovi, ale tohle je myslím trochu pod uroven to takhle řešit... ale jak píšu dělá to "mazaně" na oko to je dojímavé a věřím že kdo VF nezná..tak už má v ruce kapesník promáčený od slz.... |
![]() pat |
04.12.2008, 08:22.12 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..no myslim si ze je zasadny rozdiel medzi prispevkom habr-a, cize zvastami niekde pri poharku pochybnej palenky, naviac bez ladu a skladu a mojim kde hovorim o praktikach jednak predajcov a jednak medziludskych vztahov.. ja viem ze je to vela na rano pre teba pochopit, ale skus si to rozlozit na viac casti a brat pomaly :laughing: |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 08:25.24 | |
@pataj jaj jaj ani som netusil kolko jeho ritolezov vybehne..dlho uvazujem ktori si ty. najskor pomany nie div ze nevybacas saxona a terazky len spomeniem co i len okrajovo toho halieroveho zda sa ti ze sa ti nozik otvara vo vacku .. no pome z pravdou von .. ktory si ty ? ten z moravy pusteny z basy ?? ;P |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 08:32.37 | |
Vlado.Tak fakt dobrý, nejprve pláčeš jako malý děcko a když ti nikdo nepofouká bolístku, tak okolo sebe kopeš a urážíš jako v agonii. Ty jsi fakt zralej na banán. |
![]() kuba |
04.12.2008, 08:40.12 | |
@kubkoci ako ta doma volaju ... az nezavadzame ostatok osadenstva, pastni mi sem jednu vetu z mojho prispevku kde placem, kde pisem nieco take ze : co ja neborak budem terazky robit, alebo kde sa ja na stare kolena podejem :))) :)))Ked si to este raz a pomaly precitas ( pripadne mozem Ti to prelozit do cestiny a poslat e-mailom ), zistis ze s najvacsou pravdepodobnostou bude plakat ten byvaly kamarat a na neho naviazany podavači R^ |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 08:40.14 | |
@VFnikomu do riti naštěstí nemám potřebu lézt,saxona si vážím a jeho příspěvky věcné si vždy rád přečtu,v base jsem nikdy nebyl na moravu jezdím jen pro víno...Jen jsme napsal svůj názor k tvému divnému podnikatelskému vyřizování učtů.... to je vše a neřeš to už. |
![]() pat |
04.12.2008, 08:47.43 | |
VladoMrzí mě, že navíc špatně chápeš. Ale ty slzy tečou z celého textu, to se prostě oddiskutovat nedá. Čau, na zbytečné a nesmyslné rozbory a slovíčkaření nemám opravdu, ale opravdu čas. |
![]() kuba |
04.12.2008, 08:53.29 | |
@patopat Ti musim pripomenut ze ja nerobim do sat. bussinessu ja opravujem len to co si niekto kupi, cize le mi lajtr jedno co to je, ale vie ma do nepricetnosti vytocit pristup niektorych jedincov a to ze som v tomto pripade uviedol aj konkretne meno svedci o tom ze sa to za urcite obdobie nakopilo ...ved sam by si to mohol postrehnut ze som nepriamo o nom pisal uz cca 2 tyzdne dozadu ked som riesil podobny problem a ver tomu ze na slovensku je kopec ludi co ma konkretne na neho tak trosku z kopca a ja verim ze sa zacnu postupne ozyvat ci uz neskorsie a anonymne na pripravovanej mojej stranke alebo priamo tu |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 08:57.54 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..1cdc je obchod sam o sebe.No cakam na reklamaciu uz viac ako mesiac a bude to riesit SOI takze nech si pride ten hajzlik na svoje.Zakaznikov zavadza hlavne,aby predal. |
![]() Bruty |
04.12.2008, 10:05.26 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Tak ti treba ,urážať vieš ale ked s tebou vyjebe kamarát tak tu zasieraš forum.Mal si nato upozorniť už dávno.len že ty patríš k tým čo si hovoria mne sa to nemôže stať,ale stalo sa. ;P |
![]() rsat |
04.12.2008, 10:14.24 | |
@rsatpocky preco zas riesis mna ?? 1 prispevok riesi uplne nieco ine,a to podivne praktiky niekoho ineho |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 10:45.19 | |
Vlado FPane Fogo,neberte si mě prosim do huby.Upřímnost za upřímnost,nikdo vám nebere odborné znalosti, ale jako člověk jste totální sráč. Normálně tady do slušných lidí rejete jako svi.. do hnoje,děláte frajera a najednou tu fňukáte jako malé děcko. Opět jste předvedl svou lidskou hodnotu. |
![]() Saxon |
04.12.2008, 10:58.28 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..a jeje tamtamy funguju.. no nic pre teba plati to iste, ukaz jednu vyplakavania v tom prispevku ..nic .. mam kopec inej prace ako pokecavat na parabole.. nabuduce az vam bude niekto sr*t na hlavu ja sa pridam Rv |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 11:05.00 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..od vás to sedí... |
![]() Saxon |
04.12.2008, 11:41.07 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..komercny boj na parabola.cz ? :)))1cdc su aj podla mojho nazoru chrapuni. Ale takych, vas predajcov, je tu hafo vela.... |
![]() grantec |
04.12.2008, 12:01.28 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Dobrá zábava,ale poďme Vlado radšej niečo robiť,kašli na nich. |
![]() letas |
04.12.2008, 12:23.36 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu .Vlado Fogo: díval ses dnes do zrcadla? Podívej se a napiš jakse cítíš.Takhle stejně zacházíš ty tady na foru s dotazujícíma.Určitě jsi profík jako Zorbas,ale ten lidi neuráží.Prostě profík s chováním jako z polepšovny.Měl bys navštívit školu slušného chování a možná i psychiatra. Ke kvalitní opravě patří i kvalitní jednání se zákazníkem. Ach jo!!!! Zorbas je jen jeden.Čau |
![]() mudrsat |
04.12.2008, 12:27.04 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..fakt nechapem, kde v tomto prispevku podaktori vidia vyplakavanie, aj ked v podstate chapem, ze obcas aj trafena hus musi zagagat :)inac neviem, ci som iny, alebo co, ale vidim to presne tak ako vlado. Dobre medziludske vztahy by mali byt na prvom mieste jak u servisakov tak aj u predajcov. Osobne podrazakov neznasam a vobec mi nevadi , ked niekto nekale praktiky zverejni trebars aj na parabola.cz Podobne prispevky su viac osozne ako tie nekonecne blbiny o tom aky telkac kupit a nekupit |
![]() jozef BA |
04.12.2008, 13:30.38 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..tazko robit sudcu ked neviem o co presne sa jedna ,ale VF nerad dava rady len tak zadarmo ,lebo vsetko je jeho know-how ,takze ked teraz poradil dat si pozor na dotycnu firmu citim za tym "vyzsi zaujem" ;) |
![]() chozze69 |
04.12.2008, 13:38.57 | |
RE:...no sa cudujem redakcii, ze toto vlaknu nezmazala ... od satelitnej techniky to ma na hony daleko, a pokial spominana firma robi nezakonnu cinnost, tak sa obratte na prislusne organya v businisse nepoznas brata a nie to este "priatela" ... socializmus skoncil ´89. teraz je to uz o tom kdo z koho ... pekny den |
![]() alfasex |
04.12.2008, 13:41.31 | |
Vlado!!Já dobře vím, žes to nepsal!! Toho lumpa je potřeba usvědčit, a dát tak zelenou opravdové kvalitě, v boji před morenou. Drž sa!!!! |
![]() bobbik |
04.12.2008, 13:45.06 | |
Bumerangje velmi kvalitní zbraň,nebo lovecký nástroj,běda kdo s ní ale neumí zacházet!!! |
![]() spyko |
04.12.2008, 14:43.14 | |
k chozze69Ja tu nechodím často, ale choze69 (keď sa jedná o konkrétnu firmu) mi vnukol myšlienku o reklame a antireklame, ktorá je v podstate tiež reklamou a pre VF : potvrdzujem, ja som nevidel ani jednu Tvoju slzičku, ale pod monitorom mám ich plný lavor. Prepáč |
![]() antonius |
04.12.2008, 15:04.22 | |
cdcJa mam s tymto predajcom tiez dost zle skusenosti. Ochota reklamovat vadny tovar je uplne mizerna - ani nie kvoli csu, ale najma kvoli pristupu k zakaznikovi. Ak uz nieco osobnevpotrebujem, nakupujem inde.P.S.: To co mi tam nechceli reklamovat, som do tyzdna dosatl vymenene priamo od vyrobcu z Nemecka. Stacil jeden mailik a slo to... |
![]() sato |
04.12.2008, 15:13.11 | |
taky takja som dokonca vyhral sat prijimac na jednom nemenovanom fore, prestal ist, poslal som to servisakovi, ktory mi vyhru zaslal. On to nasledne poslal do 1cdc: Odpoved znela ze som si zdroj odpalil sam skratom na LNB. Zahada ostava v tom, ze na to iste LNB som nasledne dal Openbox X800 a uz skoro rok je OK. Ziadny problem, moj nazor je taky ze to tam od.ebali s tym aby to nemuseli reklamovat. Tovar mi prisiel opraveny zdarma, vraj ked to bola vyhra. Vdaka Revis;-)Pozitivna skusenost je, ze mi prisiel nefunkcny open, na obratku mi to vymenili, no ale zas to by bol vrchol keby nie. Btw: uz objednavam inde. |
![]() hopkok |
04.12.2008, 17:02.44 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Vyhrazujeme si právo smazat témata, reakce ve Fóru i komentáře u Článků, které obsahují vulgární výrazy, nadávky, osobní napadání, skrytou reklamu na firmu, web, službu či se netýkají satelitního, kabelového či terestrického příjmu nebo poškozují dobré jméno serveru parabola.cz.Je mi lito ze reaguju ale Tomika jste vyhodili za to same.Lukas |
![]() lak |
04.12.2008, 18:22.47 | |
@lakAno to pravo si vyhrazujeme, VF jenom upozornil na jednoho hajzla co ojebavava lidi, na tom neni nic spatneho, navic je jasne videt z reakci ostatnich lidi, kteri meli s 1cdc shopem zkusenost, ze to je pravda. Mimochodem Tomik je zpet (zatim).@kuba: Kdo je nebo neni zraly na ban tu urcuji ja a muzu te ujistit, ze VF to rozhodne neni a nebude, zato ty svymi vyroky me dlouho drazdit nebudes ... Naopak tohle vlakno chvili pripnu na zacatek diskuse, aby si lide davali bacha ... |
![]() 007 |
04.12.2008, 18:39.46 | |
Hmm za dobrotu na zebrotu ..ein kesel buntes, nebo jak se to jmenovalo |
![]() ladinek |
04.12.2008, 18:40.23 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Malá náplasť-Zajtra otvárajú u Vás NAY.nie? |
![]() dedotheo |
04.12.2008, 18:41.22 | |
Ing.007presne vďaka takýmto reakciám znižuješ dôveryhodnosť svoju a koniec koncov aj paraboly.czTo že je V.F chúdiatko dokazuje aj sám - netreba mu pomáhať. Čo sa týka nejakej firmy - je týmto príspevkom potvrdené, kto za koho kope a je len dobre keď sa vyjasnia pozície. Neexistuje firma zo sat technikou, ktorá by sa niekedy nebránila či už oprávnenej, alebo neoprávnenej reklamácii. Ani jedna... Mne osobne je spomínaná firma priamou konkurenciou-ale toto by som si fakt nedovolil. Fuj - hnus. Silno sa obávam o duševné zdravie V.F. |
![]() dempsey |
04.12.2008, 18:43.06 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..pan z cdc - milovnik a privrzenec azboxov, ktore podla neho budu emulovat na veky vekov ... uz rok odtial nic neberiem pre ich neprofesionalny pristup k zakaznikom, problemy s reklamaciami a chrapunstvo ... |
![]() climbo |
04.12.2008, 18:44.58 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Jo VF je dobrák od kosti :laughing: :laughing: :laughing:Co tu pročítám tak od VF tu jsou jen samé urážky z každýho dělá negramota a sám sežral všechnu moudrost světa. Jen nechápu redakci že to toleruje!(no asi protože jim platí tu reklamu a přispívá ji tím pádem na provoz jinak si to nedovedu vysvětlit!) Rv Rv Rv Netvrdím že zníněná fa je OK ale takových je a že jednu z nich tu zveřejní co se změní podle mě nic./kšefty jim to neubere/ ;) |
![]() Digi tv |
04.12.2008, 19:09.51 | |
RE= VladoPo asi roce se zapojuji do debaty, protože ty žvasty co tady mate proti VF no to je hruza. Když jsem někdy potřeboval poradit tak jedině VF nebo Zorbas mě poradili. A reakce PAT atd nestojí ani za čtení. Takže jak říka VF prvně čtěte učte se a až pak se ptejte na foru. Jinak existuje i Pan Google. J :8) :8) Vlado vydrž takovejch jako ty je bohužel uš málo. |
![]() SatVlada |
04.12.2008, 19:12.22 | |
RE=Sory už málo |
![]() SatVlada |
04.12.2008, 19:17.07 | |
SatVladaNechápu jak mužeš srovnávat inteligentního člověka Zorbase s tím zamindrákovaným čobolem. |
![]() Digi tv |
04.12.2008, 19:23.18 | |
@SatVladamýlíš se, v poslední době tady autor příspěvku opravdu jenom reje. Můj hlas je v jeho neprospěch Rv |
![]() Orion |
04.12.2008, 19:27.45 | |
@allNa mieste je otazka, kto mu toho kamarata nasiel. Ten je navine. |
![]() gogo1 |
04.12.2008, 19:31.47 | |
@OrionJe pravda, že vlado ma trošku hrubší projev, ale pokud jsi chodil na konkurenční forum tak už to tak neberu. Šlo mě o to, že dnes každej než aby hledal tak, jde na forum a da stupidní dotaz aniž by se trochu podíval po netu. A upozornění na někoho kdo odrbavá lid, tak to je v pořádku.@DigiTV Neporovnával jsem pouze konstatoval a zapoměl jsem na Gespu čímž ho tímto zdravím. ;) |
![]() SatVlada |
04.12.2008, 19:40.27 | |
@VFkoho to zajímá?? Vždycky máš plnou hubu keců o tom, že tohle odborné fórum a sám se vyšvihneš na š(nevhodné slovo) dementních příspěvků, jedno je jisté, tyhle sračky budou vysoko v TOPu. :fuming: ;P ;Ppoučení z toho plyne, do nikoho se laskavě neser a bude líp. :8) radši to zde zamkněte Rv |
![]() poky1 |
04.12.2008, 19:56.25 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..jINAK TED JSEM CCA 5 STRANEK NAŠEL TOTO! Topic Téma: pozor na hacksatkeys plugin na stahovanie keys !! Dle toho Vlado není až tak hulvat. Na pomoc zapomeneme hned a napomenutí, výtku si pamatujeme dlouho. :(( |
![]() SatVlada |
04.12.2008, 20:00.07 | |
SatVladaa prečo to nenapísal pred 7 mesiacmi, keď to bolo aktuálne ?Alebo si to až teraz všimol ? Ešte je možné, že SatVlada je odložený nick VFD /D nie je Display/ a pokračuje vo svojom zmyslu plnom vlákienku |
![]() dempsey |
04.12.2008, 20:01.45 | |
@SatVladaAni nemusíš chodit tak daleko, třeba tohle https://www.parabola.cz/forum/topic-30641/ a pak Ti garantuji že 30stránek zpět nic, jen dnešek byl vyjímkou :))) |
![]() poky1 |
04.12.2008, 20:07.00 | |
@dempseyPsal to 4.12.2008 4 strany zpět. 70 procent uživatelu Dreamu nevi oco gou.15procent umí propojit dream s PC. 10procent o Dreamu něco malo ví. 5 procent děla IMG . Proč jsi tu informaci teda nedal dřív cca 7měsícu před Vladem ? |
![]() SatVlada |
04.12.2008, 20:09.08 | |
Kdo jinému jámu kopá, .....i takto to lze brát |
![]() Orion |
04.12.2008, 20:09.45 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..fogo je v poho ;-)poradí tomu, kto sa nepýta na triviálnu blbosť, jeho reakcie sú normálka ... asi tolko k tomu |
![]() climbo |
04.12.2008, 20:11.29 | |
007To ze je Tomik zpatky jsem si vsiml.Nic proti VF nemam urcite je to jeden z lidi co tomuto oboru rozumi.Jen jsem chtel poukazat na to ze jeho reakce zde na parabole za posledni pulrok nejsou vubec obektivni a zbytecne se z toho vlakna stava to co ted.Nevim jak jste velci kamaradi ale metr by mel mit kazdy stejny.jestli ne tak to zadej do pravidel a vsichni z tim budem pocitat.LUKAS |
![]() lak |
04.12.2008, 20:20.49 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Jde spíš o to, že tohle forum je jen otazka aniž bych se podíval na hlavní stranu např. Eurosport 11992 a už se ptám. A pak vznikají vlakna jako toto ktere bych tímto utnul. Co na to říkaš 007 ? Vlado na něco upuzornil a reakce byly víc negativní než poz. Takže se nedivte že bude opět protivnej.A asi s rady nebude rozhazovat.Jinak tento nick není VF ale vždy byl Muj. ps. VF osobně neznám . :((( |
![]() SatVlada |
04.12.2008, 20:21.29 | |
vy tárajičo tu sústavne drýstate ? To že sem pcháte politiku ra siz mus fotbal a hokej ,tak to je v poriadku, že ? A ešte nejaký komunistický dylino tu napíše ´´čobol´´ . Už by ste s tým mohli prestať. |
![]() oneeeee |
04.12.2008, 20:21.42 | |
Hmm za dobrotu na zebrotu ..Digi tv CO to je čobol? |
![]() azetak |
04.12.2008, 20:23.26 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..čo bolo to bolo, terazky jsom majorom :laughing: |
![]() poky1 |
04.12.2008, 20:23.52 | |
azetakVojenská komunistická nadávka čoboli a švédi. |
![]() oneeeee |
04.12.2008, 20:24.04 | |
@dempseyNech laskave na me, kdo snizuje a cim svoji duverihodnost, ty mas hubu plnou kecu a vysledek je jenom napadani a postvavani lidi tady na foru.@lak: Co neni objektivni ? Co to placas za blaboly, kdo by jako mel tu objektivnost posuzovat, jako ty ? Kazdy ma pravo vyjadrit svuj nazor, ale pravidla musi dodrzovat vsichni, ja nevidim jeden jediny duvod je menit a metr je na kazdeho stejny ... |
![]() 007 |
04.12.2008, 20:26.15 | |
oneeeeeTy tárajov drýstajov kráľ.Ty si tu nenapísal nič normálne nikdy - snáď len túto úsmevnú formulku / táraji a drýstaji / vždy sa usmejem keď to čítam a vždy si na Teba spomeniem. Si King R^ |
![]() dempsey |
04.12.2008, 20:27.21 | |
@SatVladaDiky za reakci. Mas pravdu, asi bych to mel utnout ... |
![]() 007 |
04.12.2008, 20:28.49 | |
007už by bolo dobré to tu ukončiť ,lebo sa nám tu záškodnici rozplačú . |
![]() oneeeee |
04.12.2008, 20:29.02 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..DIK 007 |
![]() SatVlada |
04.12.2008, 20:30.47 | |
007Z tim metrem si bohuzel nejsem jisti no nic .Uz nebudu reagovat ,jen se podivej na toto vlakno fakt kvalita.Lukas |
![]() lak |
04.12.2008, 20:32.06 | |
oneeeeeJa to vim,slo mi o to proc hned urazi takhle :fuming: |
![]() azetak |
04.12.2008, 20:36.02 | |
007Láskavo ma nechaj vyjadriť sa - a to v rámci pravidiel a morálky.Moje kecy sú k veci a VFD to samozrejme vadí. Ak budeš moderovať v tomto duchu - pochybností o objektivite sa nezbavíš. |
![]() dempsey |
04.12.2008, 20:38.56 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..úroven tohoto fóra jde bohužel den ode dne směrem dolů Rv dávno jsou pryč časy kdy se tady dalo něco slušného číst a nebo dokonce něco přiučit.Je mi stoho všeho na ;PJako bych viděl ty šašky v parlamentu taky každý hrabe pro sebe a na lidi se..u.Jenom my jsme hold takovej blbej českej národ--lezem do zadku kde komu. |
![]() Karlos1 |
04.12.2008, 20:45.59 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..spíše to celé na mě dělá dojem, že někdo nabídl lepší ceny a připravil mě o kšeft, tak já ho napálím na netu a taky ho střihnu, schválně jestli je toto fórum jediné kam to napsal.Když je tak problémový obchodník, proč varuje až dnes?? :8) |
![]() poky1 |
04.12.2008, 20:47.02 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Karlos 1Ta poslední pasáž byla plně výstižná. R^ Souhlasím |
![]() Fogo hogo |
04.12.2008, 21:02.27 | |
VF and friedsstare česke porekadlo kamarad taky rad :fuming: |
![]() koso77 |
04.12.2008, 21:04.45 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Ještě naposledy reaguji. Jde o to,že VF hodně bojuje pro ti komerci. Karty typu Opos, Penta ,K3, MII,didem atd. moduly" zetacam, Magic/ten byl dost povedený/ ted diablo. Sat AZ box . Jde jen o jedno např.Dream7000s je už trochu starší, ale podpora je pořád. kde je podpora pro pentu, opos atd? Dobře AZ zatím jedou, ale jak dlouho? Tím VF nebráním. Jde jen dat do oběhu kartu, modul, přijimač, par měsícu je podpora a pak zas kup další kartu. A ve fnale je obchodník vysmatej a uživatel zas jen platí! A před tím to VF pořad varuje. |
![]() SatVlada |
04.12.2008, 21:06.34 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..nutí Tě to někdo kupovat? :fuming: |
![]() poky1 |
04.12.2008, 21:07.42 | |
RE: Hmm za dobrotu na zebrotu ..Místo abych po večerech prolézal chaty a seznamky a hledal škaredou bohatou ženskou, abych nemusel týden po operaci kýly mrznout na žebříku, tak zase skončím na parabole..proč? :laughing:No není tu krásně? :))) |
![]() Tomik535 |
04.12.2008, 21:10.33 | |
007proboha co ty tady vyvádíš......kážeš vodu? |
![]() Janik |
04.12.2008, 21:11.04 | |
SatVladaTak v tom prípade bude najlepšie, keď sem napíšu len Tí podvedení, ktorí niečo zo spomenutého od VFD kúpili.Alebo asi bude lepšie založiť vlákno v ktorom preberieme len tých, ktorí kúpili o neho OPOS-ku./aj obchodníci/ Pre porovnanie môžu písať aj Tí ktorí ju kúpili od spomínanej firmy |
![]() dempsey |