| 04.12.2008, 08:27.45 | |
Lze shrnout možnosti kombinace OCTAGON+Diablo?nějak se v tom začínám ztrácet..díky. |
![]() Piller |
| 04.12.2008, 09:04.33 | |
RE: Lze shrnout možnosti kombinace OCTAGON+Dia...to není dobré spojení.Diablo funguje v Octagonu s problémy. |
![]() Janik |
| 04.12.2008, 10:34.02 | |
Lze shrnout možnosti kombinace OCTAGON+Diablo?Vše záleží na tom co chceš koukat,když víš co chceš,1./ pohraješ si s tím a perfket umíš ovládat přístroj,včetně doplňování nových softů,softcamů,vkládání keys R0 atd. 2./Vytypuješ si z několika kusů diabel to nejlepší/to víš tolerance /+,-/tam také jsou a to doplníš o správné hodnoty/soft,DATA bin,keysBin,upravíš keys bin ve Fastu nebo editoru jak potřebuješ,co chceš tak,je vše bez problémů,ale chce to čas,učit se co s tím,a jak na to!!!!!! :8) :8) :8) :8) R^ a hlavně nedávat na rady,které nejsou ověřené,nebo jsou povrchní a nepodložené Rv Rv |
![]() hery |
| 04.12.2008, 11:03.04 | |
RE:JanikSouhlasím s herym a přečti si tyto příspěvky https://www.parabola.cz/forum/topic-30590/ - hlavně od fuzaka |
![]() joj51 |
| 04.12.2008, 12:01.33 | |
RE: Lze shrnout možnosti kombinace OCTAGON+Dia...Všude můžeš mít různý soft,více ďáblů,více možností příjmů!!Záleží na tobě co do toho narveš.Někdy je dobré i archivovat ,lze použit něco i ze staršího softu pro nové možnosti. :) :) R^ |
![]() zzaner |
| 04.12.2008, 14:01.17 | |
joj51Za těch půl roku co ho mám jsem si na něj nezvykl.Jasně nejhorší z mých pěti sat.přijímačů. |
![]() Janik |
| 04.12.2008, 14:10.45 | |
@heryto je dobrá rada...kdybys to říkal člověku ,který v tom pracuje jako třeba ty..ale já jsem ryzí amatér..takže já vím,řeknete si-tak se do toho nes**.Budeš se divit,ale já chci aby to šlapalo všechno, i když se koukat nebudu...a to je oříšek,protože dodnes mi nejde např.snad ani jeden program v BISS ... Vytipovat si z několka kusů diabla muže snad jen ten kdo jich má na skladě x a pak snad muže přemýšlet které..ale já asi těžko.Jsem odkázaný na vaši radu.A programovat sám to teda asi něpujde už vubec. Kdyby aspon šli ty Bissy,byl bych spokojený |
![]() Piller |
| 04.12.2008, 16:00.22 | |
Pillera ty myslíš ,že Hery je profík ??/myslím zaměstnání/:laughing: vždyť začínal před dvěma roky tak jako ty,nevěděl co je Pc,příkazy kopírovat,vložit.. to byla španělská vesnice,Skype?? hahaha,nevěděl o čem mluvím,a podívej za tu dobu,kde je nyní a co umí,sám,někdy s něčí pomocí,ale do noci a zkoušet,tvořit,makat,zkoumat apod.Stejně Zzaner,Klokan,Fuzak apod.jen chtít a mít buňky,protože máš pravdu,kdo na to nemá,má smůlu.Proto tvrdím kup si,na co máš a když nemáš :fuming: :fuming: Protože,vše se mění,sytémy,kódování.Je to stejné jako každá jiná činnost,řidič,malíř atd,jsi kopyto na řízení-nemáš řidičák:zombie: ,atd,atd ... |
![]() misut |