Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.12.2008, 08:27.45

Lze shrnout možnosti kombinace OCTAGON+Diablo?

nějak se v tom začínám ztrácet..díky.
uživatel
Piller
04.12.2008, 09:04.33

RE: Lze shrnout možnosti kombinace OCTAGON+Dia...

to není dobré spojení.Diablo funguje v Octagonu s problémy.
uživatel
Janik
04.12.2008, 10:34.02

Lze shrnout možnosti kombinace OCTAGON+Diablo?

Vše záleží na tom co chceš koukat,když víš co chceš,
1./ pohraješ si s tím a perfket umíš ovládat přístroj,včetně doplňování nových softů,softcamů,vkládání keys R0 atd.
2./Vytypuješ si z několika kusů diabel to nejlepší/to víš tolerance /+,-/tam také jsou a to doplníš o správné hodnoty/soft,DATA bin,keysBin,upravíš keys bin ve Fastu nebo editoru jak potřebuješ,co chceš tak,je vše bez problémů,ale chce to čas,učit se co s tím,a jak na to!!!!!!
:8) :8) :8) :8) R^ a hlavně nedávat na rady,které nejsou ověřené,nebo jsou povrchní a nepodložené Rv Rv
uživatel
hery
04.12.2008, 11:03.04

RE:Janik

Souhlasím s herym a přečti si tyto příspěvky https://www.parabola.cz/forum/topic-30590/ - hlavně od fuzaka
uživatel
joj51
04.12.2008, 12:01.33

RE: Lze shrnout možnosti kombinace OCTAGON+Dia...

Všude můžeš mít různý soft,více ďáblů,více možností příjmů!!Záleží na tobě co do toho narveš.Někdy je dobré i archivovat ,lze použit něco i ze staršího softu pro nové možnosti. :) :) R^
uživatel
zzaner
04.12.2008, 14:01.17

joj51

Za těch půl roku co ho mám jsem si na něj nezvykl.Jasně nejhorší z mých pěti sat.přijímačů.
uživatel
Janik
04.12.2008, 14:10.45

@hery

to je dobrá rada...kdybys to říkal člověku ,který v tom pracuje jako třeba ty..ale já jsem ryzí amatér..takže já vím,řeknete si-tak se do toho nes**.
Budeš se divit,ale já chci aby to šlapalo všechno, i když se koukat nebudu...a to je oříšek,protože dodnes mi nejde např.snad ani jeden program v BISS ...
Vytipovat si z několka kusů diabla muže snad jen ten kdo jich má na skladě x a pak snad muže přemýšlet které..ale já asi těžko.Jsem odkázaný na vaši radu.A programovat sám to teda asi něpujde už vubec.
Kdyby aspon šli ty Bissy,byl bych spokojený
uživatel
Piller
04.12.2008, 16:00.22

Piller

a ty myslíš ,že Hery je profík ??/myslím zaměstnání/:laughing: vždyť začínal před dvěma roky tak jako ty,nevěděl co je Pc,příkazy kopírovat,vložit.. to byla španělská vesnice,Skype?? hahaha,nevěděl o čem mluvím,a podívej za tu dobu,kde je nyní a co umí,sám,někdy s něčí pomocí,ale do noci a zkoušet,tvořit,makat,zkoumat apod.Stejně Zzaner,Klokan,Fuzak apod.jen chtít a mít buňky,protože máš pravdu,kdo na to nemá,má smůlu.Proto tvrdím kup si,na co máš a když nemáš :fuming: :fuming: Protože,vše se mění,sytémy,kódování.Je to stejné jako každá jiná činnost,řidič,malíř atd,jsi kopyto na řízení-nemáš řidičák:zombie: ,atd,atd ...
uživatel
misut