Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.12.2008, 18:25.45

satlook micro+

po prvnim 10-ti hodinovem nabijeni za velkeho piskotu se mi podarilo ho nabit vydrzel ani ne 20 min.(doma v obyvaku)a pri druhem pokusu o nabijeni jiz nepisti a v pravidelnych intervalech se vypina a po chvili zase charguje a takhle dokola,je po nem nebo lze nejak zprovoznit.dekuji.skohy
uživatel
skohy
05.12.2008, 18:51.11

RE: satlook micro+

To vypadá na regulační obvod dobíjení.Zrovna ho mam před sebou rozebraný a to pískání slyšim také,ale slabé.
Začal mi blbnout knob.Tak jsem to celý vyfoukal kompresorem a použil Konig KN 5200.
Necham to vyschnout do rána a uvidim...
Koukal jsem i na ten akumulátor 12V/1800mAh.
Vezmu ho v PO do speciálky v CB a snad mi udělaji něco lepšího.
uživatel
Saxon
05.12.2008, 19:10.45

@Saxon

hmm na to ze jsem na nej (hral) 20min. tak to je za desetak dost malo peclive jsem cetl vsechny tve poznatky o tomto pristroji a myslel jsem si ze kdyz je made in sweden ze to bude fungovat asi je to kus od kusu tak jim ho radsi vratim jinak dekuji za zjisteni zavady
uživatel
skohy
05.12.2008, 19:19.11

A to je nový kus?
Měřák to neni špatnej,zkus ať Ti ho nejdřív vymění za jinej.
Když si koupíš ty nový strojky s náhledovým oknem MPEG2,tak nic moc nezískáš...
Já ho mam dva roky a zatim jede dobře.Občas ho rozeberu a vyfoukam,vymění efkový mamky a jedu dál.Ted přijde na řadu baterka.
Je skladnej,dobře se s nim leze po střechách a bargrafy jsou spolehlivé a padesát presetů mi stačí až do prd....
uživatel
Saxon
05.12.2008, 19:38.39

jo jo novej jsem dost nastvanej uz pri vcerejsim rozbaleni jevil stopy pouzivani a ted tohle,tak jsem jim napsal ze odstupuji od smlouvy uvidim co z nich v pondeli vypadne objednal jsem si ho doma k jezisku jeste ze jsem ho nedockavosti rozbalil i tak dost velkej trapas a zklamani
uživatel
skohy
05.12.2008, 21:47.13

Mám ho skoro 3roky a jsem spokojený.Měnil jsem ted baterku,
ta originál byla šrot ted značkové sanyo(výměna Satria Olomouc) Mám v něm nový softwér,ale začalo mě v novém softu zlobit přepínání diseq povelů.Diseq 1 bez problémů a diseq 2 mi vzala až 4.V dřívějším softu jsem neměl problém s přepínáním. Jen málo s několika typy monoblocků to dělalo binec.Asi se vrátím ke starýmu softu.

S pozdravem mudr.sat
uživatel
mudrsat
05.12.2008, 21:59.01

mudr

Ano,s tim přepínáním mám stejnou zkušenost.
Se starým softem jsem měl problémy s monobloky Maximum,zjistil jsem,že z nich lezla obrovská pára.Bylo to patrné hned v analogovém režimu/součet celého pásma a konkrétní polarity/,nebo i na beepru.Pomohlo až zařazení vnitřního útlumu.
Ke starýmu softu se vracet nebudu,za dva roky jsem si nezvykl na směr rolování knobu,možnost inverze jsem rád uvítal. R^
uživatel
Saxon
05.12.2008, 22:05.21

Ta velká pára se projevovala akorát na tom součtovým ukazatelu a beepru,ale chybovost a SNR byly spíš průměrné.
Tohle se bohužel děje i u dosti značek LNB.
Po této stránce jsou hodně solidní konvertory Technisat.
Někdo sice ohrne rypák nad 0,6dB,ale na měřáku byly velmi slušné.
Hodně jsem si to prověřil třeba na Technisatce 45cm,tak byla jejich 0,6dB daleko lepší,než vlajkové Inverto SilverTech.
A rozhodně to nebylo tím,že by byl jejich LNB 0,6dB nějak zvlášt cejchovaný na tuhle 45cm placku.
Byl kupovanej samostatně.
uživatel
Saxon