06.12.2008, 09:16.42 | |
BISS-Videoguard-OCTAGONtato kombinace mi prostě nejde,když dám jakýkoli program v těchto kombinácích,nechodí, i když ostatním ano.Mám posl.soft někdy z 11.11.,ale nechodilo nikdy.V čem muže být u mně problém?Kromě prostoru mezi ovladačem a křeslem..? |
![]() Piller |
06.12.2008, 13:06.35 | |
RE: BISS-Videoguard-OCTAGONTeď jsem trochu laboroval,musel jsem to znovu dát do kůpy,ale mohu ti potvrdit,že vždy je to mezi gaučem-DO!Musíš více zkoušet!! R^ R^ |
![]() zzaner |
06.12.2008, 17:35.32 | |
Zkoušel jsemdneska nastavit přesně podle polohy města kde bydlím,znovu USUAL.Ačkoli to předtím špalo docela dobře...Omylem jsem zadal místo 16 st.22.Rozjebalo se to celý a i když jsem vše vrátil do puvodní podoby,funkci USUAL už jsem nezprovoznil-jinými slovy,rozjebalo se a zpátky to nejde.Proto ty experimenty nějak nemiluju....i když jsou zadané uplně stejné počáteční hodnoty/ 49.12 a 16,0 ,tak se motor zastaví tak někde na 39stE, i když má stát na Astre...pro mne nepochopitelné.A ted experimentuj se softem....! |
![]() Piller |
06.12.2008, 18:19.20 | |
RE: BISS-Videoguard-OCTAGONKdyž to neumíš s USALS,použij DiSEgC 1.2. |
![]() zzaner |
07.12.2008, 07:52.34 | |
@zannerto víš,že jsem si to znovu naladil přes DISEgC:jenže mi to trvalo zase nejméně hodinu.Zajímvé je,že jsem tam měl např.Eurobird přes USUALS a ZEN TV šlapal jako hodinky .Pak jsem ho ladil přes DISEgC a ani boha...to mi zabralo nejvíc času.Ale zanner-to odbíháme od tématu.Jak mužu experimentovat,když jsem se přes četné dotazy zatím od nikoho nedozvěděl, CO SE DÁ V SOUČASNOSTI S OCTAGONEM A EMU CHYTIT.... |
![]() Piller |