| 08.12.2008, 13:35.57 | |
jaký DVB-T + DVB-S + RECORDER - vše v jednommá představa je jedna krabice s. DVB-T . DVB-S (schopná přijímat CzechLink plus HDTV tj. MPEG4) . HDD rekordér (který nezadrhává) . Plně počeštěný . Uživatelsky snadno ovladalný . S výstupy HDMI a analogový výstup zvuku na 5.1 kanály Ještě jsem zvažoval dopsat tam DVD přehrávač, ale to už by bylo asi moc :). Potřebuju pro rodiče, neorientujou se ve změti 5 ovladačů které teď mají na stole, navíc TV s periferiemi opravdu není jednoduché naučit spolupracovat, pokud chcete najednou nahrávat ze satelitu na SVHS je to porod :( |
![]() janwlk |
| 08.12.2008, 14:23.48 | |
OdpovedZkusil bych se kouknout na Vantage 7100 TS a externí USB Disk . DVD Přehravač jsem viděl překrásný s B - 110 Popcornhour s možností připojení do Internetu. Je možné i nastavit vzájemnou komunikaci obou zařízení . Druhou možností je Home PC s PC kartou Skystar 2 a CL slot+ Cryptoworks Modul /diablo cam/ . |
![]() pohosat |
| 08.12.2008, 14:30.32 | |
RE: jaký DVB-T + DVB-S + RECORDER - vše v jedn...To řešení spíše hledej malinko jinde (ale jenom návrh):- televize s DVB-T tunerem (pokud chceš HD, stejně to chce slušnou TV) - DVB-S přijímač zhruba jako Vantage HD s diskem (ale těch možností je více - spíše podle chuti a typu - Clarke, Ferguson, Topfield s diablem, neznám tyto vody, tak nevím přesně, co je úplně nejlepší, já bych z důvodů jednoduchosti a spolehlivé fce volil Vantage). Nemá smysl nahrávat z DVB-T, pokud budeš mít kartu Skylink, je vysílání ze satelitu kvalitnější i v SD). - ty přijímače zřejmě povětšinou přehrají i data z DVD (je to mpeg2), přehrávání je vůbec otázka, která nemá až tak jasné řešení (nebo mně úplně jasné není). Nějaký popcorn? Něco jako HTPC a pak i se satelitní kartou? Nevím, všechno má svoje mouchy. Ale dost závisí na tom, co chceš přehrávat. - výstup analogový není vůbec dobrý nápad a v podstatě asi takový přístroj možná ani není. Jestli mají nějaký pseudozesilovač s plastikovými bedničkami, tak ho vyhoď, nic jiného se dělat nedá. Přece nebude dobrá televize s HDTV ve zvuku pobrumovat, šumět a skřípat, ne? - bohužel nejde (a to žádným možným způsobem) sestavit nějakou jednobednovou domácí kvalitní audio-video sestavu. Je potřeba bedny tři: zesilovač, satelitní přijímač a přehrávač a k tomu televize... Snad jedině s HTPC se to změní na bedny dvě...! |
![]() Antonín |
| 08.12.2008, 22:59.24 | |
díky za reakce ...... mám zesilovače takže analog potřebuji jen výstup bez zesílení, prostě jen vyvést signál 5.1 venDVD klidně skousnu jako samostatný přehrávač pak zbývá jen ... DVB-S plus REKORDER nejaky tip z vlastni zkusenosti? Diky |
![]() janwlk |
| 09.12.2008, 23:30.41 | |
moje doporučeníZkusil bych Vantage 8000 nebo Qbox ONE , který mám ,bohužel Qbox neumí HD kanály . V současné době stejne nikdo z českých televizích HDTV přes satelit nevysílá . U obou případech je po zaučení jednoduchá obsluha . :))) |
![]() pohosat |
| 09.12.2008, 23:46.32 | |
Ještě jsem zvažoval dopsat tam DVD přehrávačhehe tak to jedine 8000HD, ktery stoji bez mechaniky a harddisku 999Eur :-DBohuzel nema ani 1000Tx LAN, ale jen 100Tx LAN |
![]() gorro |
| 09.12.2008, 23:47.09 | |
stejne nikdo z českých televizích HDTV přes satelia Nova HD je co? :-D |
![]() gorro |