08.12.2008, 22:56.49 | |
parabolaAhoj chlapy chtel jsem se zeptat,je mozny ze ma velky vliv deformace paraboly na signal.sory za blbou otazku uz fakt nevim.Lukas |
![]() lak |
08.12.2008, 23:01.55 | |
re:hoď tenisák proti zdi, pokud je rovná a ty házíš pořád stejně vždy se ti vrátí kam chceš ty, pokud hodíš šikmo , křivě atd. ulítne ti někam jinam a tak to je i se signálem, nedostane se zpět do LNB, proto deformace paraboly jak píšeš má velký vliv (nic nechytneš)________________________________ poznámka: napsáno lidovou formou |
![]() Babui |
08.12.2008, 23:07.57 | |
RE: parabolaDiky dnes jsem byl kamosovi nastavi parabolu po jeho zasahu delal jsem to fakt docela hodnekrat tak si docela verim.Mel tam motor ten bohuzel ztrhnul takze je docela pravdepodobne ze i zdeformoval parabolu.na oko to tak vypada.Jinak astru naladim sice zadna slava.Thor nebo sirius nikoli.dik lukas |
![]() lak |
08.12.2008, 23:18.14 | |
RE: parabolano já už k tomu nic nemám lukáši, je to prostě tak, pozor na skew 31-36 stupňů podle místa příjmu |
![]() Babui |
08.12.2008, 23:30.35 | |
RE: parabolaDiky me to stacilo.ja jen potreboval potvrdit ze nejsem uplne neschopnej :lookaround: rekl jsem mu at si kopi novou tohle byla ta plechova od digia hlavne at to sam neladi je to zednik vsude pouziva silu :))) .ps.musim uznat ze bych se tim nechtel zivit dve hodiny v te kose na strese rozbyta hlava sedreny koleno a ryma jako (nevhodné slovo) fakt vas docela obdivuju ;) jestejednou dik |
![]() lak |
08.12.2008, 23:36.11 | |
RE: parabolapokud to myslíš všeobecně pak ano, také mám před montážníky úctu R^ osobně se tím neživím, protože bych se neuživil, strávil bych u každého klienta celý den, než bych věděl, že vše umí a všemu rozumí :8) |
![]() Babui |
09.12.2008, 00:13.12 | |
RE: parabolaLukasi,to chlapy příště lépe! Chlapi - je rozhodně lepší ! |
![]() Tondach |
09.12.2008, 00:21.28 | |
Tondachsory-ani jsem se toho nevsim to asi ta rozbita hlava :))) |
![]() lak |