Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.12.2008, 22:56.49

parabola

Ahoj chlapy chtel jsem se zeptat,je mozny ze ma velky vliv deformace paraboly na signal.sory za blbou otazku uz fakt nevim.Lukas
uživatel
lak
08.12.2008, 23:01.55

re:

hoď tenisák proti zdi, pokud je rovná a ty házíš pořád stejně vždy se ti vrátí kam chceš ty, pokud hodíš šikmo , křivě atd. ulítne ti někam jinam a tak to je i se signálem, nedostane se zpět do LNB, proto deformace paraboly jak píšeš má velký vliv (nic nechytneš)
08.12.2008, 23:07.57

RE: parabola

Diky dnes jsem byl kamosovi nastavi parabolu po jeho zasahu delal jsem to fakt docela hodnekrat tak si docela verim.Mel tam motor ten bohuzel ztrhnul takze je docela pravdepodobne ze i zdeformoval parabolu.na oko to tak vypada.Jinak astru naladim sice zadna slava.Thor nebo sirius nikoli.dik lukas
uživatel
lak
08.12.2008, 23:18.14

no já už k tomu nic nemám lukáši, je to prostě tak, pozor na skew 31-36 stupňů podle místa příjmu
uživatel
Babui
08.12.2008, 23:30.35

Diky me to stacilo.ja jen potreboval potvrdit ze nejsem uplne neschopnej :lookaround: rekl jsem mu at si kopi novou tohle byla ta plechova od digia hlavne at to sam neladi je to zednik vsude pouziva silu :))) .ps.musim uznat ze bych se tim nechtel zivit dve hodiny v te kose na strese rozbyta hlava sedreny koleno a ryma jako (nevhodné slovo) fakt vas docela obdivuju ;) jestejednou dik
uživatel
lak
08.12.2008, 23:36.11

pokud to myslíš všeobecně pak ano, také mám před montážníky úctu R^ osobně se tím neživím, protože bych se neuživil, strávil bych u každého klienta celý den, než bych věděl, že vše umí a všemu rozumí :8)
uživatel
Babui
09.12.2008, 00:13.12

Lukasi,to chlapy příště lépe! Chlapi - je rozhodně lepší !
uživatel
Tondach
09.12.2008, 00:21.28

Tondach

sory-ani jsem se toho nevsim to asi ta rozbita hlava :)))
uživatel
lak