Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
14.12.2008, 19:22.05

OPENBOX X-810

Zdravím.Neviem či ste sa už niekto stretol s týmto problémom.Na Digi TV mi ide na STV 1 a STV 2 pozadu zvuk.Zaujímavé je že to robí len a len na týchto dvoch programoch.Všimol som si aj to,že keď prepínam programy tak mi dole na lište nezobrazuje aktuálny film atď.Ale nezobrazuje to komplet na všetkých programoch.Podľa všetkého ten prijímač asi nie je pravý,lebo vzadu má vypínač 0-1 a nápis Design by Slovakia.Verzia softwaru je 5.38 z 26.6.2008.Dík.
uživatel
polfini
14.12.2008, 19:57.13

RE: OPENBOX X-810

Zrejme si daval do prijimaca setting. Prepni zvukovy stopu na prvu - lebo zo settingu je standartne nastavena anglictina a tato zvukova stopa (vacsinou ide slovensky) ma opozdeny zvuk. ;) ;)
uživatel
kamilo
14.12.2008, 19:58.52

a ak ma vzadu vypinac tak je kopia....nema mat vypinac, ma byt Made in Korea a pod srubkou na ZS ma byt vyrez. Takisto opt. vystup nesmie ma odoberatelny kritku vystupu. Je to kopia... :fuming: :fuming: :fuming:
uživatel
kamilo
14.12.2008, 20:24.00

Ďakujem pekne.Bude to isto kópia,ale zatial šlape,kúpil si ho známi,ja som už o tých kópiách dosť čítal,tak si dávam pozor.Ale aj pri nahrávaní softu sa správal super,tak len ostáva veriť,že to tý Činanci naklónovali dokonale.Ďakujem moc,ešte raz za reakciu!
uživatel
polfini