| 19.12.2008, 14:26.57 | |
Vantage 7100 a průchod signáluPřipojím druhý sat. přijímač do Loop Q (ono to není Q, ale taková značka jako bývalo na připojení gramofonu) a nic se neděje. Druhý přijímač je bez signálu. Ať mám Vantage vypnutý zcela, nebo ve Standby, tak je to stejné. Když je zapojím obráceně, Vantage jako druhý, tak to funguje.Vypadá to, že průchod signálu přes to Vantage funguje jenom když je přijímač zapnutý, jakmile už je ve Stand-by, tak to nejde. Lze to nějak vyřešit? Přece nebudu mít zapnuté oba. |
![]() sateliťák |
| 19.12.2008, 15:36.39 | |
sateliťákmám zapnuté oba a funguje to vše jako jeden přístroj,je tam dohromady 18 fav.skupin,/Vantage a Octagon/Lnb twin,motor točí Octagon a Vantage pouze snímá z druhého kabelu od Lnb,přepínání R0 na telce HD 1 a HD 2 přijimač pouze jedním tlačítkem,a jsem velice spokojen,Využívám tedy přednosti obou přijímačů, |
![]() hery |
| 19.12.2008, 15:51.58 | |
to heryAle on se ptá na něco jiného.Ty máš twin.A on se ptá na tunerovou smyčku u Vantage. |
![]() Sekyra |
| 19.12.2008, 16:14.42 | |
Vantage musí být zapnutýbohužel |
![]() Orion |
| 19.12.2008, 16:55.16 | |
Sekyrataké jsem to zkoušel a právě protože jsem nebyl s tímto stavem spokojen použil jsem jiný systém,to je každého věc,čemu dá přednost a jak si vyřeší své záležitosti,já mu to nenabízím,jen jsem uvedl,že to lze řešit různě.Dle toho čemu chce dát přednost. :8) :8) :8) :8) :8) :8) já jsem spokojen takhle jak jsem uvedl. :8) R^ |
![]() hery |
| 19.12.2008, 22:04.05 | |
Jo, je to jasnýVantage musí být zapnutý, potom je to průchozí, jinak je to mrtvý. Je to nepříjemné. Třebas u Fergusona to maká i když je přijímač zcela vypnutý (vzadu).Takže jaký má tohle důvod, to nevím. |
![]() sateliťák |
| 19.12.2008, 22:44.21 | |
No a vidíš,já když jsem na Thor,tak můžu klidně jeden přístroj vypnout a šlape mi přes Diablo NORDIC CANÁL a Digi vždy na tom druhém přístroji,tak si to v hlavě srovnej a zkus využít vždy ten přístroj,který chceš použít,ale musíš brát v potaz,co bude dělat ten druhý,a co od toho chceš!!!!!jinak všechny Vaše uváhy jsou jako vždy na ho...,mám rád rady kamarádů,a myslím si že z toho neuděláš podle své představy vůbec nic korektního,a jestli tady radí někdo jiné blbosti,tak uvažuj.:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
![]() hery |