Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.12.2008, 21:08.20

prodavač

Dobry večer. Minuly tyden v Datartu v LIbereckem centru Nisa chtěl zakazník televizor a chtěl mít HD Novu. Prodavač mu doporučil Panasonic Ful HD s tím ,že Nova mu nepujde protože vysíla jen HD. Až pry bude vysílat Ful HD tak již svym televizorem je připraven na toto vysílaní.....Byl jsem u toho. Jeníček
uživatel
jenicek
19.12.2008, 21:23.07

RE: prodavač

a kdepak byla Mařenka nebo Maryška ?
uživatel
Vlado Fogo
19.12.2008, 21:26.33

Kdyby hloupost nadnášela

lítal by zmíněný podavač (krabic) jako holubička. Takový člověk by měl dělat u lopaty nebo krumpáče, protože pro takového by i vibrační pěch (dusák) byla technologie nad jeho chápání. Ovšem vzhledem k platům prodavačů a parcovní době v takových marketech nelze předpokládat, že zde půjde pracovat někdo, kdo něco zná...
uživatel
Zorbas
19.12.2008, 21:33.03

Opravdu chlapi se mi to stalo a zakazník nad jeho řečí uznale kroutil hlavou a poděkoval za přikladné vysvětlení.Mě bylo stydno do hovoru vstoupit, uznam kupujicí měl ssebou maleho synka.
uživatel
jenicek
19.12.2008, 21:43.52

To co popisuješ je vidět dnes a denně a daleko lepší perličky..Ale jak píše Zorbas lze těžko přepokládat že ,,Podavači" tam postávající kteří potřebujou hlavně přežít budou těžko blekotat něco normálního..
Nedávno jsem poslouchal jak zrovna jeden oslnoval jeden starší manželský pár s otevřenou pusou že čím blíž budou mít anténu (která je na střeše)u televizoru že tím hezčí budou mít HD signál z DVB-T tuneru.
Strašný a manželé uznale naslouchali jak ovce a pán si ještě dělal zápisky..ufff
uživatel
pat
19.12.2008, 21:44.27

prodavač a Daniel/ZORBAS/

Mám tyto zkušenosti také,je to smustné,ale je to tak,v této oblasti jsme daleko i před klukama z omka a jiných obchodních společností,proto novinky a přístroje na zkoužku radší bereme ze zahraničí,je to rychlé a spolehlivé/jenom příklady vyzkoušení Diabla verze 2.3 min. o půl roku dříve ze zahraničí než zde./Odzkoušení OCTAGON 918 HD obyčejný sat.přístroj/ do dnešního dne seriozně není tady k sehnání/ opět na jaře v tomto roce ANGLIE i to Německo ho nemělo./atd. různé dekodovací karty ,no to snad není možné zde seženete to...!!!!!kdyby si člověk nějak nepomohl tak nevím,víc k tomu asi není možné z mé strany dodat,to jsou chlapci zkušenosti,nezlobte se,že nemám důvěru k našim obchodníkům./třeba i k odborníkům.
uživatel
hery
19.12.2008, 21:56.14

Zcela se ztotožňuji s předešlým článkem Heryho, protože vše co mám tj. V 7100, Octagon HD SF918, Diablo 2.3 atd. mám je díku tomu, že mně to velmi schopný kamárad Heryho zajistil v Anglii, navíc vše otestoval, protože tady o tom naši sat. obchodníci neměli ani ponětí, že něco takové vůbec v tomto oboru existuje, snad až na pár výjimek, ale v tomto případě šlo opravdu o skutečné odborníky nikoliv obchodníky.
uživatel
klokan49
19.12.2008, 22:05.38

hele v tomhle datartu maj uplny kulovy a je to otevreny asi mesic. sem tam byl jednou pro neco jinciho a stacilo. treba to tam po vanocich zavrou, pac to je uplna traga.
uživatel
bublajs
19.12.2008, 22:19.34

bublajs

ale doufám,že když to zavřou,nebudou to svádět na krizi,je to tak perfektní mě tu hraje GOLDSTRAR a jsem spokojen.Chlapci čau.....
uživatel
hery
20.12.2008, 08:32.06

no, predavac bol ste dobry, ked som ja povdal predavacovi nech mi ukaze FullHD televize, tak mi povedal, ze to pocul prvy krat ale to bolo uz davnejsie tak 4 mesiace dozadu. :)))
uživatel
Vlasto
20.12.2008, 08:45.51

Pokud na vás nikdo nemířil revolverem, a lezli jste do podobných prodejen dobrovolně, můžete poděkovat jenom svému iq.
Zřejmě tam jdete rovnou od supermarketího řezníka s bezvadným špekáčkem za 30 Kč/kilo, a nesete si hybermarketí křupavé rohlíčky za 1Kč/ks.
To je hnus, co?
Ale nutí vás někdo tam chodit?
uživatel
Antonín
20.12.2008, 08:59.16

darmo,silná káva sa pije všade na svete,aj u "Nás"... R^ :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
mat
20.12.2008, 15:35.27

Vlastně nechápu co Vás na tomto zaráží. Vždyť v česku takto fungují snad všechny velké prodejny, kde pro prodavače mám trochu jiné a jediné označení "podavač" :lookaround: Tady jde o to co nejvíce prodat co nejlevějších šuntů (opravuji, že některé jsou i za ty nízké ceny velmi drahé). A poslední pointou je to, že takováto firma Vám takto vybraný výrobek přiveze za první uzamykatelné dveře, a zákazník pak obvolává všechny ostatní menší firmy, kdo vlastně mu pomůže a takto zakoupený výrobek zprovozní. Poté je velmi nepříjemný :fuming: , že nikdo pro něj takovouto službu nechce udělat, strašně se divý :O , všechny oslovené firmy pomlouvá, ale nějak si neuvědomuje, kde výrobek koupil a proč nevolá TAM a vyžaduje technickou podporu u nich. :scared:
uživatel
teslaton
20.12.2008, 16:35.12

Pokuď je prodavač chytrej tak musí jenom balamutit a lhát. Když je uplně blbej tak je to skoro jedno protože důležitý je prodat a na to nepotřebuje ani 7 tříd ...

@Antonín
Nebýt supermaketů a hypermarketů tak máme vše tak 4x dražší (možná i o více) a kvalitou o notný kus níž. Je strašně dobře že jsou ...
uživatel
TDB
20.12.2008, 17:57.27

ale notak, prece necekate, ze se v supermarketu neco dozvite, vy kdoz lezete na odborny server...

a 99% normalnich lidi, je spokojeno

chcete to snad menit, anebo vykrikovat OOOJEEEE anebo co vlastne chcete? :-D
uživatel
gorro
21.12.2008, 00:33.09

plzeň

.. trochu přidám,
v říjnu po zapnutí Krašova volá zákazník a chce naladit dvb-t kanály na svém rok starém lcd samsung, záležitost na 2 minuty se protáhla na 15 a po přečtení návodu jsem konstatoval, že digitální tuner tv nemá..

zkrátím to a celá věc dopadla tak, že dostali zdarma STBčko Strong
jen tak dál ...
uživatel
veris
21.12.2008, 00:35.19

plzeň

maličkost mi unikla, lcd bylo zakoupeno Plzni ve wordu :))
uživatel
veris