Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.12.2008, 07:20.45

upc direct: zrušení smlouvy

dobré ráno. chci se zeptat jak je to se zrušením upc. příde po odeslání výpovědi od nich něco jako potvrzující dopis? přijímač s kartou se vrací původnímu dýlerovi? díky
uživatel
vortimond
21.12.2008, 07:33.03

RE: upc direct: zrušení smlouvy

Přesně tak.Může se vrátit všude tam,kde se UPC nabízí,ale je lepší to vrátit,tak kde jsi si to bral od původního dýlera.
uživatel
Eskamoter
21.12.2008, 10:55.16

S potvrzujícím dopisem většinou UPC pošle i seznam dealerů v tvém okolí. Vrátit můžeš ke kterémukoliv, protože např. ten můj původní už dávno zkrachoval takže jsem vracel u jiného. Zkontroluj si všechno co máš vrátit, nejde jen o přístroj a kartu, chtějí i původní kabely.anténa s LNB ti zůstává.
uživatel
ivan v
21.12.2008, 11:05.39

díkes. už se těším až to bude pryč
uživatel
vortimond
21.12.2008, 12:49.21

Ano, také jsem byl rád, když jsem se toho po několika letech zbavil. Bylo to docela náročné. Při neustálém přemlouvání, kdy nabízeli všechno jen ne kvalitu téměř zadarmo, jsem od nich dostal smlouvu o ukončení. Na jejím základě jsem jim vrátil jejich satelitní PVR HD přijímač (k čemu ho nabízejí opravdu nevím, asi na sledování FTA HD kanálů). S potvrzenou smlouvou o navrácení zařízení si čast vratné zálohy nechali (a to jsem jim nikdy nic nedlužil) a ještě poslali 3 další měsíční faktury. Na ty jsem již nereagoval a posléze přestali zcela otravovat...
uživatel
PetrT
21.12.2008, 21:39.47

Rušil jsem UPC v říjnu 2008 po šesti letech a Philips 6010 mi nechali. Byl jsem celkem překvapen, dali to písemně. Jinak vyrovnání přišlo asi za měsíc složenkou.
uživatel
Daru
22.12.2008, 09:21.20

také jsem to po šesti letech zrušil, minulí tydem mi volali a také přemlovali, ale podle mne ten kdo si koupí nebo koupil LCD TV nebo Plazmu TV, tak na UPC nemůže koukat obraz i zvuk jedna zoufalost, několikrá jsem jim po koupi LCD TV psal ale reakce žádná, tak jsem jim to při zrušení řeknul a byli překvapeni že je obraz i zvuk perfektní, a teťka jakou jinou Skylink nebo Gital???
uživatel
1801