| 21.12.2008, 11:39.12 | |
Vantage 7100-nahrávání na disk+vypálení na DVD.Chtěl bych si pořídit externí disk k tomuto přijímači a nahrávat a pak si vypálit DVD.Protože jsem začínající přečetl jsemna diskuzi vantagefunclub jsem se dočetl jaké disky použít asi koupím WD PASSPORT 250 GB , také jsem tam našel program FAT 32 na sformátování disku.Dále jsem hledal jaký program použít v PC na převedení a zároveň vypálení DVD. Našel jsem tam tyto programy:Video REDO TV Suite,Format Factory, MPEG Video wizard DVD4.0.4.110.Chtěl bych se poradit se zkušenými,jaký použít program na převedení v PC a zároveň vypálení - pro mě co nejjednoduší a zda se dá použít některý free.Děkuji za odpověď. |
![]() allfin |
| 21.12.2008, 12:39.11 | |
RE: Vantage 7100-nahrávání na disk+vypálení na...Z Vantage formátu .trp pálim na dvd väčšinou formát .avi(video codek xvid),pomenej .mpeg2 a už málokedy dvd author.Priamy prevod robím cez "Any video converter",len pri záznamoch kde je viac zvukových stôp (napr HBO),treba nastaviť správny "Audio track" a tiež "video size" na rozlíšenie mylím ,že default je ta original. Ak chceš aj DVD AUTHOR (.vob formáty)tam so používal free"Cucusoft mpeg2 to dvd author". Vyššie uvedené sa dajú páliť cez "Burn4free" k úplnej spokojnosti. |
![]() sekop |
| 21.12.2008, 14:44.46 | |
Pro sekop.Díky za informaci,mohl bych se případně,pokud mi nebude něco jasné na Tebe obrátit? |
![]() allfin |