Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.12.2008, 11:45.49

cl modul nezobrazen

zdravim,mam problem s cas 3 plus,pri vlozeni t-rex cam se mi modul nezobrazi,pise to,bud ze neni instalovan,anebo ze neni nalezen..mam cas interface studio 8.6b,je tu nekdo.kdo resil stejny problem?dik
uživatel
mick
21.12.2008, 12:05.39

RE: cl modul nezobrazen

Nejdřív bych zkusil kontakty, dotlačit, přezkoumat kšandu apod... na Casu by měla blikat kontrolka po zkontaktování modulu...
uživatel
Nescafe
21.12.2008, 13:32.59

dekuji zaodpoved,
kontrolka se po zasunuti modulu rozsviti,ale v casstudiu to nenejdu,cetl jsem nekolik odkazu se stejnym problem,ale zadna pomoc..mam verzi cas studio 8.6b,zkusil jsem i nizsi verzi 8.3a,ale mel jsem stejny problem,rikam si,ze je tomozna nejaka zacatecnicka chyba,delam to poprve..
uživatel
mick
21.12.2008, 14:12.51

a co otočení Dummy Card??? To je ta zelená karta, co jde dovnitř... :-/
uživatel
Nescafe
21.12.2008, 21:55.20

ani po otoceni to nic nedela,navic karty do modulu taky strkam cipem nahoru,fakt me zajim,cim to bude,ve forumu u duolabs se tento problem vyskytl nekolikrat,ale reseni jsem tam nenasel..
uživatel
mick
21.12.2008, 22:16.01

Těžko radit. Zkusil bych jiný modul, zda jej to uvidí... nebo je to v CASu. Pokud je ovšem modul v přijímači OK, tak bych šel po CASu, kšandě a Dummy card, vyměnit prozkoušet. Někdy to jen trošku trvá, něž se modul chytí... V Praze mohu operativně pomoci. Jinak na dálku nevím.
uživatel
Nescafe
21.12.2008, 23:05.41

ok,vyzkousim,snad to uz bude bez trapeni..v praze bohuzel nejsem,ale i tak dik..
uživatel
mick
21.12.2008, 23:38.42

Ještě by to šlo zkusit přes Fun7... T-rex je 4.1 a je v něm predátor??? Cas je přes USB a třeba karty o nichž byla zmínka vidí? Jinak ten modul je zapotřebí zkutečně někdy dotlačit trochu více do CASu, tedy aby byl OK. Jinak dle okr. by se mohl někdo přihlásit z okolí...
uživatel
Nescafe