21.12.2008, 16:17.18 | |
Prodejny a satelityV každé prodejně člověk vidí v provozu 50 televizí, ale prodejnu, kde by měli v provozu nějaký satelit neznám. Nebo snad někdo znáte? |
![]() sateliťák |
21.12.2008, 16:29.40 | |
RE: Prodejny a satelitya co ako si tym chcel povedat ?? pepo, stromcek uz mas ozdobeny ?? nie ? no tak sup sup !! je to lepsie ako pisat kraviny na sat forum |
![]() Vlado Fogo |
21.12.2008, 16:57.17 | |
RE: Prodejny a satelityznáme a neni jich malo...v hypermarketech bych sat. nekupoval. za á tomu prodavaci vetsinou nerozumí a za bé...většinou to jsou šméčka:-( |
![]() cb21 |
21.12.2008, 16:58.54 | |
RE: Prodejny a satelityšméčka v tomto smyslu = šumítka (aneb automatický tetris na tv):-))))))))) |
![]() cb21 |
21.12.2008, 16:58.57 | |
V.F.Kraviíny píšeš Ty!!!!Prečo nadávaš do Pepov-a nie je to prvykrát!Si platený za rozduchávanie vášni medzi Slovákmi a Čechmi?Ktorá Štb ťa platí? Raz píšeš po Slovensky ,raz Česky-ani vlastná Mˇať ti nerozumie! :8) :8) :8) |
![]() TOMO03 |
21.12.2008, 17:26.09 | |
TOMO03R^ R^ R^ |
![]() knawi |
21.12.2008, 18:19.39 | |
@TOMO03ked je cech automaticky pisem pepo, ked slovak tak janko trebars aj z hornmej marikovej .. v ziadnom pripade to neni rozduchavanie nejakych vasni, je to vseobecne oslovenie .. take nieco ako ked ti prazak zavali : ty v o l e ..ci na to sa tiez urazas ?? satelitakov prispevok je o nicom a keby tu bol kos ako na niektorych forach urcite by to skoncilo tam Rv |
![]() Vlado Fogo |
21.12.2008, 18:30.50 | |
Vlado Fogotak isto ako prevažná väčšina Tvojich reakcií, ktoré nič neriešia a sú tým pádom off topic.Nereagovať je ale pre Teba zrejme úžasne zložité. Zrejme je to tým že už máš stromček ovešaný / súčiastkami z Dreamov-prudko poruchových / |
![]() dempsey |
21.12.2008, 18:47.19 | |
RE: Prodejny a satelityProdejnu, kde uvidíš satelit v chodu je např v Trutnově SATAN. Na dotazu nevidím nic špatného. Ale kritizovat neurvalé chování některých jedinců je na tomto foru nebezpečné. Někdo má holt ochranu ALL Inclusive a jiný , jako já, letí za cokoliv. Ale takovej je život. |
![]() kuba |
21.12.2008, 18:51.28 | |
RE: Prodejny a satelityJeště dodám, že právě u Satana jsem poprve viděl HD program v chodu na velkým panelu a byl to napoprve opravdovej zážitek. Jinde jsem se s tím opravdu nesetkal. |
![]() kuba |
21.12.2008, 18:56.01 | |
@dempseynie stromcek je ovesany zufalcami co si kupili RAKETU dreamsky a nasledne hodili maslu ked ho zbadali v realnej prevadzke..LACNE v ziadnom pripade neznamena aj dobre !!! |
![]() Vlado Fogo |
21.12.2008, 19:00.28 | |
RE: Prodejny a satelityNo pánové já zas byl dneska v pěkném šoku když jsem nemohl sehnat v žádném Elektru obyčejný venkovní koax.Uspěl jsem až snad v pátém krámu. Tak nevím co si o tom myslet,je to ostuda ostud. |
![]() BIDLO |
21.12.2008, 19:11.58 | |
Vlado Fogoakoby Tvoj obdivovateľ napísal:Zase len táraš a drýstaš Dreamsky 7000/7500 je výborný prijímač a na fw sa pracuje. Chyby boli i na iných legendách a niektoré pretrvávajú do dnes. Napíš jedinú, ktorá by tento prijímač handicapovala oproti iným-podobne vybaveným prijímačom. RAKETA bude pre Teba veľký problém / nie je to Dreamsky ale AZbox Elite a AZbox Premium / Za prvé: AZbox je Tvoja "obľúbená značka" Za druhé: Servis sa Ťa asi zase nebude týkať Sorry...Vzťahy sú jasné a rýpali sa nepozývajú :))) |
![]() dempsey |
21.12.2008, 19:16.44 | |
RE-BidloNevím jak u Vás,ale u nás na Moravě už je asi měsíc satelitní sezóna(tj.nejvíce práce).Každý se chce dívat na satelit po dobu Vánoc.Jako každý rok,pak se nediv že někde mají vyprodaný koaxiální kabely. |
![]() Baron |
21.12.2008, 19:26.18 | |
RE: Prodejny a satelityTo je mi jasné,sám jsem tam viděl pár lidí kteří si komplet kupovali,teda "komplet se Strongy". Že může být někde vyprodán chápu,může se stát ale že ho neměli skoro vůbec nikde to byl pro mě docela šok.Koax nedostatkovým zbožím,to tu ještě nebylo.Mimochodem měl jsem na mysli konkrétně Olomouc. |
![]() BIDLO |
21.12.2008, 19:43.39 | |
@dempseyjasne. az bielorusi doonanuju mozno pojde korektne aj zdielacka, pripadne posielanie ECM na CW kartuach boze dalsie kramy z produkcie Azsrot, paanboh zavaruj BTW: hovoris ako big boss ale pritom si 5 kolo u voza - malinký priekupnicek/bonzaček od trencina, ktory sa snazi presadit na trhu. hold karty su uz davno rozdane a tebe nezostava nic ine len tlacit sa niekomu do zadku, co sa Ti mimochodom aj vynimocne dari :laughing: |
![]() Vlado Fogo |
21.12.2008, 19:57.05 | |
šieste kolo na vozeAko väčšinou si zasa mimo.Nie som od Trenčína Nie som big boss Som malinký priekupníček a nemám s tým problém :))) Do zadku sa tiež tlačím a slečny s tým väčšinou nemajú problém - tak ani ja A máš pravdu - tento rok sa mi výnimočne darí a dúfam, že to s Dreamsky a AZboxami Elite a Premium bude ešte lepšie Na záver: Čo si myslíš Ty ma fakt vôbec nezaujíma. Prispievam na parabolu preto, aby niekto uviedol na správnu mieru Tvoje klamstvá a zavádzania - odhliadnuc od toho, že naše výmeny "skúseností" patri medzi najčítanejšie vlákna. S Tebou to už lepšie nebude :))) :))) :))) |
![]() dempsey |
21.12.2008, 20:00.53 | |
@Vlado FogoRozčilovat se sice můžeš, ale není to dobře. Pokud si chci koupit satelit, tak musím přes internet, přes e-shop, a tudíž kupuji zajíce v pytli. Já bych ho napřed chtěl vidět v provozu, abych se podíval jaké to má menu, jaký to má obraz a podobné věci? Rozumíš tomu, co bych chtěl?Myslím, že by to mělo být normální, jako u těch TV. |
![]() sateliťák |
21.12.2008, 20:32.11 | |
RE: Prodejny a satelitysateliťák: to s tebou naprosto souhlasím.Navíc kdyby měli zákazníci možnost si to v krámě prohlédnout na vlastní oči určitě by se těch kompletů prodalo daleko víc,zvláště by to mohlo hodně zapůsobit na ty napůl rozhodnuté. |
![]() BIDLO |
21.12.2008, 20:37.03 | |
@sateliťáktomu co si teraz napisal rozumiem avsak to co si pisal v 1 threade vyzera ako keby si behal po tescu, lidli a metre. tam naozaj nic neuvidis, ani dobry satelit ani znaleho predavaca ..preto je tu na parabole a aj inych forach katalog firiem kde urcite nejaku tu specializovanu firmicku na satelity najdes v blizkosti svojho bydliska @ dempsey vidis, a v tom je velky rozdiel medzi nami .. ja sa do zadku nepotrebujem nikomu tlacit, a preto sa snazim byt objektivny a povedat vsetko narovinu bez toho aby som bol zdrbkany od nejakeho chlebodarcu .. co sa tyka hodnotenia sat prijimacov a z duse nenavidim skrytu reklamu na shit-ny satelitny prijimac. ked si zalistujes spat pisal som krizicky aj na tie sroty co sa sem plavia ze trinca, ale aj na fergusony, technisaty sroty dm 500 (aj ked de facto nebyt dream multimedie a ich "kvalitnych" prijimacov nejeden servisak by zaplakal he he) .. tak isto nemam problem aj vyzdvihnut nejaky ten prijimac, ku prikladu octagon918, vantage, kathrein a mnohe ine postavene na kvalitnom HW. ten vas dreamsky ma sice moderny procak z rodiny conextant-ov ale co ked viazne sw podpora.. u showboxov je to myslim tak isto .. korejcik riesi kravinky kolo epg ale zeby poriesil prioritu zdielania tak to nehrozi .. atd atd |
![]() Vlado Fogo |
21.12.2008, 21:02.02 | |
Vlado FogoPíšeš že sa niekomu tlačím do zadku...Neviem ako si na to prišiel a už vôbec nebudem vykrikovať do celého sveta ako si ma urazil. Ty ma uraziť nemôžeš. :))) teoreticky by si to robiť nemal - aspoň podľa pravidiel fóra Rozdiel medzi nami je priepastný a vôbec nemá nič s sat prijímačmi a ich kvalitou... Nechce sa mi to hľadať, ale Tvoje príspevky k Octagonu a jeho hw boli tiež iné ako teraz. Si proste nevyrovnaná osoba a píšeš to, čo Ťa práve napadne - bez praktických skúseností s konkrétnym prijímačom. Každý šlape svoju vodu. V Třinci tiež nie sú všetky prijímače hviezdy. Je len na zákazníkoch - nie koncových - čo budú kupovať a ponúkať. To isté platí aj pre iných dovozcov. Každý z nich má vo svojom sortimente nejaké sr*čky. Je ale pravda, že nie všetci dovozcovia sa rovnako starajú o podporu a flexibilitu svojich prijímačov. Openboxy a ich jediná výhoda - shar kariet medzi sebou - nevyšla spolu s radou X-8x0. Niekto sa o to musel postarať a Ty si to nebol. Bol to Tebou neustále hanený "panáček z Třinca". V tomto ohľade nie je čo riešiť. Sprosto ho ohováraš a rád to zdôrazním aj keď to nazveš strkaním sa niekomu do .... Tak isto tlačí na spojazdnení tejto "malej" výhody aj na Showboxoch, Dreamsky a dokonca aj na AZboxoch ale to si skôr nevyhovuje, preto že zdieľanie bolo výsadou Linuxových prijímačov. Jednoducho čím viac sa predá Dreamsky - tým menej sa predá prijímačov na ktoré si ešte siahneš. Prispôsob sa - alebo umri :8) |
![]() dempsey |
21.12.2008, 22:37.21 | |
Přínos na foru pro normální sateliťákyDempsey 95%VF 0% |
![]() Hansi1 |
21.12.2008, 22:51.26 | |
RE: Prodejny a satelitySouhlas, VFogove příspěvky mají nulovou vypovídací hodnotu.Urážky a hulvátství nemají se sat. příjmem mnoho společného. |
![]() kuba |
21.12.2008, 23:00.43 | |
RE: Prodejny a satelityBohužel je chráněný. :fuming: |
![]() lachtan |
22.12.2008, 00:38.34 | |
@dempseypremyslej co v rozohnenni pises pac to nema zadnou hodnotu a co VF ? necham na ctenarich!!! |
![]() PowerPC |
22.12.2008, 02:33.14 | |
@kubakubo az budes vediet kde je sever tak sa ozyvaj .. zatial tu po parabole pobehujes ako take teliatko snaziace sa niecim zaujat ...@dempsey 1, k tomu tlaceniu do zadku si sa predsa sam priznal v prispevku 21.12.2008, 19:57.05 2, asik si si splietol octagona s fergusonom, pretoze ked zalistujes dozadu pisal som o optiboxe prerobenom na octagon a to su dve rozdielne veci ... ak najdes niekde opak toho co tvrdim prosim pastni link 3, nepopieram ze panacek sa snazi .. to je samozrejme.. autoupdate na Digi slapalo na vsetkom len na azboxe ho dorobili az 2 tyzdne po kazdej zmene keys :))) dufam ze teraz ako sa po uploadoch povaloval OK dokument nagra 3 hack FAQ pride azsrot v predstihu s nagrou 3 ;) |
![]() Vlado Fogo |
22.12.2008, 07:05.30 | |
VF."take teliatko snaziace sa niecim zaujat ..." tady zatím vypadáš pouze ty. Já se jako hulvát nechovám. |
![]() kuba |
22.12.2008, 10:17.40 | |
@satelitakNajdi si nieco na internete - najlepsie v Nemecku - zavolaj tam a pripravia ti to aj s demonstraciou. Na zaver ked minies 3000 za benzin zistis, ze ti este asi 10% zostalo na reklamacie. Na Slovensku aj v Cechach su vacsinou predajcovia sat techniky mizerny, ale za to drahy. |
![]() gogo1 |