Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.12.2008, 10:32.47

Digi TV - to už je moc!

Lidi, soudě dle toho, jak se po každé změně klíčů zahltí Parabola a podobné servery, kde většinou žádné klíče nikdo nenajde, je jasné, že Digi nelegál dostává do rukou stále více lidí, kterým to namontoval nějakej dobrák za hříšnej peníz, kterej z toho má fajn byznys. Tak hergot buďme soudní a když už - tak to věnujte jenom lidem, o kterých určitě víte, že si pro aktuální klíče nebudou psát tupě sem, ale dokáží si je sami sehnat a hlavně sami i zadat!! Znám dokonce jednoho vola, kterej to montuje lidem a za paušál 150 Kč za měsíc se jim "stará" o funkčnost. Už je toho fakt moc - kvůli těmto tupým diskusím na otevřených fórech se potom nedivte, že vám to Rumuni 2x za Štědrej den vypnou. Jinak hodně štěstí a dobrých signálů do nového roku.
uživatel
Diaboltp
26.12.2008, 10:43.06

RE: Digi TV - to už je moc!

bych tento chytrácký příspěvek vymazal.
uživatel
Janik
26.12.2008, 10:46.32

ja by som na ich mieste AJ kazdu hodinu menil kluce.
uživatel
Pirat
26.12.2008, 10:51.01

taky přemejšlím, že bych to rozjel na kšeft. myslím že se na tom dá slušně vydělat a riziko je minimální. jeden takovej chytrák to provozuje v krámě hned tady u nás na konci ulice. říká tomu odblokování (golden interstáru např.) pro příjem digi. nevím jaká je běžná cena
uživatel
vortimond
26.12.2008, 11:02.29

cenu

by Vám povedal VF,ten kedysi obchodoval s keys na SKYLINK pre dochodcov........
uživatel
gorefan
26.12.2008, 11:20.27

Digi tv-to je moc

Súhlasím s Diabolom.Môj známy a ja to montujeme čisto len tým, čo to vyslovene požadujú a dobre vedia, aká je situácia, čo sa môže stať.Prípadne to namontujeme technicky zdatnejším luďom, ktorí si to budú vedieť urobiť, prípadne ak sa stane to, čo teraz, tak majú v zálohe ďalšiu možnosť príjmu aspoň základných programov.
Na druhej strane sa však stalo, že vela luďom, ktorí to mali aj oficiálne, tak to tiež vypadlo.
Neseriózni montéri sa majú na čo tešiť.
uživatel
romannitra
26.12.2008, 11:34.18

dělá to určitě minimálně každá druhá satelitní firma. no a co no, tak když je poptávka. aspoň šíří dvb-s penetraci. za nějakou dobu bude z tradičně pozemního česka satelitní velmoc, jak je běžné v evropě.
uživatel
vortimond
26.12.2008, 11:39.44

Diaboltp

Se mi zdá že jsi nějaký moc chytrý-četl jsem si tvoje reakce a běž radši pomoct manželce s žehlením :)))
uživatel
donkarlos
26.12.2008, 11:43.29

@Diaboltp

Běž už s tím někde do prčic,neznáš nic jiného,než psát stále o digi????
uživatel
Prosat
26.12.2008, 11:53.02

Inak ja osobne netusim co tym chcelo DigiTv dosiahnut. Ked chce moze predsa kodovat kazdu hodinu ale nech si to zariadi inak aby sa ubranila piratom. Takto o vianociach naozxaj neviem co dosiahli, na stedri den si nastvali dost ludi, ktori museli prepalovat sw v satelitoch alebo zhanat a dopisovat kluce. A ako to pomohlo digitv? No predstavme si ze sa teraz ludia zlakli a povedali si ok, radsej si to kupime aby sme nemali problem na Silvestra - ale co teraz? Hned ak otvoria v piatok obchody, poutekaju si to zaplatit legalne. ALE - predajca im oznami, ze ked si to teraz objednaju, prijimace im dodaju najskor tak na jar, v tom lepsom pripade uz v marci, v horsom az v juli. A co urobia ludia? Tak sa opytaju dilera aka je ina moznost aby mohli v klude pozerat Silvestra - a co dostane za odpoved? No predsa rovno si tu objednajte UPC, hned vam dam kartu, ktoru len vlozite do prijimaca, budete sice platit o 200 sk mesacne viac (a budete bez HBO a Cinemaxa) ale budete mat pokoj. Z coho vypliva ze DigiTV naozaj nic tymto krokom neziska (iny provideri vo svete sli na Stedry den dokonca free), ba naopak si mohli pekne nastvat ludi, ktori si povedia, ok tak od nich uz nikdy v zivote!
uživatel
Billysk
26.12.2008, 11:53.48

příspěvky o digi jsou vždycky s přehledem nejčtenější. to je to, co lidi zajímá. warforum je taky v návštěvnosti jeden z těch top cs serverů. a spousta lidí má internet jen kvůli tomu. a kdyby jim to zavřeli tak budou brečet jak tady kvůli digi klíčům. přestože je toho plnej internet
uživatel
vortimond
26.12.2008, 11:58.02

Jen tak dál

Jen ať to mění ,jen ať se brání.Mají na to právo.Každej kdo chce využívat nějakou službu zadarmo se halt musí snažit.Jestli nějakej chytrák na tom chce ještě zbohatnout tak bych mu dal přez prsty.Už jen proto ,že sám není tak šikovnej a stejně to odněkoho jen získal.
uživatel
kono33
26.12.2008, 12:04.12

zlodeji

no to neni tak lebo oni su asi najvacsi zlodeji ako my co si tam dam kluce napr.https://www.parabola.cz/clanky/2338/upc-digi-tv-siri-nas-signal-tv-nova-bez-dohody/
uživatel
weisko1
26.12.2008, 12:05.41

to je takový to naivní očekávání. já platím 500 měsíčně o2 za internet, tak mám nárok na warez. a když tam někdo uploadne film bez titulků, tak ho po právu seřvu :D to samý s digi klíčema. Jak si to ta parabola vůbec dovoluje? :D je to sranda číst. většina si nevidí ani na špičku nosu
uživatel
vortimond
26.12.2008, 12:32.41

Pokud chce Digi inkasovat peníze, tak by měli poskytnout za ty prachy kvalitní signál a kartu s takovým kódovacím systémem, aby se dala použít v normálním SAT přijímači (tj. s HD). Dívat se na ten hnusnej signál s pomocí toho jejich šrotu není na kvalitní televizi opravdu možný.
uživatel
xls
26.12.2008, 12:35.13

@XLS

Ty si tiez jeden z tych mudrych co ????

Nikto ta nenuti k ich sluzbe !!!!!!!!!!!
uživatel
Pirat
26.12.2008, 12:38.49

Pirat a koho by jsi doporučil ty? Kdo má cca 40 programů v čj za ty peníze co oni. CS link? Ten určitě ne. UPC ?
uživatel
lukas79
26.12.2008, 12:41.41

Pirat

jj...bude tu na nich kydat,ale nacierno to pozerat bude,tam mu to uz neprekaza
uživatel
Blooddog
26.12.2008, 14:56.42

@Lukas

niekto ta nuti pozerat cca 40 programov ? Chlapi , (deticky ?) zobudte sa (chodte na piesocek?) .
uživatel
Pirat
26.12.2008, 14:56.44

Nevím proč se tolik lidí rozčiluje nad faktem, že jim je bráněno v nelegální činnosti. Na jejich místě bych bedlivě zvažoval zda o tom vůbec psát!!
Nyní kdo mi poradí jak mám doma pálit slivovici, koupil jsem si zařízení a ted nevím jak dál??
uživatel
grupen
26.12.2008, 15:04.15

4grupen

:laughing: Možná ne na zdejším fóru, ale věřím, že by se vždycky "dobrák" našel!
Je to prostě marný, ty dny po velkém třesku si tu nic nepřečteš, je to tady samý stupid.
uživatel
Tomik535
26.12.2008, 17:15.10

Já si (narozdíl od piráta) to Digi 2 roky platil, teď je to ve výpovědi. Za ty 2 roky narozdíl od konkurence vývoj nulovej.
uživatel
xls
26.12.2008, 17:34.19

Souhlas

Taky 2roky DIGI TV a v lednu dávám výpověď.
uživatel
ozzy 2
26.12.2008, 17:40.22

@xls

ja nemam moznost 1W :D
uživatel
Pirat
26.12.2008, 18:38.34

Akej konkurencie? UPC? Oni nemaju ani STV2 a JOJ Plus. Mimochodom, mne po 1 roku od zrusenia DigiTV prisla upomienka na 0 Sk (vraj dlzim 0 Sk), s tym ze mam zaplatit 100 Sk za upomienku. Skoro som od smiechu umerel a ked ma to preslo, tak ma chytil hnev ze co je to za drzost a po telefonate s nimi a mojmu pisomnemu upozorneniu, mi po dalsich 2 mesiacoch odpovedali ze teda nemusim platit tych 100 Sk. Proste komedia.
uživatel
Billysk
27.12.2008, 00:24.39

http://kody-digitv.okamzite.eu
http://www.najmsat.com
uživatel
kerynka