| 26.12.2008, 19:03.56 | |
udělejte něco pro svůj kulturní přehledDnes od 20hod na CT2.Největší současná česká operní diva - Magdalena Kožená.Hvězda absolutního světového kalibru. |
![]() Saxon |
| 26.12.2008, 19:16.11 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledna joj bruce willis to je kalibr |
![]() rudo281 |
| 26.12.2008, 19:18.21 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledto máš velikou pravdu! a nevím, jestli si jsme všichni vědomi toho, že ten koncert Magdaleny Kožené, opravdu světové star, můžeme sledovat. Děkuju za připomenutí Saxone! |
![]() knawi |
| 26.12.2008, 19:26.10 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledNo tak jo kultura je super, tak kouknem na toho willise :laughing: |
![]() 007 |
| 26.12.2008, 19:27.38 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledosobně jdeme do širokúhlého formátu na ČT1 |
![]() Babui |
| 26.12.2008, 19:36.11 | |
007Ty si z toho děláš (nevhodné slovo),ale já jsem v listopadu vysílal anketu, kde se ptali dětí na střední škole, co se stalo v listopadu 1989,to byli odpovědi...Vyhlazení Židů,upálení Palacha atd. Narážim na ten obecný přehled mladé generace. |
![]() Saxon |
| 26.12.2008, 19:44.14 | |
udělejte něco pro svůj kulturní přehledmas pravdu saxon, ja si to tiež pozriem, ale ked ma niekto milion kanalov nech si pozera co chce .... napr. Mrazika |
![]() konjo |
| 26.12.2008, 19:52.04 | |
@SaxonUrčitě odpovědi dětí odpovídaly na úrovni výchovy a úrovni rodičů ale co s tím? Copak i tady nevidíme pologramotnost, jeden se bojí dotknout pisatele, který udělá chybu, za níž bych značně vyplísnil malé dítě. Kolik místních k Vánocům dostalo a ještě spíše dalo knížku? Mám pocit, že od dob, ve kterých se používaly vkladní knížky, není o jiné knížky zájem.Po tý vichřici na jaře, pod kterým stromem a kde zpívaly u vás děti vánoční koledy, Saxone. Tehdy jsi měl starost. |
![]() knawi |
| 26.12.2008, 20:10.06 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledProč tady moralizuju? Jagy mě od tv odehnaly, sledují foylovu válku!! A mám to!! |
![]() knawi |
| 26.12.2008, 20:26.28 | |
nejlepší je kožená ...kožená .. má ji naše Božena ..BTW: ta Magdalena neni to žena toho vašho Viktora .. to byl taky kalibr :))) |
![]() Vlado Fogo |
| 26.12.2008, 20:51.52 | |
@Vlado FogoTrochu vím, co od tebe můžu čekat, ostatně možná i ty víš, co ode mně, ale tohle je snad trochu provokace. Magdalena Kožená je tak vzdálená tvého systému, že to nepochopíš a k Viktorovi právě proto máš blíž ty. |
![]() knawi |
| 26.12.2008, 20:57.01 | |
@VFHmm, nevypadáš moc dobře, kolik promile máš dneska?Stihl jsi to včera na ten halzl nebo si hodil kosu do klávesnice? :))) :))) :))) |
![]() D2MAC |
| 26.12.2008, 21:02.28 | |
@knawico je na tom provokace ?? netrpis paranojou ako ten OBI ? bol to pokus o zart, zial netusil som ze si taky prudky intelektual (vid polemizovanie o digi) a ze to nepochopis@D2MAC vcera pohodicka, akurat rano som nestihal lyzovacku s detmi, aaale snad zajtra sa zadari.. |
![]() Vlado Fogo |
| 26.12.2008, 21:08.06 | |
udělejte něco pro svůj kulturní přehled@VF@VF máš na to nárok,jednou v roce,když přijde rodina tak je to všude stejné!!!!!! nebo chlapi nemám pravdu??????Od zítřka začne zase normál život"realita" a proto radší toho Wilise jako 007 :laughing: :laughing: :laughing: , teď jsem právě také přišel z rodinné návštěvy,tak klídek a hlavně všem zdraví a štěstí,na Titaniku byli také zdraví,ale štěstí neměli.Jinak všem Vám pěkné svátky a hodně štěstí a zdraví do nového roku, čau HERY!!!!! |
![]() hery |
| 26.12.2008, 21:19.18 | |
@Vlado Fogonojono, utřel jsi mně docela vtipně a máš pravdu. vím, že jsi chytrej, tak promiň a všechno dobrý do r.2009 |
![]() knawi |
| 26.12.2008, 21:24.34 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledne pohoda... operu sice 2x nemusim, ale synfoniu na MCE kanaloch z 1w si vcelku rad vypocujem ako bazam na dusu po celodennom strese..Inak aj tebe vsetko dobre do noveho roku 2009 a co najdlhsiu vydrz digi v emu |
![]() Vlado Fogo |
| 26.12.2008, 21:27.55 | |
VF, HeryAle jasné, jen si dejte, chlapi.Já jsem dneska řídil, aby ostatní mohli chlastat, zítra jdeme protáhnout kostry na Lysou, tak se třeba fest namažem tam, zpátky už se vždycky nějak skulíme... |
![]() D2MAC |
| 26.12.2008, 21:33.51 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledk tomu, že opery jsou pěkné, s věkem dojdeš, dobrou a jakéhokoliv druhu muziku tady má rád kdekdo, si myslím. no a až nepůjde digi, tak se zeptám vás, co mám pro pánakrále dělat, ne? ty mě přece slušně odpovíš, ne? jak je tvým dobrým zvykem. |
![]() knawi |
| 26.12.2008, 21:41.22 | |
@knawiV tom si musíš chlapče poradit sám,pro tuto platformu tady nikdy nejsme a já nikdy nebudu.Vím,že si poradíš:8) :8) :8) R^ |
![]() hery |
| 26.12.2008, 22:09.48 | |
@D2MACides na Lysu pod Makytou/Čertov ?? to je kusok .. skoda ze si nepovedal skor... ja uz mam zajednanu Vratnu. http://vratna.sk |
![]() Vlado Fogo |
| 26.12.2008, 22:24.03 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehled@D2MAC (před časem mě vysvětloval vortimond. co tenhle symbol technicky znamená, zapomněl jsem): to jsi se dnes obětoval, zítra buď opatrný - Lysá není žádná legrace, zvláště při současném počasí, jinak, ať ti jde studium a všechno. A měj v patrnosti povědomí o češtině, ať se nedávíš.@hery: pro platformu, na kterou myslím a ty taky, a myslím, že se nemejlím, jsme všichni. jinak, kromě pozdravů a přání všeho nejlepšího do příštího roku, mně mile přpomínáš rodnou chalupu mýho otce blízko Brandejsa nad Orlicí. Vím, že to je od Lanškrouna daleko. Ale vím, co to je Kyšperk a vůbec. Taky ousť(í), Žamberk, Kostelec, Doudleby a tak. Takže tam, v podorlicku, jsou moje kořeny ačkoli jsem se narodil v nepopulární Praze. Tak ahoj HERY, selfmade mane, jsem rád, že jsi laskavý. |
![]() knawi |
| 26.12.2008, 23:02.51 | |
VF, knawiLysá Hora u nás v Beskydech (1323m), tentokrát si to dáme pěkně tím největším krpálem z Ostravice R^ .Jinak, Vrátnou dobře znám, byl jsem tam asi 3 a mám prošlou hřebenovku z Chlebu až po Strečno, dost mě láká na opačnou stranu, jak je Stoh a Roszutce, zvláště Stoh od nás z Beskyd při pěkném počasí vypadá jako gigantická sopka s kráterem - možná v létě, uvidím, jak se bude dařit. Vše dobré do Nového roku všem, užívejte volna, dokud je, já mažu do pelechu, ráno brzo vyrážíme. |
![]() D2MAC |
| 26.12.2008, 23:25.13 | |
D2MACSmůla mohl jsi se stavit ve Frýdlantě jdeme z Malenovic na Ondřeje... R^ |
![]() misut |
| 26.12.2008, 23:33.38 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledUž jsem dlouho neviděl ten její videoklip (jak se skrývá ve sboru) nemáte ho někdo? Dejte ho někdo na r.sh.re. |
![]() J_N |
| 27.12.2008, 06:02.15 | |
RE: udělejte něco pro svůj kulturní přehledChlapi kuwa nepijte, bo mi teď v 6 ráno po včerejšku došla druhá minerálka tak chlastám mlíko a vypadá to na tu kosu na klávesnici.. ;P |
![]() Tomik535 |