26.12.2008, 20:59.56 | |
Polská karta reedice IIReakce na starší vlákno(Polská karta).Můj původní dotaz:(citace) ----------------------------- Ahoj,tady čtu akorát o polské kartě(Telewizja na karte) a programech (základ)TVP1, TVP2, TVN, TVN Siedem, Religia TV), ale mohl by mi někdo poradit,případně tady napsat i ostatním,jak na kartu(platformu) Polsat?Jak je to s jejich kartami?Dá se v česku koupit a v česku i aktivovat? Za odpověď předem děkuji. ------------------------------ A teď si tam přečtěte reakci"lidí",co tam píšou.Prostě děs. Oni proboha chtějí jezdit do Polska a předhánějí se,kdo tam bude dřív. ------------------------------ Tak a už jsem to nevydržel,těm slušným se omlouvám,těm ostatním patří toto: -------------------- Tak nevím,co si mám o Vás všech myslet,ale kdyby jste trochu s prominutím namáhali ty Vaše kebule a neplácaly samé hovadiny,tak si do vyhledávače zadáte na SEZNAMU.CZ slovo-Telewizja na karte a už tam máte plno prodejců této karty a to v hodnotě kolem 500Kč a na dobírku.Divím se,že to forum ještě nezavřeli a to z důvodu s prominutím Vaší BLBOSTI.Stejně když se tady člověk na něco rozumného zeptá,tak se dočká jenom úšklebků,posměchu a rada žádná.Tak jsem to myslím ohodnotil správně.A hlavně se zase ptejte kdo pojede do polska a kde se tam ta karta nechá koupit.Fakt magoři.Myslím ,že se na svůj dotaz stejně odpovědi nedočkám,protože slušní lidé už dávno na toto forum nechodí.Pochopil jsem to trochu později. |
![]() marco37 |
26.12.2008, 21:13.00 | |
marco37ale to vlákno má úplně jiné téma:Kto by vedel pomôcť s info o tejto karte,prípadne jej kúpou? Autor: patrikcoac je to stejné jako by ses do vlákna o Dreamboxu,zeptal kde se dá koupit fergusson :laughing: :laughing: |
![]() misut |
26.12.2008, 21:19.38 | |
Nač další témaOdpověděl jsem ti na prvním příspěvku ale tady to máš znovu at nás tu nenapadáš.Mužu ti odpovědět stejně jak ty nám podívej se na stránky polsatu ,předpokládám že když chceš polsat kartu že rozumíš polsky jak mluvené slovo tak v psané podobě.Dále si mmužeš přes vyhledavač najít předraženou firmu securitech tam ztjistíš že prodávají modul s kartou za 9990 kč a kartu musíš aktivovat přes polského občana ,mimochodem ta samá karta s modulem a předplatným stojí v polsku 2600 kč ,délka předplatného podle vybraného paketu(4,6 nebo18 měsícu).Zatím se k tobě chovám slušně a toto všechno sis mohl sám zjistit přes vyhledavač na seznamu místo psaní tvého posledního příspěvku.Nakonec zjistíš že si to pře securitech nekoupíš a bude ti dobrý nějaký známí v polsku nebo kdo tam jezdí a má tam známé.Tak ještě pokud chceš něco vědět tak se ptej mám dnes dobrou náladu,nebo Pocaluj mnie w dupe. |
![]() habr |
26.12.2008, 21:28.01 | |
marco371.Keď si taký múdry,že poučuješ iných, tak neviem prečo si sa tu vypytoval na tu kartu!2.Každý si kartu tam, kde on chce. 3.V Poľsku je omnoho lacnejšia. ;P |
![]() notna |
26.12.2008, 21:33.14 | |
Polská karta reedice IINazlob se,ale pleteš sem taky hrušky a jablka do jednoho koše.Když to čteš a už jsi určitě zjistil,že to tam těm lidem polopatě napíšou kde hledat kartu a použít případně vyhledávač google,nebo obyč.seznam.cz tak ono jim to nestačí a dají hlavy do hromady a předhánějí se kdo bydlí blíže od Polska a kdo tu kartu tedy přiveze a bude koukat za stejný peníz(jako v česku)dřív.A to že se jednalo o polsaké programy,tak jsem tam přismahnul dotaz i zároveň na Polsat.Tak nevím co se tady podivuješ a dáváš si za svojim psaníčkem ty idiotské HA HA smajlíky.Nechci se Tě dotknout,ale raději jsi se ani neměl tímto psaním zesměšňovat a na konci mělo být logo (icon)K.O :lookaround: |
![]() marco37 |
26.12.2008, 21:34.12 | |
RE: Polská karta reedice IIoprava:2.Každý si kartu kúpi tam, kde on chce. |
![]() notna |
26.12.2008, 21:38.33 | |
Polská karta reedice IIZase vedle,ještě sis nepřečetl díl 1. :laughing: :laughing: a speciál :) |
![]() misut |
26.12.2008, 21:44.22 | |
Polská karta reedice IIPro "habr",beru to jako korektní odpověď,což na takovém foru má být,ale to co jsem psal pro ostatní,dělání si z ostatních lidí tady blázny a zesměšňovat začátečníky,kteří v dobré víře sem příjdou pro radu a misto toho vidí akorád reakce jak jsou hlopí atd.,tak to už tady konečně musel někdo veřejně napsat.Ano musel jsem to udělat za Vás já,protože se tady snad ani nikdo nenajde,aby takové gesto učinil. :lookaround: |
![]() marco37 |
26.12.2008, 22:02.04 | |
@marco37chlapce tak po:1, v tom prvom prispevku si uviedol ze chces polsku kartu, lenze poliaci maju minimalne 4 platformy takze sme si akoze mali z prsta vycucat ktora sa pankovi ráči ?? 2, nechapem naco si zakladal 2 priblbly thread ked zase nic konkretne v nom neuvadzas ale k veci pokial chces pl kartu musis ju brat na poliaka, pripadne na niekoho kto ma trvaly pobyt v PL a terazky k platformam: 1, Polsat - len original prijimac - karta parovana 2, N-ko - original prijimac - karta parovana - v inom prijimaci iba Filmboxy 3, cyfra + - moze byt hocijaky prijimac alebo CAM seca alebo uni citacka 4, TNK - hocijaky prijimac alebo CAM conax alebo uni citacka dufam ze ta v 3 treade nenapadne somrovat nejak tak: "Zozenie mi niekto poliaka na koho by som mohol ..." HOWK |
![]() Vlado Fogo |
26.12.2008, 22:02.36 | |
Polská karta reedice IIstejně jsi to nepochopil!!my se bavíme o něčem jiném a ty na nás zaútočíš,že ti nikdo neodpoví,dobře ti to v začátku a konci příspěvku Habr napsal,divím se,že ti odpověděl,po tvém nájezdu jiný icon :zombie: |
![]() misut |
26.12.2008, 22:05.38 | |
Vlado Fogono tleskám R^ dobrá odpověď dodal bych že platby v příp.4.z PL,ale to on nechtěl,možná se cítil s tím svým dotazem ..tak sám :laughing: :laughing: |
![]() misut |
26.12.2008, 22:51.30 | |
marco371. V česku se dá koupit od překupníků2. V česku se nedá aktivovat lepší šašku? |
![]() juzek |
26.12.2008, 22:59.36 | |
juzekdobrá odpověď,ale v klidu,znám lidi co se stále loučí,odhlašují se,nadávají,proklínají,hádají se,druhý den,vše odvolávají,nabízí spolupráci,no prostě ...hahaha :laughing: :laughing: |
![]() misut |
26.12.2008, 23:02.13 | |
Přidal bych ,že Polsat má ještě modul a udajně uvažuje o omezené kartě podobné tnk,mělo to být do prosince-zatím je ticho. |
![]() spyko |
26.12.2008, 23:57.15 | |
doplním-juzekPro uživatele "juzek" odpověď 1)je přínosná,odpověď2)informačně poučná a k tomu koncovému dodatku otázka na Tebe,proč mi říkáš Tati? :O |
![]() marco37 |
27.12.2008, 02:03.37 | |
marco37Natropíš tu šaškárnu a teď se divíš?použiji tvoji jednu větu. kdyby jste trochu s prominutím namáhali ty Vaše kebule a neplácaly samé hovadiny,tak si do vyhledávače zadáte na SEZNAMU.CZ slovo- proč si to neudělal ty? Chceš víc komentáře, proč jsem tě tituloval šašku? |
![]() juzek |
27.12.2008, 20:57.49 | |
RE: Polská karta reedice IImisut: díky za info.Zastavím se tam až tam někdy na jaře pojedu. Snad mi to prodají i za koruny. |
![]() BIDLO |