Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
26.12.2008, 22:08.05

zlaty skylink/gital

ked som pred casom prepadol satelitnej manii, chcel som mat vsetko zo vsadial . ked som ale za posledne dni vidiel a cital tu histeriu okolo Digi tv , som uplne rad ze som sa tym prestal zapodievat skor , akoby ma trafil slak . si myslim , ze alternativa skylink ci gatal za jednorazove poplatky zakladnych trvalych programov je uplne uspokojiva a dostatocne pestra. ved si dajte ruku na srdce , ze kolki z vas aj sleduju okrem zakladu CS kanalov aj nieco ine viac ako par minut denne ? ja som total spokojny stym co mam a bez bervakov )
PS : moj nazor, dufam , ze sa tu nedockam samich agresivnych reakcii, ja nikomu nepopieram jeho nazor na vec
uživatel
viliamko
26.12.2008, 22:19.27

RE: zlaty skylink/gital

Toto je předpoklad to ostatní má být třešnička na dortu,čili bonus když to jde.Jinak souhlas.
uživatel
toto
26.12.2008, 22:22.35

100% suhlas. R^
uživatel
TELEFONIST
26.12.2008, 22:23.07

ale ta třešnička je nejaka stale červava a kazde dva dni treba menit hnojivo ;)
uživatel
viliamko
26.12.2008, 22:25.51

No to jo ale pokud máš ofiko tak tě to nemusí drtit.
uživatel
toto
26.12.2008, 22:29.23

no vídím, že jsi objevi to co já se snažím neustále doporučit a to gital (slovenský region) a skylink (český region), jsem rád, že jsi na to přišel a že jsi se za poslední dobu celkem zlepšil.
Co disecq a 4x1 LNB?
uživatel
Babui
26.12.2008, 22:36.11

suhlasim s tebou a nevidim dovod na nejaku "agresivnu reakciu"...ja mam doma zatial tiez vsetky u nas pristupne sat. moznosti a pouzivam najviac skylink a T&T alebo tiez Gital.Vyhovuje mi kvalita,aj ked sa da urcite zlepsovat,na bezne pozeranie je zatial najlepsim riesenim ake tu mame.Upc som uz dal vypoved a d..i beriem len ako bonus ktory mi zatial prijimac poskytuje zdarma aj ked som si doteraz nezmenil kluce a asi ani nezmenim lebo na Silvestra by ma to cakalo urcite znova ;)
uživatel
satelit1
26.12.2008, 22:36.37

disecq fachci ,vsetko ok ;) , no zlepsil , niecomu som sa tu priucil , niektori ste mi dost pomohli a trpezlivo radili ;)
aj ked , stale sa mam comu ucit , ale je cas , ze by ma ten osial s parabolami aj presiel , sak treba aj von chodit , nie len do bedne cumakovat ;)
uživatel
viliamko
26.12.2008, 22:40.57

@all
tak je to fajn :)
uživatel
Babui
26.12.2008, 22:42.38

dvoutunerový sat přijímač

Je na trhu sat přijímač se dvěva tunery,aby šlo na jeden program "čučet" a druhý ne stejné pozici nahrávat na rekordér???
uživatel
dědek1
26.12.2008, 23:38.45

@dedek

ano,je.
uživatel
gabricius
27.12.2008, 02:44.12

re Babui

Máš recht.Dvě karty gital sk a skylink cz pod jednoduchým ccCamem(UPC jako dodatek zbytku nabídky) a max. spokojenost!!! :))) U klientů šilhat A1,A3 a server o tom nemluvě :)))
uživatel
binladin2
27.12.2008, 13:38.10

@binladin2

jj je to jednoduchá logika R^
uživatel
Babui
27.12.2008, 19:28.25

Ja mám dedinskú káblovku za 700 sk na rok, ale ja som fanatik do dokumentov, takže preto sledujem aj D*IGI! Ak by vysielal skylink alebo gital viac dokumentárnych programov, isto by som to mal už predplatené! ;)
uživatel
ViloM
28.12.2008, 00:37.02

RE:Zlatý skylink/gital

Dobrá kombinace až na to,že u str 1 jsem musel dát modul con+crypt,nevadí do vol. slotu dám TNK PL.Chytám 18 stanic s rozumnou řečí+polsko,stačí nad hlavu i pro důchodce v zimě.Čau hezký Nový Rok!
uživatel
halibak
28.12.2008, 00:59.04

to viliamko

Keď si spokojný s tým čo máš tak seď na riti a neotravuj!
notna :fuming:
uživatel
notna
28.12.2008, 02:18.34

notna

a koho ako otravujem ? som vyjadril svoj nazor ...a ked vas bavi kazde 2 hodiny menit ciselne kombinacie , a predhanat sa kto z koho , tak pre mna za mna..
a ked tu niekto tie kody zhana , ja tiez nevypisujem primitivne poznamky ze nema otravovat
forum - treba si nastudovat v slovniku co vlastne to slovo vystihuje. niektori tu ale maju stale pocit ze je len pre nich ,vyvolenych :fuming:
uživatel
viliamko