Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.12.2008, 04:23.39

Pro 007

Souhlasím s oběma stranami.Kdybych měl(vlastnil) Digi taky bych nechtěl,aby mi někdo kradl příjem přes web o satelitní technice.A kdybych byl adminem fora,taky bych se staral o to aby tu byl pořádek.Ale též souhlasím s druhou stranou.Přiznejme si jednu věc.NEJPRODÁVANĚJŠÍ jsou přijímače s emulací.Když se podíváte do obchodů se sat technikou,tak převážně v drtivé většině převládají tyto příjimače.I vy sami je zde testujete.To znamená,že když tady třeba otestujete ŠHOWBOX S-300 tak je jasné že kněmu zde budou hledat podporu klíčů nebo softu.Proto i vy propagujete PIRÁTSKÝ PŘÍJEM.Mrzí mě to(nějaký den to tady sleduji 007 versus čtenáři digi) že k tomu nemáte neutrální postoj.Ano pravidla by měl dodržovat každý.Chcete říct že doma nemáte ani jedno vypálené dvd nebo vaše děti?Nebo nestahujete hudbu či videa? Příště nekomentovat a nepovyšovat se.Jen dát banán a je to(bylo by vhodné uvést za co).Nejste nestraný soudce.HOWG

S pozdravem mudr.sat PS: Děkuji za případný banán
uživatel
mudrsat
27.12.2008, 05:24.20

Pro 007

Prosím, není zač.
uživatel
Tomik535
27.12.2008, 09:33.04

RE: Pro 007

Ale tady přece vůbec nejde o příjem v emulaci jako takové. Jde o pirátský příjem balíku programů, které si lze v ČR předplatit. Takové aktivity si na svých stránkách nepřeje majitel tohoto webu, což už admin několikrát vysvětloval.
Myslím že pláčeš na špatným hrobě, pokud dojde na vyhazov z diskuse, 007 neni povinnen vysvětlovat okolnosti proč tak činí. Kdybych ručil za pořádek na nějakém webu, dělal bych to taky tak!
uživatel
Martin79
27.12.2008, 09:51.49

Kazdy si udela podminky takove jake uzna za vhodne zvlast kdyz je to jeho, komu se to nelibi muze si to zkusit sam-zalozit si vlastni forum neni zvlast velky problem, ne kazdy je hrdina staci se podivat o 20 let zpet.
uživatel
PowerPC
27.12.2008, 13:10.43

Jen tak?

K vůli poměrům na foru na něj téměř nechodím a toto je snad po více než po půl roce další příspěvek. Nikdo ze mě nemůže udělat fašistu, když si přečtu Mein Kamf, nikdo ze mě nemůže udělat náboženskýho fanatika když přečtu bibli, nikdo ze mě nemůže udělat atentátníka, když si přečtu na internetu návod na výrobu výbušnimy. A nikdo ze mě nemůže udělat zloděje, když se budu zajímat o systény a způsoby kódování. Tady jde pouze a jenom o informace. Pokud nějakou službu chci!! tak si jí rád zaplatím!! Mimo jiné vlastním: 2 karty TT , 3 karty gital, 3 placené karty UPC a jednu promo. Můj mázor je: Vše jsou pouze informace a k těm by měl mít přístup každý! Rudolf.
uživatel
Rudolf
27.12.2008, 14:29.50

No ale my informácie máme lenže... Tu to má šlapať systémom vymieňania si skúsenností a nie somrovať alebo chcieť kluče. Kto ovláda počítač, by si mal vedieť informácie aj nájsť. Lenže polovica tu prítomných je lenivých a chcú to systémom chcem kluče , chcem to hneď a podobne.Druhá polovica si sem chodí liečiť mindráky a tak len zakladajú a píšu nezmysly , čiže tárajú a drýstajú . Pečené holuby prestali padať po roku 1989. Trhové hospodárstvo ,je niečo iné. Aj my sme sa učili ,hľadali na internete ,testovali ,skrátka museli sme niečo robiť ,keď sme niečo chceli. Takže 007 ,tomu dajte konečne pokoj . Tie vaše dennodenne provokácie na správcu fóra majú jedinný učel, provokovať ,až kým majiteľ serveru neukončí prevádzku .Len zbytočne prilievate olej do ohňa. Takže netárať ,nedrýstať a neosierať .
uživatel
oneeeee
27.12.2008, 14:44.03

Rudolf

Uverejnovanim klucov je pachanna trestna cinnost a je logicke,ze spravca servra take nieco nepodporuje..je to to iste ako keby tu niekto zacal uverejnovat sn na software
uživatel
Blooddog
27.12.2008, 18:03.27

@Rudolf: Stan se poslancem a zmen zakony ! Vis kolik ja mam oficialnich karet a kolik modulu, ani do skatule se me to uz nechce vydat :))

@oneeeee, Blooddog: Diky za podporu panove !!
uživatel
007