Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.12.2008, 16:31.07

NEMÁTE PÁR KORUN NA DIGI TV???

Opravdu nemáte pár korun na pořízení si legální cestou DIGI TV??? Chápu, že jsou potíže s neplacením faktur montážníkům atd., ale co budete dělat až přejdou na lepší systém a budete mít tmu stále???
uživatel
petr121
28.12.2008, 16:39.51

RE: NEMÁTE PÁR KORUN NA DIGI TV???

No od februára 2009 už na 90 percent začína výmena kariet vo všetkých krajinách kde má Digi zastúpenie, takže čoskoro ByeBye!! EMU Digi TV. :)))
uživatel
PeterHumax
28.12.2008, 16:43.08

To bude potom sháňka po kartách na CSlink a SkyLink
uživatel
grupen
28.12.2008, 16:46.53

Takto vás ihned rád vyvedu z omylu! Pokud by se náhodou někdo rozhodl mít dne v ČR legální cestou DIGI TV, tak ať se obrní trpělivostí. Zboží v ČR není a když je, tak ho zásadně dávají jen dealerům z velkých měst. Čekací doba na legální DIGI TV se natáhla na zhruba 4-6 měsíců! Normální čekatel to vzdá po dvou měsících a jde do Digi TV EMU! R^ :8)
uživatel
Dejf
28.12.2008, 16:51.54

Musí ovšem najít dobráka, který mu to udělá. Řada normálních lidí ještě dnes neví co vůbec k satelitnímu příjmu potřebují, natož aby věděli něco o emu, dovedli si to nainstalovat a udržovat v chodu. Proto potom tolik zoufalců, kteří volají o pomoc při změně.
uživatel
grupen
28.12.2008, 16:53.46

Mohu potvrdit, již půl roku nrbyl k mání jedinej stroj od DIGI. Proto se pouze směju snahám o poctivost a legální příjem. Tady nejde o pár korun, ale o neschopnost rumunů zajistit všem zájemcům příjem.
uživatel
kuba
28.12.2008, 16:56.38

Mají špatný systém, kdyby měli kartu jako UPC Direct, kterou můžeš dát do kteréhokoli přístroje nebyly by takovéto problémy.
uživatel
grupen
28.12.2008, 16:57.21

kuba

přesně tak legální cestou to snad ani 6 měsícu zpět nedalo sehnat co já vím :)))
uživatel
alda
28.12.2008, 16:59.04

Je to tak Kubo. To byl ostatně hlavní důvod toho, že jsem před pár týdny dal DIGI TV výpověď a jsem zvědav, koho najdou jako náhradu pro můj region :laughing: Už mě nebavilo stále ta jejich nezbytná administrativa! Dokonce ode mě chtěli zaslat inventůru i za měsíce, kdy jsem nenamontoval ani jednu soupravu, protože nic skladem nemají. Vedoucí pražského skladu daltaké výpověď a k 1.lednu ho nahradí asi jinej. U nich to jde od devíti k pěti a když mi někdo zase řekne, že budou brzy měnit karty za nové - tak se opět vysměju! :laughing: :laughing:
uživatel
Dejf
28.12.2008, 16:59.06

@grupen

Presne, Skylink-u a CS link-u to bude len hrať do karát.
uživatel
PeterHumax
28.12.2008, 17:04.58

Podle toho jak tady čtu, je emulace rozšířena hlavně na Slovensku. Pokud se dívám v ČR na paraboly, odhaduji 50% DIGI TV, 40% CSlink, 10 % UPC. Neoznačené paraboly nastavené na 1W jsou vidět jen zřídka.
uživatel
grupen
28.12.2008, 17:10.06

neviem, ale ja som si nahlasil partner box a v priebehu 3-4 dni som to mal namontovane
uživatel
mjamriska
28.12.2008, 17:13.07

@ petr121

Nie je problém platiť tri stovky za DIGI, ale ja nechcem ten ich šunt čo nevie nič. Myslím, že UPC ma dobre nastavené podmienky, tak ako to píše grupen.
uživatel
Crescenzio
28.12.2008, 17:13.14

Jo, ale když řekneš A řekni také B. Jistě to nebylo náhodou, ale přes známého nebo tak podobně. Pokud už by to opravdu bylo náhodou, řekni jméno a adresu, já tam klidně budu zákazníky posílat.
uživatel
kuba
28.12.2008, 17:15.37

cit: """ale co budete dělat až přejdou na lepší systém a budete mít tmu stále"""

No pokuď to nebude znamenat že jsem oslep tak si řeknu: Když né já tak nikdo a do kýble nasbírám hodně velký kameny a vydám se hledat antény s nápisem DiGi, a pak vezmu ten kámen a mrsknu ho na tu parabolu.

Nebo co si chtěl slyšet ??????
uživatel
TDB
28.12.2008, 17:16.42

No pokud dá zájemce na pivo tak kouká, pokud nedá tak čeká.TAk jsem to alespoň zaslechl.
uživatel
foxik
28.12.2008, 17:22.24

nagra3

neham nagra 3 chvilu a pojde to zase v EMU
uživatel
weisko1
28.12.2008, 17:25.24

Ono snad ani nejde o to dát na pivo, ale nedostatku kompletů dovedou mnozí montážníci také využít. Vžitý je tzv. podpůltový prodej přes pult. Zákazník dostane v prodejně nenamontovaný komplet s protokolem o montáží a montáž si zajišťuje sám nebo za ni zaplatí někomu jinému kdo mu to udělá.
uživatel
grupen
28.12.2008, 17:34.31

Nevím jak to je nyní ale na podzim, to mělo několik známejch do týdne na střeše.
uživatel
foxik
28.12.2008, 17:42.00

Objednávku mám podanou více než rok. Když jsem zjišťoval kdy mohu očekávat instalaci tak odpověděli: "Váše předregistrace je v pořádku a problém byl urgován u technického oddělení. V nejbližší době zkontaktujeme montážní firmu ve Vašem regionu, která Vám následně provede montáž. Tato firma se s Vámi telefonicky domluví na konkrétním termínu montáže." Tak čekám, čekám ...
uživatel
Pajk
28.12.2008, 17:52.17

Je lépe přímo nají prodejce v regionu, ale raději bych si koupil vlastní přijímač na CSlink. Počítej, DIGI stojí první rok asi tak 4000 Kč, další roky každý 3120 Kč a to mohou kdykoli upravit cenu. Sat komplet pro dva se sdílením karty pořídíš za 9000 Kč.
uživatel
grupen
28.12.2008, 18:30.57

grupen-dovolil bych si tě malinko poopravit.Těch 3120,-je za základní balík.Přes emu máš multibalík+slováky a vlastně celý paket.Za rok bys jim dal rovných 6000,- To už jsme úplně někde jinde.Nezlob se myslím to v dobrém.
uživatel
Liska
28.12.2008, 18:55.31

podakovanie

dakujem vsetkym za riadky predtzm ohladom digi,lebo ste asi jediny ktori to vidia tak ako ja,ze su rumuni neschopny.este raz dik.mozno nebudete vediet o com pisem lebo moj prispevok sa stratil,ako aj mnozstvo inych podobnych,tu sa moze pisat len to co dovoli cenzura,komanci uz niesu a cenzuri nam nechali.majte sa a prajem vam vsetko dobre do noveho roku....
uživatel
easy
28.12.2008, 20:17.00

Počítej peníze co za 2 roky zaplatíš a co si potom za SAT koupíš !!!! A dál, a dál. ???
uživatel
CES
29.12.2008, 06:23.52

@petr121

Ty si to zjavne nepochopil. Predsa nevymením Vantage HD 7100 za ich šunku.Keby mali len kartu, ako UPC Direct, určite by to mnoho ludí privítalo a platilo. Asi tak.
uživatel
Milan C
29.12.2008, 06:25.07

@petr121

A na lepší systém tak skoro neprejdú,skôr skrachujú alebo ich kúpi UPC....
uživatel
Milan C
29.12.2008, 11:01.40

Mimochodm nieje problem si ho zaobstarat legalne, ale je tu hned niekolko ALE, napr. cakacia doba ako ste tu uz uviedli niektory je velmi dlha, dalej zakladny poplatok mesacne by este usiel, ale som bez HBO, HBO2, HBO Comedy, Cinemax, Film+ atd., takze EMU je zatial bezkonkurencne, bohuzial, ale je to tak, ja somochotny davat za TV max. 500Skk mesacne, vaic ani bohovi ;)
uživatel
street
29.12.2008, 15:00.05

Digi-UPC

Nuz aj v UPC juz zacinaju parovat, vid nedavny popis Humax UD-FOX, takze skor ci neskor je to na dva prijimace aj tak.

Ja som Digi takmer bez cakania, nasiel som si najprv na webe oficialneho digi montera v blizkosti :lookaround:, kedze som mal uz svoju parabolu na streche, dohodol som sa s nim rychlo, nachystal som mu este aj kable, dosiel a uz len zapichol elektriku, scart a koax a po vyplneni papierov asi o 20minut isiel prec. Obcas som volal call centrum kvoli parovaniu, lebo skapali kluce, ale vcelku to uslo. Po nejakom case som neuvazene pocas dlhsej dovolenky zariadenie vypol a nasledne mi to nevedeli rozchodit vyse mesiaca :fuming: (chyba parovania), az som skoncil vymenou prijimaca+karty, odvtedy vsak zapinam prijimac pravidelne automaticky od 19:00, aby sa vzdy nacitali kluce a 2+ roky nemam problem.
uživatel
harmi