Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.07.2007, 21:08.04

PREMIUMX 7200pgu-ZORBAS-Ozvi se

Měl jsem dva přijímače Premiumx vedle sebe a přehazoval jsem připojení na motor a konvertor přívod anteny z jednoho přijímače do druhého za chodu t,j.nevypnul jsem ani jeden přijímač/zajiskřilo se u vstupu dostal jsem solidní pecku do prstu a na obrazovce se objevilo nastal zkrat,po přišroubování přívodu k LNB se objevilo na obrazovce motor přetáči,ale přitom nepřetáčel a byl slabý signál a obraz nenaskočil/samozřemně/motor nebyl natočen správně a zůstal stát a nehnul se.Když jsem provedl přepojení na druhý přijímač samozřejmě už při vypnutí přístroje,což normálně min.5 let nedělám a je vše v pořádku,druhý přístroj běžně otáčí motorem a běží jako vítr.
Mám takový dojem,že jsem u toho jednoho odrovnal napájení LNB a zdoj pro točení motoru.Zorbasi mám správný dojem nebo se stalo ještě něco jiného.ještě chci podotknout,že ani u souseda na parabole ASTRA 1B,jsem při nastavení přepínače měl stále slabý signál a jeho analog normálně běžel.Můj dojem je,že napájení je v hazlu a přístroj potřebuje opravu,mám pravdu???????
uživatel
hery
07.07.2007, 23:46.47

PRWEMIUMX-zorbas ozvi se

má nedko stejné nebo jiné zkusenosti,
uživatel
hery
08.07.2007, 00:08.09

RE: PREMIUMX 7200pgu-ZORBAS-Ozvi se

Hery, na Premiumx je jedinná ser.oprava, tak si tam zavolej:
ELEKTRO ASTRA - Klatovy, ul. Školní čp. 440, tel. 376321542.
uživatel
klokan49
08.07.2007, 00:31.55

PRWEIUMX 7200 PGU

Klokánku tebe taky znám dle hovorů s kámoši na forum,jsi dobrý,ale dobrý,který mi pomohl je misut a je také ZORBAS,s tím rozdílem,že mi řekne co jsem uděl,špatně,nebo
dobře, řekne mi co s tím,já si velice cením,k těmto chlapům patří na parabole i misut/Otrava/ nejseme žádný hoši,kteří asi nevíme o ce se jedná,ale vždy chcem vědět nároz odborníku .
uživatel
hery